- 26 Temmuz 2017
- 4.175
- 8.815
- 30
Göbekten kastınız sanki 6 aylık hamileymiş gibi şiş ve sert karınsa evet gidiyor ben ameliyattan sonra o kötü göbekten bı anda kurtulmuştum şu an kist tekrarladığı için ara ara yine 6 aylık hamile görüntüsüne gelsem de çok rahatsız edici bir şey o göbek sadece görüntü olarak da değil baskı oluyor karnında sanki patlayacakmış gibi oluyo ve pantolon giymek işkence oluyo hani sabah pantolon giyiyorum beli bol öğlen olmadan karnım öyle bir şişiyor ki pantolon patlayacak hale geliyorYaşınız kaç? Belki o sebeple de deneyin demiş olabilir. Umarım ameliyat sonrası doğal yol ihtimali vardır ve tüp bebek süreciyle uğraşmayız.
Bir de diğer yumurtalığınızda kist var mı diye sormuştum, arada karıştı sanırım. Bir de bir sorum daha olacak şekilsel ancak merak ettim. Göbeğiniz var mıydı? Kist ortadan kalktıktan sonra göbekte değişiklik oldu mu? Benim göbeğim var, önceden takılmıyordum ama kistle ilgili olduğunu düşünmeye başladım. Fiziksel olmasının dışında orada bir yük taşıyormuşum gibi hissediyorum.