canım benim sol yumurtalığımda 1 tane vardı sadece...çocuğu engellediğini netten araştırdım ve üstüne düşmeye başladım bu konunun 3 aylık evliydim hamile kalamadım doktoruma gittim hemen alalım dedi aldırdım ameliyat sırasında HİTEROSKOPİ diye bi işlemle tüplere bakıyolar tıkanmışmı diye doktoruna söyle baksınlar bide sakın açık ameliyat olma laporoskopi ol açık yapışıoklık yapıyomuş...şimdi senin ameliyat ne zaman kısmetse?
Cevap yazdığın için çok teşekkür ederim. Allahtan sen erken farketmişsin. Bence fazla endişelenme. Bu durumu yaşayan birçok insandan daha iyi durumun. İnşallah biran önce hamile kalırsın. Aslında ben ameliyat zamanını bilmiyorum. Salı günü gideceğim doktora (Prf.) Herşey orada belli olacak. Merak ettiğim birşey daha var. Ameliyat öncesi ilaç tedavisi var mı yoksa direkt ameliyat tarihi verebiliyorlar mı?Sorularım çok oldu ama, seninki ne kadar sürdü, ve hstenede nekadr kaldın? Ben de 4 tane var bu ç.kistinden. (Hayatımda birdaha 'ÇİKOLATA" görmek istemiyorum.):1no2: