- Konu Sahibi patiliseker
Bi bildiği vardır tabi cnm sen düşünpte stres yapma
Düşündükçe kendime zararım. Sen böyle stres yaparsan çok zor dedi zaten kendisideBi bildiği vardır tabi cnm sen düşünpte stres yapma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi bildiği vardır tabi cnm sen düşünpte stres yapma
Düşündükçe kendime zararım. Sen böyle stres yaparsan çok zor dedi zaten kendisideBi bildiği vardır tabi cnm sen düşünpte stres yapma
:)) devam et demiş bide hayret doktorlarn öyle dicegi aklıma gelmezdi :)Buarada ziya beye sordum otları, ohh icc afiyet olsun dedi..ama dedim östrojen varmış dedim sakincali değil mi dedim..havada bulut sen bunu unut dedi :) yok öyle bişi dedi. devam et dedi..
Malesf bnde öyleyim ya sana diyorm ama bnde çok takıyorumDüşündükçe kendime zararım. Sen böyle stres yaparsan çok zor dedi zaten kendiside
Hele sen hic takma..değerin iyi hiç üzülme kist falan hepsi hikaye.sen çok kolay hamile kalırsın. Evet açıkçası bende şaşırdım biraz ama bu konuda uzman bir dr.. ayrıca saraçoğlu ve maranki çok öneriyor bu otları.. sende sor tabi doktoruna için rahat etsin.ben diyorumki acaba soğan Kuru de yapayım mi annem çok söylüyorMalesf bnde öyleyim ya sana diyorm ama bnde çok takıyorum![]()
İçimi rahatlattn cnm yaHele sen hic takma..değerin iyi hiç üzülme kist falan hepsi hikaye.sen çok kolay hamile kalırsın. Evet açıkçası bende şaşırdım biraz ama bu konuda uzman bir dr.. ayrıca saraçoğlu ve maranki çok öneriyor bu otları.. sende sor tabi doktoruna için rahat etsin.ben diyorumki acaba soğan Kuru de yapayım mi annem çok söylüyor
Herşey gönlünce olsun canim inşallah. Bol sanslarrrrİçimi rahatlattn cnm yaevet o doktr çok iyimis ztn sanada faydası olur kesinlikle. Benm doktr dinlemez öyle şeyleri yapmak der oyuzden sormama gerek yok. Ben zatn iki haftadır içiyorm transferimeyakın bırakırım :) ben bi ara yapmıştım 21 gün fln kısa süre değil ama kistim küçülmedi ama adet ağrıma iyi gelmişti hafifletti bide akıntımi kesmişti cnm
Amin cnm hepımızın inşallahhHerşey gönlünce olsun canim inşallah. Bol sanslarrrr![]()
Ederim zaten bir elim hep burada :)Amin cnm hepımızın inşallahhgelişmeleri haber ver
Ben biraktim Ziya Cetini.. insallah bir daha yolum dusmez.. umarim size iyi gelir saglikla alirsiniz bebeginizi kucaginiza2 düşügum oldu kimse ilgilenmedi 6. Haftada oluyordu bebeklerim ziya çetine gittim ultrasonla baktı karnıma polikistik över var dedi bakar bakmaz o zamana kadar belki 10 tane doktor baktı kimse bişey anlamadı sonra polikistik tedavisine başladık hemen o arada diğer kontrolleride yaptırdı pıhtılaşmadada sıkıntı çıktı şimdi 10 haftalık hamileyim bu sefer bebeğimi kucağıma alıcam allah razı olsun ziya beyden
Neden biraktiniz ?Ben biraktim Ziya Cetini.. insallah bir daha yolum dusmez.. umarim size iyi gelir saglikla alirsiniz bebeginizi kucaginiza
Bir gelisme var mi olumlu olanindanEderim zaten bir elim hep burada :)
Hayırdır ne oldu kiBen biraktim Ziya Cetini.. insallah bir daha yolum dusmez.. umarim size iyi gelir saglikla alirsiniz bebeginizi kucaginiza
Ilgisiz, her gittigimde beni hatirlamiyor her seferinde her soruyu bastan soruyordu.vajinal usg yaparken telefonuyla konusuyor. Yanlis ilac yazdi inaninki daha vardir ama ben unuttum..Hayırdır ne oldu ki
Maalesef olmadi sadce bir kez kimyasal gebelik oldu. Zaten bende biraktim tedaviyi artikBir gelisme var mi olumlu olanindan
Altta belirttim sikayetlerimi baska bir arkadasa da yazdim okuyabilirsinizNeden biraktiniz ?
Bende arastirmalara basliyorum acikcasi dogru duzgub birisi de yok aklimda. Dogru doktoru bulmak cok onemli..Bende Selim Akgün düşünüyorum bu aralar. Jimerde. ARaştırıyorum bakalım
Acaba universiteden mi bir bakinayim diyorum orada asistanlar bakiyormus sonuclsri muhtemelen prof olan hocalarina gosteriyorlardir. En azindan tahlillerimi yaptiririmBen hastanede çalışyorum. Buradan bir dr serbülent bey iyi diyor ama hiç araştırmadım daha