• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çikolata/vanilya kokusu???

chopard - wish çikolatalı bir koku. onun dışında vanilya istersen the body shop vanilla buram buram vanilya kokuyor ama çok kalıcı değil.

lancome hypnose da hatırladığım kadarıyla vanilyalı bir kokuydu. yves rocher larda çikolata ve vanilya kokulu vücut spreyleri ve parfümler var. onun dışında ...hımmm. biraz düşünmem lazım...bu arada wish demişim chopard casmir daha bi çikolata kokusu

bunların fiyatları çok uçuk yaa 124 tl falan yokmu şöyle daha uygun bildiğiniz yada kullandığınız çikolata kokuları???

kızlar the body shop vanilla kampanyada 31 tl bir alana bir bedava kaçırmayın süper koku

lolita l var ... bi alisveris sitesinde kampanyasi vardi hemde 50 ml 50 tl idi. tavsiye edrim... bu arada alisveris sitesinin ismini yazabiliyo muyum ?CADIARZUCADIARZU

arkadaşlar bende vanilya kokusu arıyorum body shopt varmış ama bulunduğum yerde body shop yok şuandada vanilya kokulu parfümde 31 tlmiş 1 alana 1 bedawamış ben almak istiyorum başka lacak arkadaş varsa 2tane alalaım kampanyadan yaralanalım hemde kişi başı 15 tl düşer nedersiniz

bunların fiyatları çok uçuk yaa 124 tl falan yokmu şöyle daha uygun bildiğiniz yada kullandığınız çikolata kokuları???

Internette bu koydugum parfümlerin her cesidi var her yere gönderiliyor sanirim sen yinede bak istersen en pahalisi türk lirasiyla 20 liraya gelmiyor.

Eklentiler

• $8d93_1.jpg
    $8d93_1.jpg
    11,9 KB · Görüntüleme: 136
:CüvCüv::CüvCüv:
arkadaşlar bende vanilya kokusu arıyorum body shopt varmış ama bulunduğum yerde body shop yok şuandada vanilya kokulu parfümde 31 tlmiş 1 alana 1 bedawamış ben almak istiyorum başka lacak arkadaş varsa 2tane alalaım kampanyadan yaralanalım hemde kişi başı 15 tl düşer nedersiniz

CANIM BENDE AZ ÖNCE BODY SHOP SİTESİNİ İNCELEDİM.VANİLYA VE AROMATİK OKULARA HAYRANIM VE KULLANIYORUM.BULUNDUĞUN YERDE OLMASINA GEREK YOK İLETİŞİM BÖLÜMÜNDE TELEFON NUMARALARI VAR ORADAN ADRESİNE İSTEDİĞİN ÜRÜNÜ SİPARİŞ VEREBİLİYORSUN.BİLGİN OLSUN CANIM.

PARDON CANIM YAA SEN MANİSADA OTURUYORMUŞUN YENİ FAKETTİM TABİ ORAYA YOLLARLARMI BİLMEM AMA SEN YİNEDE ARAYIP BİR BİLGİ SAHİBİ OL BAKALIM.:CüvCüv:

ben aldım o kampanya zamanı biraz gecikmeli oldu hastam falan vardı o sıra ama nanacıma gönderebildim sonunda. çok beğenmiş keşke şişesi daha büyük olsaydı dedi bence de:))

ben aldım o kampanya zamanı biraz gecikmeli oldu hastam falan vardı o sıra ama nanacıma gönderebildim sonunda. çok beğenmiş keşke şişesi daha büyük olsaydı dedi bence de:))

CANIM BENİM BENDE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM GERÇEKTEN ŞİŞESİ KÜÇÜKMÜ GERÇİ 30 ML YAZIYOR SANIYORUM KÜÇÜK OZAMAN.AMA EMİNİMKİ ÇOK GÜZELDİR.ÇOK SEVİYORUM BU TARZ KOKULARI VÜCUT LOSYONUNUDA ALMAK İSTİYORUM SANIRIM HEM PARFÜMÜ HEM LOSYONU BİR ARADA KULLANINCA NASILDA MİSLER GİBİ KOKAR:))opuyorumnanaktan

Back