canım benim sol yumurtalığımda 1 tane vardı sadece...çocuğu engellediğini netten araştırdım ve üstüne düşmeye başladım bu konunun 3 aylık evliydim hamile kalamadım doktoruma gittim hemen alalım dedi aldırdım ameliyat sırasında HİTEROSKOPİ diye bi işlemle tüplere bakıyolar tıkanmışmı diye doktoruna söyle baksınlar bide sakın açık ameliyat olma laporoskopi ol açık yapışıoklık yapıyomuş...şimdi senin ameliyat ne zaman kısmetse?
kızlar nasıl anlaşıldı bu durum ben daha 15 gün önce dr gittim ultrason falan hepsi yapıldı benim şikayetim kasık ağrılarım var adetten önce sonra yumurtlama döneminden sonra ağrıyor özellikle sabah ağrıyor kalkınca hafifliyor acaba bendede varmı adet düzenim normal beni bilgilendirir misiniz:çok üzgünüm:
arkadaşım cevap verdiğin için sağol yok söylemedi ne bileyim okuya okuya bu hale geldim idrar yolu enfeksiyonu var dedi sadece
Cevap yazdığın için çok teşekkür ederim. Allahtan sen erken farketmişsin. Bence fazla endişelenme. Bu durumu yaşayan birçok insandan daha iyi durumun. İnşallah biran önce hamile kalırsın. Aslında ben ameliyat zamanını bilmiyorum. Salı günü gideceğim doktora (Prf.) Herşey orada belli olacak. Merak ettiğim birşey daha var. Ameliyat öncesi ilaç tedavisi var mı yoksa direkt ameliyat tarihi verebiliyorlar mı?Sorularım çok oldu ama, seninki ne kadar sürdü, ve hstenede nekadr kaldın? Ben de 4 tane var bu ç.kistinden. (Hayatımda birdaha 'ÇİKOLATA" görmek istemiyorum.):1no2:
yılbay sohbet odasına gel ordada görüşelim ben genelde ordayım
NRY BU AKŞAM KATLCM SOHBT ODSNA. ASLINDA BU FORUMU ARAŞTIRMA YAPARKEN BULDUĞUM İÇİN DAHA SAĞINI SOLUNU PEK KURCALAYAMADIM:dance: DR. A GİTMEME 3 GÜN KALDI. DR. UN NE CEVAP VERECEĞİNİ VE NASIL BİR TEDAVİ İZLEYECEĞİMİ BİLMİYORUM. ÇOK HEYECANLIYIM. :1no2: AMA ÖĞRENDİĞİM İLK GÜNE GÖRE, EMİN OL Kİ BURADA OKUDUĞUM GÜZEL HABERLERDEN SONRA DAHA İYİYİM. NEDEN BİLMİYORUM AMA ÇOK KISA SÜREDE BEBEĞİN OLACAĞINA İNANIYRUM. ÖYLE HİSSEDİYORUM. İNŞALLAH GÜZEL HABERİ VERİRSİN.
dr. kist gorse soylerdi. bana her gittigim dr. direkt cikolata kisti dedi. yani oyle taninmayacak birsey degil sanirim. ama icinin rahat etmesi icin bir dr.a daha git istersen. buralarda okuya okuya hastalik hastasi oluyoruz dogru, yani kendimizi cok dinliyoruz :)
bende paronaya basladi valla, durup dururken akciger filmleri, yok genel kan testleri, karaciger enzimleri, yani Allah ne verdiyse.. :) rahat olmamiz lazim.
saol canım inşallah hepimiz anne olucaz...doktora gittiğin gün haber ver banada bu forumdan kesin hayırlısı olur inşallah...:sm_cool:
NRY MERHABA, SALI GÜNÜ DOKTORA GİTTİM. LAPARASKOPİ DEDİ. SAĞLIK HİZMETİNDEN YARARLANMAK İSTEDİĞİM İÇİN ÖNÜMÜZDEKİ HAFAT BALCALI YA GİDECEĞİM VE LAP. İÇİN SIRA ALACAĞIM. DOKTORUM ORDA AMELİYATIMA GİRECEK. 2-3 AY SONRASINA GÜN VEREBİLİRLER DEDİ. VE DR. BU ESNADA KULLANMAM İÇİN MENOPOZ İĞNESİ YAZDI. (DANAZOL) Ç. KİSTLERİNİN KÜÇÜLMESİ VE AMELİYATI DAHA KOLAY YAPABİLMESİ İÇİN. BENİM EN BÜYÜK KORKUM YUMURTALIĞIMIN ALINMASIYDI, AMA DR. BÖYLE BİŞEY OLMAYACAK DEDİ. BİRAZ RAHATLADIM, VE TÜPLERE BAKACAKLAR AÇIK İSE İLK 6 AY.... DEĞİLSE TÜP BEBEK DEDİ. (O KADAR TUHAF GELİYORKİ YAŞADIKLARIM "TÜP BEBEK" SADECE BAŞKALARINDAN DUYARIM GİBİ GELİRDİ HEP.) BENİ DÜŞÜNDÜREN İĞNELER ACABA ZARARLI OLUR MU? SEN KULLANDIN MI? BEN HALA TEREDDÜTTEYİM. KULLANMASAM BU SEFER DR. UMDAN TEPKİ ALACAĞIM. BU ARADA DR. UM PRF. AYTEKİN ALTINTAŞ. (Merak edenler olur diye) CANIM GÖRÜŞÜRÜZ. a.s.
ya Bana Iğneyi Ameliyattan Sonra Yaptılar 3 Aylık Doz şu An Adet Görmüyorum Demekki Senin Doktorun öyle Uygun Görmüş
Nry, Menopoz Iğnesi Olunca Insan Bir Tuhaf Oluyor Işte. Yan Etkileri Var Mi Acaba? Sen Kendinde Nasil Değişikler Gördün. Yani Adet Görmemek Sikinti Yaratiyor Mu?
evet canım ateş basmaları çok oluyo ama korkma önce biz...biz sağlıklı olucazki anne olabilelim dimi?yerimseniben benim menopoz dönemi bitince yumurta takibine başlicaz yanlız çok uzun zamana gün vermişler sana eğer istanbuldaysan seni benim doktoruma yönlendirebilirim mükemmel bir doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?