Teşekkür ederim canımEllerine emeğine sağlık canım muhteşem olmuş
Yarışmada bol şans diliyorum
Teşekkürler canım benimYaaa nazar boncuğu gibiiiikekin iç dokusuna bayıldım, ne güzel olmuş şekli öyle Esliimmmmm masan harika gözüküyor, çok iştah açıcı, mükemmel ellerine sağlık ve afiyet olsun kuzucum
Teşekkür ederim canımKasırga gibi estirmişsin, eline emeğine sağlık. Başarılar diliyorum
Bu kek farklıymış canım, ilk defa görüyorum ya da yapılış detaylarını ilk defa farkediyorumTeşekkürler canım benim
Yapması biraz zahmetli diğer keklere göre, inşallah güzel anlatabilmişimdir detaylarıBu kek farklıymış canım, ilk defa görüyorum ya da yapılış detaylarını ilk defa farkediyorumyapman çok iyi olmuş, benim gibi yeni farkedenler olacaktır
Teşekkür ederim canımÇok güzel olmuş Esli, ellerine sağlık sağlık.
Teşekkür ederim cano canOoo kimler gelmişKekin, poğaçan masan hepsi harika olmuş eslicim Yarışmada başarılar diliyorum
Öyle mi görünüyorAyy Allah seni napmasin Esli yaa, çay tabağı kırık zannettimdiyorum bu kız bunu farketmemis masaya nasıl koymuş diye
Ben de ilk defa görüyorum,ilk fırsatta deneyeceğimBu kek farklıymış canım, ilk defa görüyorum ya da yapılış detaylarını ilk defa farkediyorumyapman çok iyi olmuş, benim gibi yeni farkedenler olacaktır
Çok teşekkür ederim canım jennamEllerine sağlık tatlı kalplimHepsi çok güzel olmuş ,bayıldım ,yarışmada bol şanslar
Teşekkür ederimEllerine sağlık Esli çok güzel olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?