Çikolata Kokusu

yelizi01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2008
14
0
86
Edirne
kızlar moda da cadde üzerinde bir açık parfümeriye ugradım ve kendime cikolata kokusu aldım birebir cikolata ve diger acık parfümlere oranla gün boyu üstümde kaldı üstelik listede olmayan parfümleride bigün sonraya getirebileceklerini sölediler diger yerlerde olmayan parfümleri bulamıyorsunuz bile kokuları bir harikaydı bence deneyin derim:) üstelik 100lük fiyatları diger yerlere oranla yarıyarıya daha az yani 1 fiyatına 2 aldım:) hihoyyyt

kıslar eger acık parfum kullanıyorsanız her acık parfum satan yerlerden alınmaz yarısı su oluyo ve ıstedıgınız kokuyla alaksı olmuyor,acık parfum de en ıyı yer saglık bakanlıgından da onaylı bı cok ılımızdede mevcut olan D&P parfumeri

hangisi en iyi çikolata kokusu sizce?

sud pacifique amour de cacao
aquolina chocolovers
naomi campbell

Lolita Lempicka ?
aquolina pink sugar ?

Son düzenleme:
smells good da var sırf çikolata kokusu
mesela dp de sormuştum çikolata kokusu diye lift i veriyolar ama lift tam çikolata diil, keşke parfümün adını alsaydım..
benlisteden bakıp buluyorumda açıklamalrı var onun yanında çikolata yazıyor sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…