çikolata kistii olanlar :(( 8cm fikir verin lütfeennn amh testim 3.99

Siz yazalı epey olmuş ama ben de çikolata kisti var 6 cm iken laparoskopi ile içini boşalttı bir doçent ertesi ay yine doldu ve aynı büyüklüğe ulaştı bir yıl bekledik hamilelik için kendiliğinden olmadı sonrasında eşime test yapıldı onda da sıkıntı çıktı ve biz tüp bebek yaptık ilk seferinde tuttu çok şükür 12.haftadayım kist küçüldü bu arada

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kusura bakmayın biraz geç oldu üzun zamandır internete giremedim. Ameliyatımı kayseride memorial hastanesinde Porf .Dr. İbrahim Serdar Serine oldum çok iyi ve başarılı bir hoca kesinlikle tavsiye ederim.

Kusura bakmayın biraz geç oldu üzun zamandır internete giremedim. Ameliyatımı kayseride memorial hastanesinde Porf .Dr. İbrahim Serdar Serine oldum çok iyi ve başarılı bir hoca kesinlikle tavsiye ederim.

Est. hiç önemli değil
Kayseri.. oldukça uzak..ama sağlık için gidilebilir..Çok teşekkür ederim not ediyorum hemen

arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım . hepinize geçmiş olsun .bende çikolata kistinden ameliyat oldum ve benim kistin çapı 15 cm olmuştu en son . ve çok garip sonuçlar çıktı . patoloji sonucum yumurtalık kanseri olarak sonuçlandı . ameliyattan 1 ay sonra kist alınan yumurtalığım ters dönmüş ve ağrıdan bayılmış bir halde hastaneya kaldırıldım.acil ameliyata alındım . sağ yumurtalığımı tamamen aldılar . henüz 1 ay oldu ve bu sefer de sol yumurtalığımda kan birikmesi başlamış üstelik çocuğum yok ve 7 aylık hamileyim . . . 2. ameliyatın üzerinden henüz 1 ay geçti ve tekrardan ağrılarım başladı . ameliyat yerim semsert oldu :S hiç böyle bir şeyle karşılaştınızmı ? yarın kontrolüm var . tekrar ameliyat olmaktan çok korkuyorum . ve sanırım rahim komple alınacak

Kizlar benim iki tarafimda kist vardi biri cikolata biri basit ameliyattan 4. Ay sonra hamile kaldim 5. Adeti gormedim sukurler olsun bilginize 3 yildir bebis istiyoduk kistlerim engelmis demek

merhaba cnm geçmiş olsun bende foruma yeni üye oldum.Bir çikolata kisti mağduru olarak yazmak istedim. 3 yıl önce sol yumurtalıkta 5 cm ve 3.5 cm çikolata kistlerim vardı ameliyat dedi dr um, korktuğum için çok araştırdım birkaç dr a daha gittim doğum kontrol hapı soğan kürü kullandım ama hiç bir etkisi olmadı ve sonuçta ameliyat oldum.iki yıl içinde evlen hamile kal tekrarlamasın dediler 8 ay önce evlendim kistim yoktu her ay bekledim hamile kalıcam diye olmadı ve kasık ağırısı nedeniyle dr a gittiğimde kist aynı yerde tekrarlamış bu sefer 5 cm olmuş dr bu kıstle hamile kalamazsın kalsan bile düşük yada erken doğum ihtimali var dedi yine ilaçlara başladım hayırlısı bence laparaskopi olabilirsin çünkü drum patlama durumunda sonuç çok daha kötü olabilir demişti. geçmiş olsun tekrar hakkında hayırlısı..

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum 8 aylık evliyim kist ameliyatı geçirdim ve yine tekrarladı 5 cm şuan drum hamile kalma dedi düşük olur ilaçla tedavi başlattı eğer küçülme olmazsa ameliyat dedi ama ben çok korkuyorum hiç çocuğum yok napmalıyım banada yardımcı olun lütfennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…