- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 33
- Konu Sahibi patiliseker
-
Bana doktr amleyttan hemen sonra baktı 1.33 çıkmıştı bi kaç ay sonra tekrar baktı artmıştı doktr yeni amelyt oldugn için düşük çıkmıştı dedi ama ben burdan çok okudum amh değerinin sonradan yükseldiğini demkki yukseliyormusamh değeri değişmez diyorlardı ben çok üzülüyorum
Ben 2 aydır Cenk Aşkalli ye gidiyorum.Mükemmel bir doktor zaten 4 görümcemin de doktoruymuş kendisi. Ben cok kez doktor degistirdim hep ilgisiz ber gittigimde beni hatirlamayan bos yere oyalayan doktorlar biktirmisti..Cenk bey sonuc odakli ve cok memnunum cok ilgili. Gecen ay cikolata kisti icin laparoskopi ameliyatimi yapti Jimerde. Suan 2 ay dogal yol ile hamile kalmaya calisacagim olmazsa tup bebek..Bende arastirmalara basliyorum acikcasi dogru duzgub birisi de yok aklimda. Dogru doktoru bulmak cok onemli..
8 sene evvel ilk ona gitmistim o senelerdr kapali ameliyat yapmiyordu beni baska bir prof yonlendirmisti. Insallah 2 icide normal yolla bebek sahibi olursunuz.. ameliyattan sonra genelde oluyor zaten.. aslinda en yikciici ve zor olani ilgisiz doktorlar.derdinden anlamazlar umursamazlar.. guzel haberlerinizi bekliyorum hayirlisi ile :)Ben 2 aydır Cenk Aşkalli ye gidiyorum.Mükemmel bir doktor zaten 4 görümcemin de doktoruymuş kendisi. Ben cok kez doktor degistirdim hep ilgisiz ber gittigimde beni hatirlamayan bos yere oyalayan doktorlar biktirmisti..Cenk bey sonuc odakli ve cok memnunum cok ilgili. Gecen ay cikolata kisti icin laparoskopi ameliyatimi yapti Jimerde. Suan 2 ay dogal yol ile hamile kalmaya calisacagim olmazsa tup bebek..
Glukofen 1000mg ve folic iyod 400 verdi..bunlar yunurtaları guclendirirmis, çalıştırırmis..yememem gerekenleri soyledi; turşu, kokorec, karabiber pul biber Acı biber Acı kesinlikle yok.. kola meyveli soda, cips,ketcap..içinde katkı maddesi olan şeylerden uzak durmaliymisim..bunun dışında icebilirsin herseyi dedi.. bitki caylarini sordum sıkinti yok dedi.. alkol de zararı yokmuş..
Ben 2 aydır Cenk Aşkalli ye gidiyorum.Mükemmel bir doktor zaten 4 görümcemin de doktoruymuş kendisi. Ben cok kez doktor degistirdim hep ilgisiz ber gittigimde beni hatirlamayan bos yere oyalayan doktorlar biktirmisti..Cenk bey sonuc odakli ve cok memnunum cok ilgili. Gecen ay cikolata kisti icin laparoskopi ameliyatimi yapti Jimerde. Suan 2 ay dogal yol ile hamile kalmaya calisacagim olmazsa tup bebek..
Merhaba cnm bnde aslanpençesi ve civanperçemi içiyorum yazdıklarinizi okudumda bendede çikolata kisti var 8 ay önce amelyt oldm ama kist tekrarladı oyuzden büyümesinden korkyrm acaba bu bitkiler büyütürmu yabide bende bursadaym ziya çetin hangi hastanede şuan
MerhabaMerhaba Cenk Aşkalli Bursa da mı hangi hastahanede özel muayenesi var mı muayene ücretleri nedir?
Teskkurler cnm gerek kalmadi şuan hamileyim inşallah bidaha da gerk kalmazMerhaba ziya çetine ulaştınız mı bilmiyorum fakat devlet hastanesinde değil artık. Zübeyde hanımın olduğu yerde özel konur hastanesi var onun karşısında özel muayanesi var muayene ücreti 150 ile 200 arası değişiyor
Teskkurler cnm gerek kalmadi şuan hamileyim inşallah bidaha da gerk kalmaz
Ben uludağ uni de tedavi oldum tüp bebek yaptrdim tutmadı snra amelyt olmak zorunda kaldım kistlerim temizlendi ama 2 ay snra tekrarladı snra hemen gene tüp bebek yaptrdim oldu ama 8+5 de kalbi durdu malesf kürtaj oldm şuan kendiliğinden hamile kaldım onun dışında çok doktra gittim özel muayene gittiğim doktorlar çok iyidi ama çok pahalı olduğu için devam edemedim ve çok yıpranmıştım uzun süre tedaviye ara vermiştim . Sendedemi çikolata kisti varHangi Doktora gittiniz acaba Bende doğum kontrol hapı kullandım yumurta tembelliği yaptı şimdi adet olmuyorum
Ben uludağ uni de tedavi oldum tüp bebek yaptrdim tutmadı snra amelyt olmak zorunda kaldım kistlerim temizlendi ama 2 ay snra tekrarladı snra hemen gene tüp bebek yaptrdim oldu ama 8+5 de kalbi durdu malesf kürtaj oldm şuan kendiliğinden hamile kaldım onun dışında çok doktra gittim özel muayene gittiğim doktorlar çok iyidi ama çok pahalı olduğu için devam edemedim ve çok yıpranmıştım uzun süre tedaviye ara vermiştim . Sendedemi çikolata kisti var
Anladm cnm benm arkadaşımda adet olmuyordu hormonları çalışmıyordu 3 tüp bebek sonrası en son gittiği doktorda tüp bebekle ikizleri oldu 1 ay önceçok şükür kist yok bende yumurtalık temebelliği var adet olmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?