- 16 Mayıs 2016
- 15.732
- 66.718
- Konu Sahibi hippotalamus
Bende öle düşündüm ama.. 1 dilim kahvaltıda yedim akşama kalmasın diye1 dilimden ne olacak ki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öle düşündüm ama.. 1 dilim kahvaltıda yedim akşama kalmasın diye1 dilimden ne olacak ki?
İyi de miden neden bulandı?Hippooooooooo bayıldım ben bunu kesin yapacam ama o kabı bana ver
Dilimli foto da koymalısın demistim.
off çok güzel ya
Ellerine sağlık selvi boylum
Geri kalanına ne oldu?Bende öle düşündüm ama.. 1 dilim kahvaltıda yedim akşama kalmasın diye
Eşime ve oğluma birer dilim ayırıp komşulara dağıttımGeri kalanına ne oldu?
Kusma kız al senin olsun :))Hippooooooooo bayıldım ben bunu kesin yapacam ama o kabı bana ver
Dilimli foto da koymalısın demistim.
off çok güzel ya
Ellerine sağlık selvi boylum
Cıkkksssss değilKesin tavuk göğsü yada kazandibi :))
Yarışma sayesinde diyette olanların çevresi de faydalanıyor bu durumdanEşime ve oğluma birer dilim ayırıp komşulara dağıttım
Aynen..Yarışma sayesinde diyette olanların çevresi de faydalanıyor bu durumdan
Kız o oraya nerden gelmiş allah allah yaKusma kız al senin olsun :))
Ya yanlış olmuş nokta koymuştum peşine başka emoji.. ikisi birleşince bu emoji olmuşİyi de miden neden bulandı?
Ben bu kalıbı sırf bı tarif için netten aldım.. 24 tl ye.. annem dedi a101e geliyormuş daha uygun bi fiyata..Kız o oraya nerden gelmiş allah allah ya
Uuu üşüdüm la bu nasıl mesajÇok güzel olmuş eline sağlık ve afiyet olsun
İnsan önce bi eline sağlık der :))Uuu üşüdüm la bu nasıl mesaj
Haklısın cnm.. inan miu kabul etmiyo haklı olarak ama kaç gündür acaip bi tatlı krizim var malum sebepten.. sırf cuma tartıısı için tuttum kendimi.. kahvaltıda yedimdi..Ben ağlamaya gelmiştim tarifi gördüm höykürüyorum şuan hippom Naptın böyle. Niye ettin bunu sana bana bize. Bir de yedin bunu he. Şimdi bulansın miden
Bunu takım arkadaşın olarak yazdım.
Ellerine sağlık canım harika görünüyor başarılar dilerim
Bunu da yemek grubu arkadaşın olarak.
Ne diyelim canım. Olan olmuş artık. Telafi edeceğine inanıyorum ben zaten şaka yapıyorum.Haklısın cnm.. inan miu kabul etmiyo haklı olarak ama kaç gündür acaip bi tatlı krizim var malum sebepten.. sırf cuma tartıısı için tuttum kendimi.. kahvaltıda yedimdi..
Ellerine sağlık hippoBen geldim kızlar
sevdiğim yapmayı düşündüğüm bütün tatlılar yapılmış .. eee sona kalan dona kalır
Bende küçük bir araştırma yaptım ve yıllar önce yediğim bi tatlı geldi aklıma.. ilk defa sizin için yaptım...
Malzemeler
Eki Görüntüle 2121313
Muhallebisi için;
●1lt pınar süt
●1 bardak irmik
●1 bardak toz şeker
●1 kaşık tereyağ
●vanilya
Sosu için
hazır çikolata sosu(üzerindeki talimatlara göre yapabilirsiziniz.)
Ben çikolata sosu kullandım siz başka bi sosta kullanabilirsiniz
Süslemek için
Krem şanti
Draje
Hindistan cevizi
Siz ne isterseniz
Öncelikle muhallebiyi yapalım.
Eki Görüntüle 2121314
1 lt süte irmiği şekeri ve tereyağını ekleyip kaynayana kadar pişirin.. kaynayınca henüz sıcakken kaba alalım ..
Eki Görüntüle 2121315
Ben oluklu tart kalıbı kullandım. Ama herhangi bi borcamda kullanabilirsizi yada kaselere koyup porsiyonluk yapabilirsiz..
♡püf nokta: muhallebiyi dökmeden kalıbı su ile durulayalım ki çabuk çıksın
İlk sıcağı çıktıktan sonra Soğuması için buzdolabına koyalım..
Bu sırada üzerindeki talimatlara uyarak sosumızı hazırlayalım.. ılımasını bekleyelim..Eki Görüntüle 2121316
Muhallebimizi ters çevirelim servis yapacağımız tabağa..Eki Görüntüle 2121317
orta kısmına sosumuzu dökelim.. az daha dolapta soğutalım..
Eki Görüntüle 2121318
sonrasında keyfimizce süsleyelim..
Ve sunum
Eki Görüntüle 2121319 Eki Görüntüle 2121320 Eki Görüntüle 2121321 Eki Görüntüle 2121322 Eki Görüntüle 2121323 Eki Görüntüle 2121324 Eki Görüntüle 2121325 Eki Görüntüle 2121328
Tarihi yazmayı unutmuştum. Sonradan aklıma geldi.. yüklenmedi kolaj yaptım bende :))
Hadi afiyet olsun..
Pahalı almışım yani :))Ellerine sağlık hippo
Kalıp konusunda annene hak verdim