arkadaşlar15 gün önce çikolata kisti ameliyatı oldum 5 aylık evliyim ilerde sorun yaratmasın diye doktorum ameliyat kararı aldı ve aldırdım.şimdi çocuğum olabilirmiş 6 ay içinde bilgisi olan varmı çoook korkuyorum
korkulacak bir şey yok,ameliyattan sonra ilk 6 ay içinde hamile kalma şansın yüksek dr un onu söylemiş sanırım.6 ay herhangi bir tedavi uygulamıyorlar ,6 aydan sonra rahim filmi çekip duruma göre tedavi uyguluyorlar .bence stres yapmadan 6 ay ı geçir.inşallah hamile kalırsın
canım sendedemi vardı bu kistten?benim şu an herşeyim normal ama tekrarlama riski olduğu için 6 ay içinde olmazsa tüp bebek dedi çokkk korkuyorum...
Seni korkutmak istemem ama umarım açık ameliyat olmamışsındır, laparoskopi olmuşsundur. sakın şu dönemde doğum kontrol hapı kullanma, ameliyat kararın doğru ben iki kere oldum biri açık biri laparoskopi, hemen çocuğa yönel hayırlısıyla olur inş. şu dönem senin için çok ama çok önemli. dr un seni uyarmış çocuk yap diye beni uyarmadığı gibi doğum kont.hapı verdi. sonuç tüpler zehirli sıvıyla doldu, tüp bebek yapıldı, pozitif ol, rahat ol o zaman herşey çok iyi olacak, Allah herşeyin hayırlısını bilir, Allah'a emanet
şükürler olsun ilk denemede tuttu inş. herkesin tutar
ikiz hemde
ben iki kere kullandım lucrin sonra başladık tedaviye şimdi 8 haftalık hamileyim, allah'ım sizlerede herkesede nasip etsin inş.
sana tavsiyem beslenmene gıdana dikkat, ve pozitif ol hele tüp bebekmi olacak senin bilmem başlayınca iğnelere sakın fire verme sakın pozitif ol o olumsuz bişe düşünme olumsuz insanlardan uzak dur hatta ve hatta kimseye bu tedaviyi olduğunu söyleme psikolog önerisidir bu birkaç kişi bilsin ailen yeter çünkü o dönem senin için zaten stresli birde onu kendini yük etme çok sinirli oluyorsun unutma, ben şaşırmıştım kendime, dikkat lütfen sormak istediğin birşey olursa çekinme sor
arkadaşlar15 gün önce çikolata kisti ameliyatı oldum 5 aylık evliyim ilerde sorun yaratmasın diye doktorum ameliyat kararı aldı ve aldırdım.şimdi çocuğum olabilirmiş 6 ay içinde bilgisi olan varmı çoook korkuyorum
arkadaşlar bende geçen haziranda ameliyat oldum doktor banada doğumkontrol hapı verdi hemen hamile kalmamam gerekiyormuş dikişten dolayı.şimdi nisanda hamile kaldım
arkadaşlar bende geçen haziranda ameliyat oldum doktor banada doğumkontrol hapı verdi hemen hamile kalmamam gerekiyormuş dikişten dolayı.şimdi nisanda hamile kaldım
Aslında benimki cevap olmayacak. Benden 1 adım ileride sayılırsın. Ben de 8 aylık evliyim ve ç.kisti olduğunu 6 gün önce öğrendim. Ameliyat kararı alındı, doktoruma önümüzdeki hafta gideceğim.(Farklı bir doktor.) Bende çok korkuyorum. Önceden adını bile duymamıştım bu hastalığın.Bede 1 yumurta da 3 adet diğerinde ise bir tane görünüyor. En büyüğü 4,5 cm. NRY seninkinin sayısı ve büyüklüğü neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?