Çikolata kisti yüzünden hamile kalamiyorum

leyla8889

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2017
66
26
18
Kızlar 5.5 yıllık evliyim 31 yaşındayım sağ sollu çikolata kistlerim vardı bir de solda pko vardı..4 aşılama denedim olmadı 2 tüp bebek denedim yine olmayınca laparoskopi ve histeroskopi oldum ardından 2 tüp bebek daha denedim yok olmuyor..geçen yıl nisan ayında ameliyat oldum temmuz ayında hsg çekildim rahim temiz denildi klomen yumurta takipleri de yaptırdım hiçbir şekilde hamilelik olmuyor amh iyi ve genetik testler de temiz çıktı bu arada.bitkisel şeyler de denedim soğan suyu zaten ben de mantar yapıyor sık sık mantar ve enfeksiyon zaten çok yaşıyorum.. vitamin kullanıyorum beslenme alışkanlıklarını da değiştirdim napmaliyim artık şaşırdım benim hiç çocuğum olmayacak mı diye üzülüyorum

Merhaba ben 7 cmlik çikolata kistim ile hamile kaldım. Dr bana imkansız tüp bebek ile belki zor demişti, ama 2 ay içinde oldu. Biz asla olmayacak gözü ile bakıyorduk, inanmıştık. Şimdi 16. haftamdayım.

Peki eşinize de sperm analizi yaptırdınız mı belki sıkıntı ondadır.

Ne güzel canim sagliklikla kucağına alırsın inşallah..benim olmuyor ):

Çikolata kisti hastaları geçici menopoz a sokulunca gebelik elde edilebiliyor. Böyle bir yöntem denendi mi?

Çikolata kisti hastaları geçici menopoz a sokulunca gebelik elde edilebiliyor. Böyle bir yöntem denendi mi?
Yok benim 2 tüp bebekle olmayınca ameliyat kararı aldim kistler epey yapışıklık yapmış alındıktan sonra 2 tüp bebek daha denedim yine olmadı

Ben de 5.5cm lik kistle hamile kaldım. Çikolata kisti tüpümün birini tıkamıştı. Tek tüpüm açıktı. Bitkisel olarak hayıt otu ekstratı ile aslanpençesi ve civanperçemi ekstratı kullanmıştım. Kullandığım ay hamile kaldım. Tavsiye ederim.

merhaba yazalı çok olmuş ama hamile kalabilmek için bişeyler kullandnız mı amh değeriniz falan nasıldı biraz bilgi verir misiniz

merhaba yazalı çok olmuş ama hamile kalabilmek için bişeyler kullandnız mı amh değeriniz falan nasıldı biraz bilgi verir misiniz

merhaba, benim yaşım 33. Amh : 1.30 du. Doktor çok düşük bu yaşta demişti. Çikolata kisti her geçen gün yumurta yapısını bozduğu için amh de düşüyor haliyle. Sadece multivitamin kullandım, isterseniz özelden yazarım. Onu da hamile kalmak amaçlı değil ama o ara çok ağır hastalık geçirmiştim domuz gribi demişlerdi, bağışıklığım yükselsin diye alıyordum. 2 ay sonra hamile kaldım. Sonra o multivitamin içeriğini araştırırken tam da tüp bebek tedavisinde sağlıklı yumurta için gerekli olan vitaminlerin olduğu hapa benzer bir içerik olduğunu farkettim. Ona bağlıyorum ama emin de değilim doktorlar daha iyi bilir. Ama bana doktorum tüp bebeksiz hamile kalman çok çok zor kalsanda yumurta kalitesiz olduğu için gebelik devam edebilme şansı %50 demişti şu an 37. Haftamdayim ve gayet sağlıklı ilerliyor.

özelden paylaşırsanız çok sevinirim doktorlar bana da hamile kalman çok zor diyor benim daha önce ameliyatım olduğu için şu anda ameliyat da edemiyorlar kistim 6.68 cm küçülmüyor da bir kez aşılama yaptık tutmadı

Burdan da Yazabilirsiniz herkes faydalanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…