• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cila mı ? Boya mı ?

Melekk1919

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2022
219
199
33
Kızlar saçlarımın becerebilirsem resmini koycam. Bana bi öneride bulunun. Bu saçlarımın berbat turunculuğunu cila kurtarır mı boyamam mı gerekir ? Küllü kumrala tamamını boyasam nasıl olur ?

Eklentiler

• 9292FDD2-AD90-43D9-A963-C4314B8C749A.jpeg
    9292FDD2-AD90-43D9-A963-C4314B8C749A.jpeg
    222,3 KB · Görüntüleme: 83
Merhaba dipler hariç gerisi güzel, komple aynı ton sarı saç hoş olmuyor seda sayan saçı oluyor.🤭

15 senedir saçlarını küllü sarı kullanan biri olarak dipleri küllü bir sarı kumral tonda boyamanızı öneririm.

Merhaba dipler hariç gerisi güzel, komple aynı ton sarı saç hoş olmuyor seda sayan saçı oluyor.🤭

15 senedir saçlarını küllü sarı kullanan biri olarak dipleri küllü bir sarı kumral tonda boyamanızı öneririm.
Cevabınız için çok teşekkür ederim 🥰 peki diplerine açıcı uygulamadan küllü sarı uygulasam tutar mı ? Çok açık olmaz mı 🙄

dipler çok açık değil ama tekrar açarsanız yine turuncu olur. küllü bir sarıyla boyarsanız turunculuk gider. Küllü sarının içine biraz gümüş renk katabilirsiniz. Çay kaşığı kadar. 🙂

dipler çok açık değil ama tekrar açarsanız yine turuncu olur. küllü bir sarıyla boyarsanız turunculuk gider. Küllü sarının içine biraz gümüş renk katabilirsiniz. Çay kaşığı kadar. 🙂
Ayy vallahi bi cesaret küllü açık sarı boyadım içine de biraz mor şampuan koydum bakalım nasıl olacak 😄 teşekkür ederim 🙏

Back