Bisküvi - Kurabiye Tarifi Çikolatalı çatlak kurabiye (sponsorum 2012 kasım anneleri:)

Tesekkur ederım:KK68:
Super olmus yalnız 6. Resımden sonra unu eledıgım resmı koyabılırsenız bıde tepsıdekı pudra sekersız kurabıyebılerın altına kasedekı pudra sekerını koyabılırsek cok seymı ıstemıs olurum:oops:
Boylelıkle ıkıncı msjada gerek kalmıycak zaten ılk msja aktarmıssınız herseyı:KK19:
Rica ederim:KK68:Oldu mu canımo_O

ooo iyiymiş.. o zaman tarifin ismini "memnuniyet garantili çatlak kurabiyeler" olarak değiştiriyorum :)))) :KK5:
Kesinlikle lezzet garantili diyebilirim:D
Yalniz neden oldugunu cozemedigimiz kabarmadan yayilma oldu bikac arkadasimda bunuda belirteyim, denemek isteyen bana baglanabilir:KK19:

Ellerinize sağlık harika görünüyor

Ellerine sağlık başarılar dilerim:KK54:

Canım öncelikle ellerine sağlık :KK19:galiba bir sorun var ben biraz baktım ama tabletle url alamıyorum :KK43: durumu bildirdim tatlım şimdi ilgilenir Nevreste :KK19:yarışmada bol şanslar:KK68:

Ellerine emeğine sağlık :) herşey çok güzel gözüküyor :) yarışmada başarılar tatlım :)

Sunum harika ellerine emeğine sağlık.başarılar

Ellerinize emeğinize sağlık. Yarılmada başarılar.
Hepinize cok tesekkur ederim arkadaslar:KK23::KK68::KK68:

Kesinlikle lezzet garantili diyebilirim:D
Yalniz neden oldugunu cozemedigimiz kabarmadan yayilma oldu bikac arkadasimda bunuda belirteyim, denemek isteyen bana baglanabilir:KK19:

ona da ben yardımcı olayım :KK52: ;
içine eklenen yarım bardak tozşeker makinadan geçirilerek inceltilmiş ya da hazır pudra şekeri olmalı
un sizin de belirttiğiniz gibi elenmeden konmamalı
hamur dolaptan çıkarıldıktan sonra fazla bekletilmeden şekil verilip fırına konmalı

bunlara dikkat edilirse yayılma olmayacaktır Hoppa

başarılar:KK73:

2012 kasim annesi olarak başarılar diliyorum canim arkadaşım :KK68: Her zamanki gibi harika görünüyor:KK50::kk77:

cnm arkadaşım bir kasım annesi olarak arkandayım:) başarılar dilerim ...

Evet Kasım Annesi hamarat hatun başarılar inşallah :)

ona da ben yardımcı olayım :KK52: ;
içine eklenen yarım bardak tozşeker makinadan geçirilerek inceltilmiş ya da hazır pudra şekeri olmalı
un sizin de belirttiğiniz gibi elenmeden konmamalı
hamur dolaptan çıkarıldıktan sonra fazla bekletilmeden şekil verilip fırına konmalı

bunlara dikkat edilirse yayılma olmayacaktır Hoppa

başarılar:KK73:
Tesekkur ederım puf noktaları ıcın:)
Tamamdır o zaman yapmak ısteyenler bunlarıda goz onunde bulundursunlar dıyelım:)

bu tarifin de olması gerekirdi
elinize sağlık bu kurabiyeyi çok severim
başarılar diliyorum

Merhabalar hepınıze arkadaslar:KK3:
Bırkac yarısma oncesı kesfettım burayı baya keyıflı vede hamaratsınız masallah:KK9:
Bende yaptıgım nerdeyse tek ve cok sevılen bı kurabıyeyle katılmak ıstıyorum
:KK33:
yumusacık brownı tadında super bır lezzet:KK37:
Hepınıze basarılar dıleyıp tarıfe gecıyorum:KK52:

CİKOLATALI ÇATLAK KURABIYE

Eki Görüntüle 1364267

Malzemeler:
2 yumurta
Yarım su bardagı seker
150 gr bıtter cıkolata
100gr tereyag
3 corba kasıgı sut
1 corba kasıgı kakao
1 su bardagı+ 3/4 su bardagı un ( 1.su bardagı tam dolu 2.su bardagı 2 parmak kadar eksık)
1 paket kabartma tozu
1 paket vanılla
Bır cımdık tuz

ÜZERINI BULAMAK ICIN
Pudra sekerı

YAPILISI
Once tereyag ve cıkolatayı benmarı usulu erıtıp uzerıne kakaoyu ekleyıp ılınması ıcın kenara alıyoruz..

Eki Görüntüle 1364269

Eki Görüntüle 1364272

Yumurta ve sekerı tuzla beraber cırpıyoruz sonra cıkolata ve sutu ekleyıp karıstırıyoruz en son un kabartma tozu vanılla ekleyıp karıstırıyoruz..

Eki Görüntüle 1364270

Eki Görüntüle 1364274

Eki Görüntüle 1364276

Hamurumuz kurabıye hamuru gıbı degıl kek hamurundan bıraz katı bır hamur oluyor onun ıcın unu kontrollu eklemenızı onerırım bazen unun yada cıkonun markasından bıle degısıklık olabılıyor..

Eki Görüntüle 1364277

Eki Görüntüle 1364278

Hamurumuzu ustunu kapatıp en az 4 saat buzdolabında bekletmemız lazım sertlesmesı ıcın ben aksamdan yapıp buzdolabına koyuyorum daha pratık oluyor, sabah cıkarıp cevızden buyuk yuvarlaklar yapıyoruz .

Eki Görüntüle 1364279

Eki Görüntüle 1364280

Sonra bolca pudra sekerıne buluyoruz 190 derece onceden ısıtılmıs fırında 10, 13 dak arası pısırıyoruz.

index.php

index.php

AFIYET OLSUN..:kk77:

index.php

index.php

index.php

index.php

index.php

index.php

index.php
ÇOKKK güzellerrr ayy nasıl canım çekti şimdi başarılarrr..

Back
X