- 26 Temmuz 2017
- 4.204
- 8.834
- 158
- 31
Evet tekrara denıyorumTedaviniz daha sürüyor mu peki
AMH degerı yanı yumurta rezervi artmaz. Sadece olan yumurtayı kaliteli hale getırebılırsınızBen adet gecikmem oldu doktora gittim baktı dediler kistlerin var neden gelmedin . O ana kadar ne adet gecikmem olmuştu ne gündelik ağrılarım ne afedersiniz cinsellikte agri ne tuvalette agri . Ama şuan gündelik agrilar yaşıyorum bi agriyor bi geciyor o şekilde. Benim amh değerim kac bilmiyorum doktorlar bakmadı ona direk ameliyat diyorlar hasta çok da umurlarında değil bende o yüzden direk ameliyat olmak istemiyorum daha araştırıyorum. Yaşım 24 bu belki de bi avantajdır. Derdi veren dermanını da verir inanıyorum. İnsallah doğal yıldan gebe kalırsınız. Amh değeri arttıracak belki bitkisel tedaviler de vardır araştırıyor musunuz
Dogru. Yani yumurtayı daha kaliteli hale getirmek için bisiylr yapılabilir en azindan. Ben işte iyi bi doktor bulsam gidip muayene olucam ama Konya'da yeniyimAMH degerı yanı yumurta rezervi artmaz. Sadece olan yumurtayı kaliteli hale getırebılırsınız
İbrahim saraçoğlu amh yazın bir videosu var onu izleyiniz lütfenAMH degerı yanı yumurta rezervi artmaz. Sadece olan yumurtayı kaliteli hale getırebılırsınız
Benim yumurtalarımı eziyordu baskı yapıp çok da hızlı büyüme yaptığı için kist ne kadar geç ameliyat o kadar çok yumurta kaybı demişti doktorum. İyi bir doktora olmak gerçekten çok önemli ama çok ince iş isteyen birşeyAmeliyat kimi insan için iyi olabiliyor diye okumuştum mesela kistler yumurtaliklar için kimi insanda daha fazla olumsuz şey yarattığı için Ameliyat olunca hamilelik şansı yüzde 50 artabiliyormus diye okudum . Ama işte yumurtalik rezervini de azaltıyor ikilemdeyim
Takviye edici gida kullanabilirsin, impryl prowomen maxijuno promotil women gibi vitaminlerDogru. Yani yumurtayı daha kaliteli hale getirmek için bisiylr yapılabilir en azindan. Ben işte iyi bi doktor bulsam gidip muayene olucam ama Konya'da yeniyim
Dogru. Yani yumurtayı daha kaliteli hale getirmek için bisiylr yapılabilir en azindan. Ben işte iyi bi doktor bulsam gidip muayene olucam ama Konya'da yeniyim
Haklısınız hıcbır fikir olmadan tanıdık olmadan bırıne guvenmek bu konularda zorDogru. Yani yumurtayı daha kaliteli hale getirmek için bisiylr yapılabilir en azindan. Ben işte iyi bi doktor bulsam gidip muayene olucam ama Konya'da yeniyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?