Cilt Bakımı Ürünleri Cilde yepyeni bir görünüm kazandıran maske!

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
canım sana çok teşekkür ediyorum ALLAH razı olsun. cesaret edip yaptım gerçekten cildime iyi geldi. lekelerimi biraz azaltti hafta da kaç kez uygulayabiliriz acaba

Canım biz de sormuştuk onu,ama bence her gün de yapılsa sorun olmaz diye düşünüyorum eğer cilt sorunların fazlaysa her gün yap,az ise haftada 3 kere falan yeterli olur.

Canım biz de sormuştuk onu,ama bence her gün de yapılsa sorun olmaz diye düşünüyorum eğer cilt sorunların fazlaysa her gün yap,az ise haftada 3 kere falan yeterli olur.

ALLAHA şükür çok büyük sorunum yok çenemde sadece sivilce ve lekelenmeler var kırmızı. bencede hafta da iki ya da üç kez yapmak yeterli olur

Tamam canım ama içinde birsürü katkı maddesi var sosun içerisinde.. Güzelleşeceğiz derken, başka sıkıntılar vermesin sonra =)

Ben de bi tavsiyede bulunayım;
Sivilceler için(özellikle yeni çıkan ve çıkacağını hissettiğiniz anda) biraz yoğurdun içine 1 çay kaşığı tuz ve 1 tatlı kaşığı limon suyunu ekleyin ve sivilcenin üzerine sürün 10-15 dk bekletin hemen sönecektir sivilceleriniz.
Çıkmaya başladığını hissettiğiniz bölgeye hemen uygularsanız sivilcenin çıkmasını da engeller.....

teşekkürler canım hemen kağıda yazıyorum bir köşede bulunsun...

Kızlar biliyorsun arkadaş yazdıktan sonra ben hemen yapmıştım.Tek bir kere yaptım.Ama artık yapmayı düşünmüyorum,çünkü yüzm biraz garip oldu şöyle açıklayayım ; kurudu çok ki benim yüzüm yağlıdır. Ama böyle bir garip oldu .
Neyse ben söylemek istedim ,inşşalh hepinize iyi gelir kızlaar

demek ki canım her cilde iyi gelmiyor bana iyi geldi hafif kızarma yaptı snra geçti. benim cildimde yağlıdır kuruttu ama iyi yaptı bir de şu maske belki bliysnnzdr beyaz kil mısır unu krem (bepanthen ) bir de gül suyu karışımı bunu da yapmıştım ama ıyı gelmemişti bana.cildimi daha çok yağlandrmstı.

O maskeyi bende denedim o çok iyi geldi banada ,ona devam edeceğim ben

Kızlaaarr maskeyi yaptım suratımda şuan merak ediyorum bakalım nasıl olucak.

-eveet yüzümü temizledim ama pek bir etkisi olmadı sanırsam gerçi cildim pamuk gibi yumuşacık oldu ama siyah noktalar hayla duruyor.Belki uzun süreli kullanımda etkisini göstericek siyah noktalar üzerinde kimbilir....

Son düzenleme:
yüzümüzün heryerine derken göz cevresi haric değilmi orası cok hassas? yoksa gözcevresinedemi sürcezz..

cildim karma uyqulanır mı acaba

ben 40 dk beklettim ama hiç bir işe yaramadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…