• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çikolata Kisti

• Konu Sahibi Konu Sahibi nry
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2008
66
0
86
38
İstanbul
arkadaşlar15 gün önce çikolata kisti ameliyatı oldum 5 aylık evliyim ilerde sorun yaratmasın diye doktorum ameliyat kararı aldı ve aldırdım.şimdi çocuğum olabilirmiş 6 ay içinde bilgisi olan varmı çoook korkuyorum

korkulacak bir şey yok,ameliyattan sonra ilk 6 ay içinde hamile kalma şansın yüksek dr un onu söylemiş sanırım.6 ay herhangi bir tedavi uygulamıyorlar ,6 aydan sonra rahim filmi çekip duruma göre tedavi uyguluyorlar .bence stres yapmadan 6 ay ı geçir.inşallah hamile kalırsın

arkadaşlar15 gün önce çikolata kisti ameliyatı oldum 5 aylık evliyim ilerde sorun yaratmasın diye doktorum ameliyat kararı aldı ve aldırdım.şimdi çocuğum olabilirmiş 6 ay içinde bilgisi olan varmı çoook korkuyorum

cnm bendede wardıçikolata kisti aldırdım doktorum 6 ay süre werdi ama malesef gebe kalamadım bu ay çocuk tedavisine başladık allahtan hayırlısı cnm

korkulacak bir şey yok,ameliyattan sonra ilk 6 ay içinde hamile kalma şansın yüksek dr un onu söylemiş sanırım.6 ay herhangi bir tedavi uygulamıyorlar ,6 aydan sonra rahim filmi çekip duruma göre tedavi uyguluyorlar .bence stres yapmadan 6 ay ı geçir.inşallah hamile kalırsın

canım sendedemi vardı bu kistten?benim şu an herşeyim normal ama tekrarlama riski olduğu için 6 ay içinde olmazsa tüp bebek dedi çokkk korkuyorum...

canım sendedemi vardı bu kistten?benim şu an herşeyim normal ama tekrarlama riski olduğu için 6 ay içinde olmazsa tüp bebek dedi çokkk korkuyorum...

evet ben de de var canım malesef,ben onlardan kurtulmak istesem de peşimi bırakmayan yapışkan kistler.jeyyar.ancak ben de ameliyat oldum.evlenmeden önce olmuştum ben.evlendım 8 ay geçti.dr artık tedaviye başlayalım dedi.rahim filmi çektirdim.tüpler açık çıktı.eğer tıkalı olsa mecburen tüp bebek diyorlar.ancak benim yeni 3,5 cm lik bir kistim olmuş bu arada.bu ay d.kontrol hapıyla baskılayalım önümüzdeki ay klomenle yumurta geliştirme tedavisine başlayacağız dedi dr um.beklemedeyim anlayacağın.ama sorun yok,böyle bir deneyelim olmazsa tüp bebek deneriz.ne yapalım.kuzenim 8. tüp bebek tedavisinde kavuştu bebişlerine.allaha ve bir gün bebeğin olacağına inancını sakın kaybetme.sevgiler

Seni korkutmak istemem ama umarım açık ameliyat olmamışsındır, laparoskopi olmuşsundur. sakın şu dönemde doğum kontrol hapı kullanma, ameliyat kararın doğru ben iki kere oldum biri açık biri laparoskopi, hemen çocuğa yönel hayırlısıyla olur inş. şu dönem senin için çok ama çok önemli. dr un seni uyarmış çocuk yap diye beni uyarmadığı gibi doğum kont.hapı verdi. sonuç tüpler zehirli sıvıyla doldu, tüp bebek yapıldı, pozitif ol, rahat ol o zaman herşey çok iyi olacak, Allah herşeyin hayırlısını bilir, Allah'a emanet

Seni korkutmak istemem ama umarım açık ameliyat olmamışsındır, laparoskopi olmuşsundur. sakın şu dönemde doğum kontrol hapı kullanma, ameliyat kararın doğru ben iki kere oldum biri açık biri laparoskopi, hemen çocuğa yönel hayırlısıyla olur inş. şu dönem senin için çok ama çok önemli. dr un seni uyarmış çocuk yap diye beni uyarmadığı gibi doğum kont.hapı verdi. sonuç tüpler zehirli sıvıyla doldu, tüp bebek yapıldı, pozitif ol, rahat ol o zaman herşey çok iyi olacak, Allah herşeyin hayırlısını bilir, Allah'a emanet

canım laparoskopi yapıldı...tüplerim fln açık ama 3 aylık bi menopoz aşısı yaptılar bana tekrarlamayı önlemek içic o yüzden 3 aydan sonra çocuk için uğraşıcaz senin durumun nasıl gelişti tüp bebek tuttumu

şükürler olsun ilk denemede tuttu inş. herkesin tutar
ikiz hemde
ben iki kere kullandım lucrin sonra başladık tedaviye şimdi 8 haftalık hamileyim, allah'ım sizlerede herkesede nasip etsin inş.
sana tavsiyem beslenmene gıdana dikkat, ve pozitif ol hele tüp bebekmi olacak senin bilmem başlayınca iğnelere sakın fire verme sakın pozitif ol o olumsuz bişe düşünme olumsuz insanlardan uzak dur hatta ve hatta kimseye bu tedaviyi olduğunu söyleme psikolog önerisidir bu birkaç kişi bilsin ailen yeter çünkü o dönem senin için zaten stresli birde onu kendini yük etme çok sinirli oluyorsun unutma, ben şaşırmıştım kendime, dikkat lütfen sormak istediğin birşey olursa çekinme sor

şükürler olsun ilk denemede tuttu inş. herkesin tutar
ikiz hemde
ben iki kere kullandım lucrin sonra başladık tedaviye şimdi 8 haftalık hamileyim, allah'ım sizlerede herkesede nasip etsin inş.
sana tavsiyem beslenmene gıdana dikkat, ve pozitif ol hele tüp bebekmi olacak senin bilmem başlayınca iğnelere sakın fire verme sakın pozitif ol o olumsuz bişe düşünme olumsuz insanlardan uzak dur hatta ve hatta kimseye bu tedaviyi olduğunu söyleme psikolog önerisidir bu birkaç kişi bilsin ailen yeter çünkü o dönem senin için zaten stresli birde onu kendini yük etme çok sinirli oluyorsun unutma, ben şaşırmıştım kendime, dikkat lütfen sormak istediğin birşey olursa çekinme sor

canım senin kistinin derecesi neydi yapışıklık fln varmıydı benim laporoskopi sırasında bakılmış tüpler açık yapışıklıkta yokmuş çok şükür...şimdi önümde 6 ay varnormal yolla kalamazsam tüp bebek yapılıcak dedi doktor...çok korkuyorum yaaaaa...senağlama

öncellikle geçmiş olsun.bendede bu kistlerden 2 yıl önce laparoskopiyle aldırdım dr dogum kontrol hapı verdi 3 ay kullandım ancak gebelik oluşmadı geçen yıl tüp bebek yaptırdım 7 haftalıkken düştü 6 ay önce tekrar yaptırdın sonuç negatif şimdide tüpler tıkanmış dr önce laparoskopi yapalım sol tüpü alalım diyor yoksa tüp bebek tutmuyormuş tutsada düşüyor.anlayacagın bu kistler çok çabuk tekrarlıyor inşallah 3 ayın sonunda hemen gebe kalırsın yoksa vakit kaybetme kisler tekrarlar ve kanalların kapanırsa tüp bebekte tutmuyor.bu arada kendine dikkat et üşütme ben ameliyattan 2 ay sonra denize girmiştim hala çekiyorum. allah yardımcın olsun.

Günaydın 4.5 - 5 - 6 cm ben iki kere ameliyat oldum ikisindede farklı boyutlarda kist vardı,
laparoskopide bakılmış tüpler zehirli sıvı dolmuş, 1. ameliyat sonrası yanlış tedaviden, dire tüpler alındı tüp bebeğe gidildi. hiç korkucak bişey yok hiç herşey o kadar kolay ki psikolojini bozma korkuyorum vs yok, Allah ne yazdıysa o olur. bağırsaklarda yapışıklık olmuş benim ilk ameliyatım açık olduğundan kısmet ne yapalım. hayırlısı inş. hepimiz için.

Ama hepimizin tedavi şekli farklı senin normal yoldan olabilir, takma kafana, kimisi kistle hamile kalıyor, Dediğim gibi Allah ne yazdıysa alnımıza o olur, canım hayırlısı.

arkadaşlar bende geçen haziranda ameliyat oldum doktor banada doğumkontrol hapı verdi hemen hamile kalmamam gerekiyormuş dikişten dolayı.şimdi nisanda hamile kaldım

arkadaşlar bende geçen haziranda ameliyat oldum doktor banada doğumkontrol hapı verdi hemen hamile kalmamam gerekiyormuş dikişten dolayı.şimdi nisanda hamile kaldım

canım sendemi çikolata kistinden oldun ben çok korkuyorum çocuğum olmaz diye bende şu an 3 aylık menopoz tedavisi görüyorum lütfen yardım et bana çok kötüyüm senağlamasenağlamasenağlama

valla bende korkmuştum ama normal zamanda oldu ama menopoz tedavisi olmadım.hiç üzülme nry mutlaka olur allah nasip ettiyse

Aslında benimki cevap olmayacak. Benden 1 adım ileride sayılırsın. Ben de 8 aylık evliyim ve ç.kisti olduğunu 6 gün önce öğrendim. Ameliyat kararı alındı, doktoruma önümüzdeki hafta gideceğim.(Farklı bir doktor.) Bende çok korkuyorum. Önceden adını bile duymamıştım bu hastalığın.Bede 1 yumurta da 3 adet diğerinde ise bir tane görünüyor. En büyüğü 4,5 cm. NRY seninkinin sayısı ve büyüklüğü neydi

Forumu, ç. kisti ile ilgili bilgi araştırırken buldum. Ben henüz 6 gün önce öğrendim. Hepinize yazıyorum ama.. "HAMİLE KALDIM" diye bir cümle gördüğüm her yere takılıp kalıyorum. 8 aylık evliyim ve bebek istiyorum. Aklımın ucundan bile geçmezdi , hala şoktayım. RÜYAGİBİŞEKER ; SENİNKİNİN sayısı ve büyüklüğü neydi? Çok korkuyorum.

bende De Var 7 Cm Idi Kistim Dr Gittim Felaket Tellaliği Yapti Bana Yok çocuğun Olmaz Bunu Hemen Aldir Kötü Huylu Tümöre Döner Falan Filan Içimi Kararti Hayallerimi Yikti Psikolojim Bozuldu Sonra Ben Başka Dr Gittim Oda Kistini Aldirmadan Gebe Kalmalisin Dedi.amelliyatta Yapişiklik Olma Riski çok Yüksek Dedi.buda Gebe Kalmani Zorlaştirir Dedi.sonra Biz Başladik çalişmalara 7 Ay Sonra Hamile Kaldim.kontroller Için Dr Gidiyordum şaşirip Kaliyorlardi çok Düşük Bir Ihtimal Senin Gebe Kalman çok şanslisin Dedi.sonra Doğum Yaptim Sezeryenle Ama Kisti Almadi Dr Tehlikeli Olur Dedi Doğumdan Sonra Aldir Dedi.sonra Doğumdan Sonra Kontrole Gittim Kist Için 4 Cm Olmuş Dr 2.çocuğu Hemen Düşün Dedi Sonra Aldir Dedi şimdilik Düzenli Kontrol Edeceğiz Dedi.şimdi Oğlum 1,5 Yaşinda 2. Kasimda Düşünüyorum Allahin Izniyle.

Aslında benimki cevap olmayacak. Benden 1 adım ileride sayılırsın. Ben de 8 aylık evliyim ve ç.kisti olduğunu 6 gün önce öğrendim. Ameliyat kararı alındı, doktoruma önümüzdeki hafta gideceğim.(Farklı bir doktor.) Bende çok korkuyorum. Önceden adını bile duymamıştım bu hastalığın.Bede 1 yumurta da 3 adet diğerinde ise bir tane görünüyor. En büyüğü 4,5 cm. NRY seninkinin sayısı ve büyüklüğü neydi

canım benim sol yumurtalığımda 1 tane vardı sadece...çocuğu engellediğini netten araştırdım ve üstüne düşmeye başladım bu konunun 3 aylık evliydim hamile kalamadım doktoruma gittim hemen alalım dedi aldırdım ameliyat sırasında HİTEROSKOPİ diye bi işlemle tüplere bakıyolar tıkanmışmı diye doktoruna söyle baksınlar bide sakın açık ameliyat olma laporoskopi ol açık yapışıoklık yapıyomuş...şimdi senin ameliyat ne zaman kısmetse?

Back