bende kasım 2007 de çikolata kistlerimden dolayı ameliyat oldum. sağ tarafda 9cm sol tarafta 4ve5 cm olmak üzere kistlerim alındı ve aralık 2007 dede evlendim. doktorum hemen çocuk yapacaksın dedi ama bu sırada 3 aylık koruma iğneside yaptı.ameliyat sırasında bakmış tüplerim açıkmış. Ve ben korunmaya devam ettim halandaha d.kontrol hapı kullanıyoru çünki 2 ay içerisinde kistim tekrarlamış... ve ne eşim nede ben çocuk düşünmüyoruz. ya olmazsa düşünceside beynimi kemiriyo napacam bilmemiyorum:bbo: .... kutumda son 3 tane kaldı içim bırakacam diyoru ama ben anne lamaya hazır değilim yaaaaaaaaa senağlama
[/QU
Merhaba, Bende 8 aylık evliyim. Çocuk düşüncesi hiç yoktu. Eşim çok istiyordu beni de ikna etti ama 3-4 aylık denemeler boş çıkınca dr.a gittim ve ç. kisti olduğumu öğrendim. İnsan olmama ihtimalini göz önüne alınca öyle bir istiyor ki. Ben kendimi tanıyamıyorum şu anda. Ya olmazssa diye çok korkuyorum. Ayrıca bu hastalığın en doğal ilacı gebe kalmak. Karışmk gibi olamsın ama ben ce düşün. Hem belki de 1 yılın içinde anca tutacak. Farzetki hemen hamile kaldın. Herkesin istediği ve birçok insanın ulaşamadığı mucizeye ulaşmış olursun. Hem bebeğin olacak hem de hastalığının tekrar etme şansını en aza indireceksin. Ben henüz ameliyat olmadım, tüplerim kapalı olursa diye o kadar çok korkuyorum ki.