Cikolata kisti

Corumlukizz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2018
22
16
3
29
Bn uc yillik evloyim hic dogru durust pek tedavi gormedim en son gonl f kullandim sonra catlatma ignesi yapildi tutmadi adet oldum doktora gittigimde cikolat kostin var dedi yasmin verdi ictim sonra geri adet oldum gittim kistin buyumus dedi bu sekilde hamile kalmazsin tup bebek yaptir dedi kafam cok karisti sizce ne yapmaloyim benim gibi olan varmi aranizda

Bn uc yillik evloyim hic dogru durust pek tedavi gormedim en son gonl f kullandim sonra catlatma ignesi yapildi tutmadi adet oldum doktora gittigimde cikolat kostin var dedi yasmin verdi ictim sonra geri adet oldum gittim kistin buyumus dedi bu sekilde hamile kalmazsin tup bebek yaptir dedi kafam cok karisti sizce ne yapmaloyim benim gibi olan varmi aranizda

yaşın kaç ve kistin kac cm. hormon testlerin ve amh degerlerin nedir.ve rahim filmi cekindin mi?bazı kistler 5 cm den küçükse ameliyat önerilmiyo. benim 8 cm sol yumurtalıgımda kistim var . ve hamil kalamıyorum. doktor tüp bebek dedi ama kafam karışık ameliyat olup kurtulmak istiyorum. yarın doktora gidicem ve yumurta rezerv ine baktırıcam. geçmişolsun

Back
X