- Konu Sahibi yasemin5308
-
Kızlar benımde 3 4 sene once vardı doktorum ultrasonla bakmıstı. Diana 35 vermişti kullNmıstım. Daha hiç kontrole falanda gtmedim hiş bi sıkıntım yok Şimdilerde çok düzenli adetim acaba geçmişmidir.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende tedavi gordum kist icin ama hic faydasi yok
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Adetlerin nasıl düzenli mi ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ama halada bekliyorum hamilemiyim acaba diye
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Bende de vardi ve ilk gittiğim doktor ameliyat dedi ben o zamn cok korktum sonra varliklarina alistim iki taneydi sagda ve solda. Bi kere sogan kuru ve maydonoz suyu ictim sagdaki gecti daha kucuktu sonra ihmal ettm solda ki buyudu smdi gittigim doktor asla amelyat olma aynen ayni boyutunda cikar bu sekilde hamile kal dedi beni cok umitlandirdi ve moral verdi. Ben de 1bucuk yila yakin ugrastm duzensi ictim sogan kuru cunku inanmiyodum kist buyuktu gecrmez diye. En son ibrahim Saraçoğlu nu dinledm büyük kistlerde 3 4 ay duzenlo 15 gun kullanin dedi bende inanarak o ay denedim 15 gun duzenli ve o ay hic beklemedn hamile kaldim suan 14 haftalik kistim tamamen gitti kesinlikle sogan suyi tavsiye ederm ameliyat olmayin
Tamam canım çok sağol. Ben daha yeni başladm bu ay yaptm 15 gün şuan adetliyim adetim bitsin tekrar başlıcam inşallah. Yaparım bikaç ay daha bakalım hayırlısı olsun
sıkma canını geçer inşaallah.Ben de visanne kullanıyorum 2.5 aydır..Doğum kontrol hapı değilmiş..Çikolata kistleri içinmiş..Faydasını gördm..Doktorunuza bi sorun isterseniz..
Arkadaşlar merhaba yeni üye oldum bi túrlü yazamıyodum sonunda yazabildim.Lütfen fikirlerinizi söyleyinBen 2.5 senelik evliyim ilk 1 sene d.kontrol hapı kullandm (desolet). Sonra bebeğimiz olsun dedik ve 1.5 senedir olmuyo. Dr.a gittim çikolata kistim olduğunu söyledi yaklaşık 8 cm çapında yumurtalığa yapışık olduğu için ameliyat olmaz dedi tekrarlar ve yumurtalık zarar görür dedi tüp bebek önerdi. Randevu aldık acıbademden tüpbebek için Amh testi istedleri değerim 3.99 iyi bi değer sanırım. Randevumuz bu ayın 21inde. Soğan kürü yaptm bu ay yarın 15.gün inşallah faydasını görürüm ve túp bebeğe gerek kalmaz. Sizce 8cmlik kiste soğan kürü fayda eder mi? Bide kisti olup amh değeri düşük olanda var benimki iyi galiba. Lütfen bildiklerinizi yazın (( bu kistle normal yolla hamile kalan var mı veya duyduğuğunuz kimse var mı? Soğan suyunu her ay yapamıyorum galiba sakıncalıymış yardım yardım yardımmm (((
Merhaba ;
Bende 2,5 senelik evliyim. ocak 2013 de tesadüfen çikolata kisti tespit edildi 7 cm dr. gittim doktorum biraz bekleyelim dedi aralığa kadar bekledik 10cm olmuştu kistim yumurtalığa yapışıktı aralıkta labroskopik ameliyat oldum ve doktorum bağırsaklarıma kadar yapışık olduğunu söyledi. Ameliyattan 2 ay sonra kontrolde kistin tekrarladığını 2,5 cm olduğunu öğrendim hiç zaman kaybetmeden tüp bebek merkezine gittim aşılama yapıldı şükürler olsun ilk seferde tuttu ve şimdi hamileyim. Bemim sana tavsiyem ameliyat olman çünkü dr bana büyük kistlerde hamile kalma olasılığı düşük ve tedavi ile hami kalınırsada kist büyük olduğu için düşük riski yada çocuğun kisti yırtması gibi sorunlar olabilir demişti. Amaliyat olursanda doktorunu çok iyi seç ben çok araştırdım tek söyledikleri çok iyi bir el tarafından yapılsın ameliyatındı. Bu okadar gıcık bir hastalıkki sürekli tekrarlıyor. Birde ameliyat olursan zaman kaybetmeden doğal sürecini beklemeden aşılama denemen .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?