- 25 Şubat 2020
- 1.447
- 1.301
- 83
- 45
- Konu Sahibi kelebek1979
kızlar slm, geçen hafta ilişkiye girdikten hemen sonra bir kanamam oldu, ve yaklaşık 1 gün sürdü. en son adetten 2 hafta sonra oldugu için ve adetlerim genelde 28gün oldugu için kesinlikle adet kanaması degildi. tamda ilişkiden hemen sonra olunca acaba zorlandı da ondan kanadı demiştim. ama bugün tekrar bir kanama oldu. bugün son adetten sonra 3 hafta geçti. bugünküde adet kanaması degil kesinlikle, çünkü olsa bilirim.. panikledim bi doktora gittim. 4cm büyüklüğünde çikolata kisti var dedi. bakacagız duruma göre konuşacaz falan dedi. birde smear testi istedi, onuda verdim.
doğumdan sonra 1.5sene geçti, en son dogumdan sonra 40. gün gitmiştim doktora ve hiçbirşeyin yok deyip göndermişti.
bebişi halen emziriyorum ve doğumdan sonra adetler başladıgından beridir düzenli yani 28günde bir devam ediyordu..
çikolata kisti hiç yoktu bende, hatta ilk defa duydum. 4cm büyükmüdür. nedir nasıl tedavi edilir, ne yapmak lazım. çok endişelendim, aklıma kötü şeyler geliyor.
tecrübe eden bilgisi olan varmıdır acaba?
doğumdan sonra 1.5sene geçti, en son dogumdan sonra 40. gün gitmiştim doktora ve hiçbirşeyin yok deyip göndermişti.
bebişi halen emziriyorum ve doğumdan sonra adetler başladıgından beridir düzenli yani 28günde bir devam ediyordu..
çikolata kisti hiç yoktu bende, hatta ilk defa duydum. 4cm büyükmüdür. nedir nasıl tedavi edilir, ne yapmak lazım. çok endişelendim, aklıma kötü şeyler geliyor.
tecrübe eden bilgisi olan varmıdır acaba?