Çikolata kisti yada başka sebeple Bursa Dr Ziya Çetin' e tedavi olan var mı ?

Acaba universiteden mi bir bakinayim diyorum orada asistanlar bakiyormus sonuclsri muhtemelen prof olan hocalarina gosteriyorlardir. En azindan tahlillerimi yaptiririm
Ben üniversite de tedavi gördüm tüp bebek bölümü asistanlar bakıyor ama gürkan hocaya danışıyorlar son karar onun yani:) memnun musun dersen çok bekletiyorlar hiç özelde tüp bebek denemedim deneyen bi arkadaşim hiç bi farkı yok burayla demişti tedavi açısından

Ilk kez gidecegim ben fakulteye cok merak ediyorum neler yasayacagim bakalim.. tup bebek merkezleri ticarethaneye dondugu icin hic oralara da gidesim yok acikcasi. Aslinda hic istemiyorum ama yas itibariyle gitmem gerekir yoksa cok gec kalabilirim

Peki ne sonuc aldin sen? Olmadi mi? Asistanlalar isin ehli degil ama neden onlar ilgileniyorki Hoca ilgilenmiyor mu hic ?

Ilk kez gidecegim ben fakulteye cok merak ediyorum neler yasayacagim bakalim.. tup bebek merkezleri ticarethaneye dondugu icin hic oralara da gidesim yok acikcasi. Aslinda hic istemiyorum ama yas itibariyle gitmem gerekir yoksa cok gec kalabilirim
Haklsın galba çok para istiyolar kaç yaşındasın cnm kendni hazır hissedyosan git

Peki ne sonuc aldin sen? Olmadi mi? Asistanlalar isin ehli degil ama neden onlar ilgileniyorki Hoca ilgilenmiyor mu hic ?
Ben orda iki kere tüp bebek yaptrdim ilk denemem negatif sonuçlandı sonra çikolata kistinden amelyt oldum gene orda sonra kist tekrarlayinca tekrar tüp bebek denedim tuttu ama 9 haftalıkken kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım tecrübeli doktor ilgilenmişti benle ama artk asistanlarda bakıyormuş galiba tek doktor yok ama hocayla gorusturmuyolar

Benimde cikolata kistim var ben 1 kez ameliyat oldum bir daha olamam acikcasi.cunku rezervi cok azaltiyor..bilmiyorumki artik neyle karsilacagim oralarda.

Benim dr um da beni ameliyat etmiyor tekrar riski yuksek ve rezervi azaltiriz diyor. Cocugn olsaydi ol derdim diyor. Direk bebek tedavisi ile zamanini harca diye tavsiye etti

Benim dr um da beni ameliyat etmiyor tekrar riski yuksek ve rezervi azaltiriz diyor. Cocugn olsaydi ol derdim diyor. Direk bebek tedavisi ile zamanini harca diye tavsiye etti
Doğru cnm benm ağrılarım daynlmaz olunca tüp bebekte tutmayınca olmak zorunda kaldım senin kistin boyutu kac

Ayni seyleri bende duydum.. olmayi dusunmuyorum zaten kimsede yaomaz direk tup bebek derler sanirsam

Zatn Amh 0.51 cikmisti : ( sizin kac bu degeriniz. Benm bir arkadasmda da var cikolata kisti ama 3 cocugu oldu normal. Bimiyormus bile kisti oldgnu

Zatn Amh 0.51 cikmisti : ( sizin kac bu degeriniz. Benm bir arkadasmda da var cikolata kisti ama 3 cocugu oldu normal. Bimiyormus bile kisti oldgnu
Zannedersem kist yunurta olusumunu engelliyormus kaliteyide bozuyormus benimde birbtane vardir olustu bir kez ameliyat oldum 7 cm idi sonra tekrar olustu. Yeri ve buyuklugu onemli sanirim

Ne güzel ya benimde kıstım küçük ama olmuyor iste vakti var demekki cnm amh amelyttan snra 1.33 düştü snra 2.16 cıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…