Bisküvi - Kurabiye Tarifi Çikolatalı çatlak kurabiye (sponsorum 2012 kasım anneleri:)

Hazırlama şekliniz sunumunuz harika
Gerçekten temiz ve maharetli bir bayan olduğunuz belli Hoppa
Ellerinize sağlık yarışmada başarılar
:nazar:

Eki Görüntüle 1364282 Eki Görüntüle 1364283 Eki Görüntüle 1364284 Eki Görüntüle 1364285 Eki Görüntüle 1364286 Eki Görüntüle 1364288 Eki Görüntüle 1364289 Eki Görüntüle 1364290
Merhabalar hepınıze arkadaslar:KK3:
Bırkac yarısma oncesı kesfettım burayı baya keyıflı vede hamaratsınız masallah:KK9:
Bende yaptıgım nerdeyse tek ve cok sevılen bı kurabıyeyle katılmak ıstıyorum
:KK33:
yumusacık brownı tadında super bır lezzet:KK37:
Hepınıze basarılar dıleyıp tarıfe gecıyorum:KK52:

CİKOLATALI ÇATLAK KURABIYE
Malzemeler:
2 yumurta
Yarım su bardagı seker
150 gr bıtter cıkolata
100gr tereyag
3 corba kasıgı sut
1 corba kasıgı kakao
1 su bardagı+ 3/4 su bardagı un ( 1.su bardagı tam dolu 2.su bardagı 2 parmak kadar eksık)
1 paket kabartma tozu
1 paket vanılla
Bır cımdık tuz
ÜZERINI BULAMAK ICIN
Pudra sekerı

YAPILISI
Once tereyag ve cıkolatayı benmarı usulu erıtıp uzerıne kakaoyu ekleyıp ılınması ıcın kenara alıyoruz..
Yumurta ve sekerı tuzla beraber cırpıyoruz sonra cıkolata ve sutu ekleyıp karıstırıyoruz en son un kabartma tozu vanılla ekleyıp karıstırıyoruz.. Hamurumuz kurabıye hamuru gıbı degıl kek hamurundan bıraz katı bır hamur oluyor onun ıcın unu kontrollu eklemenızı onerırım bazen unun yada cıkonun markasından bıle degısıklık olabılıyor..
Hamurumuzu ustunu kapatıp en az 4 saat buzdolabında bekletmemız lazım sertlesmesı ıcın ben aksamdan yapıp buzdolabına koyuyorum daha pratık oluyor, sabah cıkarıp cevızden buyuk yuvarlaklar yapıyoruz sonra bolca pudra sekerıne buluyoruz 190 derece onceden ısıtılmıs fırında 10, 13 dak arası pısırıyoruz..
AFIYET OLSUN..:kk77:
Ooo supwe goruniyor bizim meshur kurabiyemiz basarilar diliyorum sponsorun bir parcasi olarak

benicim bende bu sponsorun bir parçası olarak başarılar diliyorum bu kurabie 10 numara kesinlikleeeee:
sunum, yapılışı, ve yemesi süper ellerine sağlık harikasın.

Back
X