Yaptım kızlar.
Cildim yumuşacık oldu siyah noktaların görünümü baya azaldı ama tamamen yok etmedi devamlı kullanırsam sonuç alırım diye düşünüyorum.
Haftada kaç gün yapılıo?
Karışımın kıvamı nasıl oluyor acaba? Yani toz şekerler eriyene kadar karıştırmamız mı gerekiyor yoksa içinde taneli mi kalıyor? Bilgi verebilen olursa çok sevinirim.
Canıımmm gece geldim dürttüm dürttüm kalkmadıın valla :)
Bende bi kaç defa dha yapıcam ama sdce burun çevreme uygulamya karar verdim :97:.
İnşallah berrak bir surata kavuşuruz hep birlikteee
Sen de bi yıkamaya gittin gelemedin o ara uyumuşum
Birlikte düzenli uygulayalım canım yüzümüzdeki değişimleri burdan paylaşırız
İlk annemin yıkamasını bekledim kötü bir şeyle karşılaşırsam eğer öyle suratım kabarık kalsın diyecektim
Tamam canım daha iyi olur hem unutup aksatmayızda:81:
Gecenin bi yarısı anneyi de dahil ettin olaya
Anlaştık düzenli yapıyoruzkonu sahibine soralım her gün mü yapacağız yoksa haftada bikaç gün mü
benim yüzümde ince tüy var yapsam nasıl olur acaba sivilcelerede iyi gelir belki:26:..... neden olmasın?
Bende denemek istiyorum.. Evde nar ekşisi sosu var, bildiğiniz salatalara kattığımızdan, onunla mı yaptınız kızlar? Birde karbonat yerine kabartma tozu katsak olur mu? =) Cevabınızı bekliyorum, denemek için sabırsızlanıyorum =))
Maske İçin Malzemeler : 1 yemek kaşığı nar ekşisi, 1 yemek kaşığı toz şeker, 1 yemek kaşığı karbonat
malzemeleri koyduktan sonra birbiriyle bütünleşene kadar karıştırıyoruz. daha sonra suratımızın her kısmına sürüyoruz. bu maskeyi haberlerde duymuştum. birebir yüzü gençleştirip, yumuşatıyor, cilde yepyeni bir görünüm kazandırıyor. ben bu sabah denedim. cidden burnumdaki siyah noktalar tamamen yok oldu. bütün bayanlara tavsiye ediyorumm :)