- 9 Mayıs 2013
- 459
- 120
- 83
Saatlerdir bunu düşünmedim merak etme, senin mesajın saatler sonra geldi, AYRICA SENDEN BAŞKA İŞLERİM DE VAR TEZ YAZIYORUM, HUKUK DOKTORASI OK :))) Düşünce ve yazma hızım çok çok hızlıdır :)) NE DİYORSUUUUN SEN DAHA DOĞRU DÜZGÜN YAZAMIYORSUN BİLE... HANGİ BAŞKA SİTELER, ASPİRASYONLA OLMUYORMUŞ DİYORUM KİSTEKTOMİYLE TAMAMEN GİDİYORMUŞ ANLADIN MIII?:))) ALOOOOOO....:))) Yarım yamalak algılaman işte, hem algıda hem yazmada, hem okumada bozukluk....:))) Senin derdin çok ameliyatla da düzelmez:))) Çelişkili bir konuşma asla yapmadığım gibi senin gibi art niyetli anlama özürlüye burada tekrar tekrar anlatacak vaktim yok... Hadi hadi bulaşmadan geç git işine....Bir de temiz insan olmayı öğren...
ay ay ay yesınler kendınıde kanıtlamaya calısırmıs...sen kendını bısey zannedıyosun galıba..bız durduk yere sana satasmadık sen bunun farkın damısın önce..sen kendın bıze satastın gerıye donde bır oku ıstersen ununtkanlıkta var sende durum vahım.sen bosuna okuma ınsanlara faydandan cok zararın olur senın.senın dusuncelerın adamı ıpe göturur.insanlar bosanır bee..benım derdım çok demıssın senın piskolojı sıfır seni kafa ameliyatı bile kurtarmaz.art niyetli insan senın gıbılere derler.biz kendı araamızda yazısırken geldın onunla benı alıntılayarak laf sokmaya..sen daha bızı anlamadan ön yargıyla yaklasamazsın bıkere.ön yargı art nıyet fesatlık kendını beyenmıslık kendını bısey sanma oldugu surece senın beynındekı özür hiç düzelmez :):):):):)ha birde ben temiz insanım merak etme.AMA SEN İNSAN OLMAYI ÖĞREN ÖNCE.