- Konu Sahibi esmer_melek
çikolata/vanilya yada sadece çikolata kokulu bildiğinz parfüm adlarını yazarmısınız ben bulamadımda...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunların fiyatları çok uçuk yaa 124 tl falan yokmu şöyle daha uygun bildiğiniz yada kullandığınız çikolata kokuları???
arkadaşlar bende vanilya kokusu arıyorum body shopt varmış ama bulunduğum yerde body shop yok şuandada vanilya kokulu parfümde 31 tlmiş 1 alana 1 bedawamış ben almak istiyorum başka lacak arkadaş varsa 2tane alalaım kampanyadan yaralanalım hemde kişi başı 15 tl düşer nedersiniz
arkadaşlar bende vanilya kokusu arıyorum body shopt varmış ama bulunduğum yerde body shop yok şuandada vanilya kokulu parfümde 31 tlmiş 1 alana 1 bedawamış ben almak istiyorum başka lacak arkadaş varsa 2tane alalaım kampanyadan yaralanalım hemde kişi başı 15 tl düşer nedersiniz
ben aldım o kampanya zamanı biraz gecikmeli oldu hastam falan vardı o sıra ama nanacıma gönderebildim sonunda. çok beğenmiş keşke şişesi daha büyük olsaydı dedi bence de:))