Merhabalar.Bende çok uzun zamandır çikolata kisti var.Malesef çikolata kistinin neden oldugu bilinmiyor.Ben uzun seneler doğum kontrol hapı kullandım bu kistler için.Doğum kontrol ilaçları kisti küçültmüyor daha doğrusu çikolata kistini küçültmüyor.sadece büyümesini engelliyor.Doğum kontrol ilacını bekarken kullandım.Sonuçta kimyasal ilaç.Normalde çok fazla ilaç kullanmayı sevmiyorum ve bıraktım.çünkü faydası olmuyordu.benim kistim o aralar 5 cm di.bıraktıktan sonra kistim büyüdü 10 cm oldu.ve tabiki ağrılar çoğaldı.en korktuğum ise ileride doğurganlığımı etkilemesiydi.çok doktora gittim.kimi ameliyat dedi,kimi doğum kontrol kullan dedi,kimi geçici menopoza sokup ilaçlarla o şekilde tedaviyi önerdi.bende kistim 10 cm oldugu için ameliyatı daha uygun gördüm.hemde birden kurtulurum dedim. Laporoskopi amaeliyat oldum.22 yaşındaydım.ama malesef ameliyattan 1 ay sonra tekrarladı kistim.hiçbirşeye yaramadı.tabiki doktor çok önemli burada.ameliyat şekli,hastane...doktorumun çok iyi oldugu söylenemezdi malesef.su an 28 yasındayım ve evliyim.kistim en son kontrole gittiğimde 4,5 cm di.kurtulamadım bu kistten.çok araştırdım bu kisti yenmenin yollarını.Doğal ve bitkisel çözümle,Lokman hekimin hazırladığı bir karışım var.içinde yok yok.Tamamen doğal.Yüce Allahımın verdiği doğal otlar.bu benim çözümüm oldu.1 ay kullandım kistim 3,5 cm oldu.Bana yaradı.şimdi tekrar kullanmaya başladım bu karısımı.sonuç alacağıma inanıyorum.3 ay kullanacağım ve sonra doktor kontrolüne gideceğim.belki başka kimsenin vücuduna etki yapmaz ama bende olumlu sonuç verdi.bir daha asla ameliyat olmam.çünkü ameliyat yumurtalığın kalitesini düşürüyor.bu hastalığı olan herkesin bir an önce kurtulmasını istiyorum.Rabbim herkesin şifasını versin.