- 12 Ağustos 2014
- 3.061
- 2.054
- 448
- Konu Sahibi Be_Ni_1012
Sunum harika ellerine emeğine sağlık.başarılar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederimTesekkur ederım
Super olmus yalnız 6. Resımden sonra unu eledıgım resmı koyabılırsenız bıde tepsıdekı pudra sekersız kurabıyebılerın altına kasedekı pudra sekerını koyabılırsek cok seymı ıstemıs olurum
Boylelıkle ıkıncı msjada gerek kalmıycak zaten ılk msja aktarmıssınız herseyı![]()
Cnm ya son kez bisey istiycemRica ederimOldu mu canım
![]()
Kesinlikle lezzet garantili diyebilirimooo iyiymiş.. o zaman tarifin ismini "memnuniyet garantili çatlak kurabiyeler" olarak değiştiriyorum :))))![]()
Ellerinize sağlık harika görünüyor
Ellerine sağlık başarılar dilerim![]()
Canım öncelikle ellerine sağlıkgaliba bir sorun var ben biraz baktım ama tabletle url alamıyorum
durumu bildirdim tatlım şimdi ilgilenir Nevreste
yarışmada bol şanslar
![]()
Ellerine emeğine sağlık :) herşey çok güzel gözüküyor :) yarışmada başarılar tatlım :)
Sunum harika ellerine emeğine sağlık.başarılar
Hepinize cok tesekkur ederim arkadaslarEllerinize emeğinize sağlık. Yarılmada başarılar.
Oldu muy
Cnm ya son kez bisey istiycem
Hanı hamuru dokuyorumya ondan once unu eledegım resım olacaktı
Ay cok acemiyim idare edin lutfen![]()
Super ellerinize saglikOldu mu![]()
Kesinlikle lezzet garantili diyebilirim
Yalniz neden oldugunu cozemedigimiz kabarmadan yayilma oldu bikac arkadasimda bunuda belirteyim, denemek isteyen bana baglanabilir![]()
Rica ederimSuper ellerinize saglikbiraz ugrastirdim hakkinizi helal edin
![]()
Tesekkur ederım puf noktaları ıcın:)ona da ben yardımcı olayım;
içine eklenen yarım bardak tozşeker makinadan geçirilerek inceltilmiş ya da hazır pudra şekeri olmalı
un sizin de belirttiğiniz gibi elenmeden konmamalı
hamur dolaptan çıkarıldıktan sonra fazla bekletilmeden şekil verilip fırına konmalı
bunlara dikkat edilirse yayılma olmayacaktır
başarılar![]()
Tesekkur ederım sızede basarılarEllerinize sağlık harika olmuşlar,yarışmada başarılar diliyorum sizede.
2012 kasim annesi olarak başarılar diliyorum canim arkadaşımHer zamanki gibi harika görünüyor
![]()
cnm arkadaşım bir kasım annesi olarak arkandayım:) başarılar dilerim ...
Tesekkur ederım canlarımEvet Kasım Annesi hamarat hatun başarılar inşallah :)
ÇOKKK güzellerrr ayy nasıl canım çekti şimdi başarılarrr..Merhabalar hepınıze arkadaslar
Bırkac yarısma oncesı kesfettım burayı baya keyıflı vede hamaratsınız masallah
Bende yaptıgım nerdeyse tek ve cok sevılen bı kurabıyeyle katılmak ıstıyorum
yumusacık brownı tadında super bır lezzet
Hepınıze basarılar dıleyıp tarıfe gecıyorum
CİKOLATALI ÇATLAK KURABIYE
Eki Görüntüle 1364267
Malzemeler:
2 yumurta
Yarım su bardagı seker
150 gr bıtter cıkolata
100gr tereyag
3 corba kasıgı sut
1 corba kasıgı kakao
1 su bardagı+ 3/4 su bardagı un ( 1.su bardagı tam dolu 2.su bardagı 2 parmak kadar eksık)
1 paket kabartma tozu
1 paket vanılla
Bır cımdık tuz
ÜZERINI BULAMAK ICIN
Pudra sekerı
YAPILISI
Once tereyag ve cıkolatayı benmarı usulu erıtıp uzerıne kakaoyu ekleyıp ılınması ıcın kenara alıyoruz..
Eki Görüntüle 1364269
Eki Görüntüle 1364272
Yumurta ve sekerı tuzla beraber cırpıyoruz sonra cıkolata ve sutu ekleyıp karıstırıyoruz en son un kabartma tozu vanılla ekleyıp karıstırıyoruz..
Eki Görüntüle 1364270
Eki Görüntüle 1364274
Eki Görüntüle 1364276
Hamurumuz kurabıye hamuru gıbı degıl kek hamurundan bıraz katı bır hamur oluyor onun ıcın unu kontrollu eklemenızı onerırım bazen unun yada cıkonun markasından bıle degısıklık olabılıyor..
Eki Görüntüle 1364277
Eki Görüntüle 1364278
Hamurumuzu ustunu kapatıp en az 4 saat buzdolabında bekletmemız lazım sertlesmesı ıcın ben aksamdan yapıp buzdolabına koyuyorum daha pratık oluyor, sabah cıkarıp cevızden buyuk yuvarlaklar yapıyoruz .
Eki Görüntüle 1364279
Eki Görüntüle 1364280
Sonra bolca pudra sekerıne buluyoruz 190 derece onceden ısıtılmıs fırında 10, 13 dak arası pısırıyoruz.
![]()
![]()
AFIYET OLSUN..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()