- 14 Ekim 2015
- 3.790
- 14.554
- Konu Sahibi hippotalamus
Ben bimden 10 liraya almıştım tart kalıbını ama tee yazın almıştım. Hayat felsefem bi kek kalıbına en fazla 15 lira veririmPahalı almışım yani :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bimden 10 liraya almıştım tart kalıbını ama tee yazın almıştım. Hayat felsefem bi kek kalıbına en fazla 15 lira veririmPahalı almışım yani :))
Ama bu kocaman kız.. evde o kdar servis tabağı var hiçbirine olmadıı... dikkat edersen tepsiyle sunum yaptım..Ben bimden 10 liraya almıştım tart kalıbını ama tee yazın almıştım. Hayat felsefem bi kek kalıbına en fazla 15 lira veririm
Kaç cm? Tepsi dikkatimi çekmedi direkt çikolata sosuna odaklandımAma bu kocaman kız.. evde o kdar servis tabağı var hiçbirine olmadıı... dikkat edersen tepsiyle sunum yaptım..
Ölçmedim ki :))Kaç cm? Tepsi dikkatimi çekmedi direkt çikolata sosuna odaklandım
Teşekkürler ♡♡Ellerinize saglik basarilar.
Büyük olsa ne ki,çok yaptın da yiyebildin mi?Ama bu kocaman kız.. evde o kdar servis tabağı var hiçbirine olmadıı... dikkat edersen tepsiyle sunum yaptım..
Teşekkür ederim cnm ♡♡♡Eline sağlık hipppoo çok güzel görünüyor vallahi..masallah
Sağol cnm.. sen katılmadın ??Eline sağlık canım çok güzel olmuş :)
Sağol cnm.. sen katılmadın ??
Inanmiyore@MiuLego aha bundan yedim bi dilim
Yarışmaya katilininca tatlı yiyebilirmuyukÇok güzel olmuş eline sağlık ve afiyet olsun
Ellerine sağlık hippocum çok güzel görünüyor başarılar
Bu arada ellerine sağlık hippotalamus çok güzel gözüküyor tadida öyledir eminim
Çok güzel olmuş ellerinize saglık
Bir bakayım dedim.. asagi indikçe, bitiş halini gorunce uuuu dedim... Hemen tarifi aldım.. benceee mükemmel manzara..
teşekkür ederim kızlar...Ellerine sağlık canım başarılar