• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çikolata kisti

Yebruyy, ilacın öyle psikolojik bi yan etkisi olmadı bende çok şükür.ama adet olmuyorum tek sıkıntı o.zaten ilacın amacıda yapay menepoza sokmakmış. He bide kahverengi lekelenmelerim var.sen de ne gibi etkileri var canım?

Pardon canlar üstteki cevabı balböceğine yazmıştım :) alıntı yapamıyorum ya nedense olmuyor.14 ay felan çok uzun bi zaman ya ve çok az küçültmüş. :( ben o kadar bekleyemem.gebelikle ilgili adımlar atmak istiyorum bir an önce :(

Yebruyy, ilacın öyle psikolojik bi yan etkisi olmadı bende çok şükür.ama adet olmuyorum tek sıkıntı o.zaten ilacın amacıda yapay menepoza sokmakmış. He bide kahverengi lekelenmelerim var.sen de ne gibi etkileri var canım?
Of sıkıntılı o canim ya ben riske giremem, doğum kontrol deniycem 3ay bakalım ne olucak, bugün diğer sonuçlarımıda gösterdik başka dr kapalı ameliyat önermiyor, menepoza kadar ürermiş hep, en iyisi hamilelikmiş, evlenir evlenmez hamile kal dedi dr ama bende hemen çocuk istemiyorum ya :KK43:

Pardon canlar üstteki cevabı balböceğine yazmıştım :) alıntı yapamıyorum ya nedense olmuyor.14 ay felan çok uzun bi zaman ya ve çok az küçültmüş. :KK43: ben o kadar bekleyemem.gebelikle ilgili adımlar atmak istiyorum bir an önce :KK43:
Bekar mısın canım sende? 14ay gerçekten çok uzun bi zaman pof yapçak bşşi yok mecbur doğurcaz:eek:

Kızlar ben bugün dr a gittim.kistim 5 cm di, 4 cm olmuş.ama yinede ben artık beklemek istemediğim için ilacı bıraktırdı dr um.beni başka bi yerdeki tüp bebek ünitesine sevk etti.klomen tedavisine fln başlayacağım inşallah.

Canım bana düşmez ama istemiyorum deme.bu söz beni çok korkutuyor. Bende diyodum ilk aylar.şimdi de ben yanıyorum evlat hasretiyle ama rabbim istemiyor vermiyor :KK61::KK61:

Çikolata kistinin tedavisi kesinlikle doğum kontrol hapı değilmiş.ben bekarken 9 ay kullandım milim küçülmedi.bırakıncada 1 cm büyüdü.sadece büyümeyi engelliyor ama eritmiyor.visanne ve buna benzeyen hormon ilaçları var.bunlar çok etkili çikolata kistinde. Benim 2 ayda 1 cm küçüldü.hem bence doğum kontrol hapının etkilerini daha çok yaşıyordum.sürekli sinirli ve ağlayan huysuz bi insan olmuştum.

Benim de 5 cm cikolata kist im olduğunu öğrendim aynı zamanda doktor gerek gördüğü için ca 125 testi yaptı o da çoook uçuk çıktı. Korkuyorum kist in tümör olma riski var galiba. İlk duyduğumda yani 1 hafta önce dünya başıma yıkılmıştı ama su an kabullenDim. Herşeyin daha güzel olacağına inanıyorum. Soğan kurune başladım. İnanıyorum bunu yenecegime. Tombul yanaklı şirin 2 tane kızım olacak... Rabbim e inanıyorum. Ümidimızı yitirme yeli m. Derdi veren allahım derrmanı da verecektir. ..

Tebrik ederim. Çok sevindim Bebeğinizi sağlıkla büyütün kucağına alın. sadece hapları alarak mi gebe kaldığınız ogrwndi iz? gebe insanların duaları da makbuldur bana da dua eder misiniz... iyi aksamlar

Allah yardımcın olsun benimde aynı şeyler başıma geldi aynı ilacı kullanıyorum şu anda. Doğal yöntemlere başvur bence. Soğan kürü yap ben yararını gördüm

Sogan kurune başladım. Önceleri pişmiş soğanı diline sürmezdim şimdi sabah olsa da isem diye bakıyorum fayda eder inşallah ☺

Tanımasam da herkese dua ediyorum çocuk isteyen tabi ki sana da ederim canım.bende aynı şeyleri yaşadım bende dua istedim çok kişiden ve çok şükür.inanıyorum ki bende birilerinin kabul olan duasıyım inşallah rabbim sizin mutluluğunuzdada beni ve benim gibilerin duasını vesile kılar.( ben ilacı 2 ay kullandım ve kistim bir cm küçüldü.çocuk istediğim için ilacı bıraktım.infertilite ile ilgilenen bi dr buldum adet olunca ona gitmeyi planlıyorduk eşimle.ve ben o ay hamile kaldığımı öğrendim rabbime şükür.öncesinde denemediğim kür, gün aşırı ilişkidir vs kalmadı.ama olmadı.hamile kaldığım ay ise nasılsa tedaviye başlıcam die saldım herşeyi.toplasan eşimle 4 kez felan birlikte olmuşuzdur hatta onda da koştur koştur banyoya gittim yatmadım bile.bu bizim mucizemiz oldu çok şükür.rabbim isteyen herkese versin aratmasın inşallah)

Merhaba soğan kürünü 3 ay nasıl uyguladınız acaba? Ben 15 gün uygulanıyor sonra 6 ay ara veriliyor diye okumuştum. Nasıl yaptıgınızı tam anlatabilir misiniz?

Bende de vardı 4.5 cmlik bir çikolata kisti. Adet düzensizliğim yoktu ama korkunç sancım vardı. Aynı şekilde 3 ay yasmin verdi doktorum. 3 ay sonra küçülme olmazsa ameliyat dedi. O üç ay sonrası benim düğün dönemime denk geldi. Kontrole gittiğimde küçülmemişti ama ameliyatı bir süre erteledik. Bu arada ben yasmin kullanmaya devam ettim korunma amaçlı. Sonra yine bu sitede soğan kürünü gördüm. Bir denemekten zarar gelmez dedim. 3 ay uyguladım. Hatta ilk ay yanlış uygulamışım sonraki şki ay düzelttim. Doktora gittim ve sürpriz kistten eser yok. Düzenli kontrole gidiyorum 1.5 yıldır hala haber yok kendilerinden. Dene bakalım sen de belki faydasını görebilirsin.
Bende de vardı 4.5 cmlik bir çikolata kisti. Adet düzensizliğim yoktu ama korkunç sancım vardı. Aynı şekilde 3 ay yasmin verdi doktorum. 3 ay sonra küçülme olmazsa ameliyat dedi. O üç ay sonrası benim düğün dönemime denk geldi. Kontrole gittiğimde küçülmemişti ama ameliyatı bir süre erteledik. Bu arada ben yasmin kullanmaya devam ettim korunma amaçlı. Sonra yine bu sitede soğan kürünü gördüm. Bir denemekten zarar gelmez dedim. 3 ay uyguladım. Hatta ilk ay yanlış uygulamışım sonraki şki ay düzelttim. Doktora gittim ve sürpriz kistten eser yok. Düzenli kontrole gidiyorum 1.5 yıldır hala haber yok kendilerinden. Dene bakalım sen de belki faydasını görebilirsin.
Merhaba ben bu kürün 15 gün uygulanıp 6 ay ara verildiğini okumuştum ama siz üst üste yapmışsınız. Bu bilgiyi nereden aldınız acaba ? Sonrasında herhangi bir sorun yaşadınız mı ?ben de şuan Yasmin e başladım. 6.9 cm çikolata kistim var. Hap ile aynı anda yapılabiliryormuymus

Merhaba ben bu kürün 15 gün uygulanıp 6 ay ara verildiğini okumuştum ama siz üst üste yapmışsınız. Bu bilgiyi nereden aldınız acaba ? Sonrasında herhangi bir sorun yaşadınız mı ?ben de şuan Yasmin e başladım. 6.9 cm çikolata kistim var. Hap ile aynı anda yapılabiliryormuymus
küçüldü mü kistiniz yasmin ile

Back