- 26 Temmuz 2017
- 4.175
- 8.815
- 31
Merhaba ben de endometriozis hastasıyım cerrahi geçirdim 2 yıl önce iki yumurtalık bağırsak mesane karın içi yapışıklık falan ameliyatı oldum kistlerim büyüktü ve ilaç kullanmama rağmen büyümeye devam ediyordu kanser değerim de yüksek çıkmıştı baya ve ultrasonda kanser olabileceğine dair şeyler görmüşlerdi tuvalete asla çıkamıyordum aylardır kabızdım ağrıdan kıvranıyodum gittiğim her doktor acil ameliyat dedi. Evli değildim o zaman ve evlen hemen ameliyattan sonra çocuk yap dediler. Ameliyat oldum jinekolog onkoloğa ve sonrasında 6 ay Yasmin kullandırdı doktorum regl olmadım o arada evlendim amh başta çok düştü ilk ölçülen değerim 0.44dü çok üzüldüm çok ağladım ama değerim sonradan 2.68ekadar çıktı. Ameliyat olmamak gerekiyor evet ama benimki gibi durumda mecbur oluyorsun. Bülent tıraşa gittim mesela ben amh çok düşünce bana çok kızdı ameliyat olduğum için ama sonra ameliyat notumu okuyunca o da bişey demedi olman gerekiyomus dedi ve ilaç verdi. Ameliyattan sonra sağda kistim 8 cme tekrar çıktı ilaç kullandım kistim yok oldu şimdi 5 cm kistim ilaç kullanmıyorum. Gerçekten çok lanet bir hastalık herkeste de farklı ben daha şanssız kısımdayım inşallah hamile kalırız ikimiz fe