- Konu Sahibi patiliseker
-
Çok doğru yaparsın.. bazı doktorlar bazi konularda daha bir uzman. Sanırım Ziya beyde bunlardan biri. İnşallah Allahın izni Ziya beyin yardımıyla emelime kavusurumben 34 yaşındayım. Amh 0.50 sabri kartal bizim aile doktorumuz gibi bişey. Ama o daha çok kadın hastalıklarında uzman bebek ile ilgili tedavi gerektiren bi durum olduğu için Ziya beye gideceğim..
İnşallah büyümez ler cnm bnde büyümesinden korkyrm cnku büyüyünce amelytta olamıyoruz hamile kalmaktada zorlaniyorz Rabbim yardımcımız olsn . Benm amlytta amh düştü ama genede tüp bebekte sorun değil cnm doktr sana doğal yolla olur dedi mi bn ikinciye tedaviye başladmbenimde 3.5 ve 3 cm olmak üzere iki taraflı. inşallah doğum kontrol hapı yokken hızlıca büyümezler.. en azından sizin amh normalmiş. benim 0.50
Valla kafam karıştı benmde bu otlarla ilgili ama ztn adet olunca doktra gidicem üniversite tüp bebek merkezine gidiyrm dondurulmuş embryo transferi olucam ama önce deneme transferi yapacaklar transfer sırasında sorun çıkarsa histeroskopi yapacaklar sorun çözülsünde transfer geç olsada olur dedm . Bende aslında ziya beye gitmeyi düşünüyordum ama beni üniversiteye sevk etmişlerdi orda amlyt fln olunca devam ettim bnde ziya beyin muayenesimi varMerhabalar.. ben yaklaşık 8 sene evvel bu ameliyatı oldum. Necdet Kirker yapmıştı ameliyatımi.Zübeyde hanim hastanesinde olmuştum.8 cmlik bir kistim vardı. 4 sene boyunca d.kontrol hapi kullandım 6 ay kadarda visanne. Ama 4 sene sonra baktım kist tekrarladı. Ve ameliyat olmayı ise hiç düşünmedim.9 ay evvelde evlendim hemen çocuk yapmak istedik ve bu sürede de olmadı. En Son Ziya beye gittim.methini çok duydum.inşallah banada iyi bir tedavi uygular. Ziya bey özel hiç biryere bağlı değil. Ama anlaşmalı olduğu hastaneleri illaki vardır.. 2 kez gittim yarın da gideceğiz bana adet olduğunda 4.gün gel dedi..
Bu otlarà gelince ben çok araştırdım hangi siteye baksam hepsi kisti olanlara vermis. Saraçoğlu Maranki hep bu otları tavsiye ediyor. Hiç kisti olmayanlar içmesin diye bir uyarı yazı okumadım.. Ziya beyede sordum bitki çayı ot iceyimmi zararı olur mu dedim hayır olmaz dedi. Tabi yinede bu sizin karariniz..doktorunuza sorun olmazsa..
26 yaşındayım cnm amh degerim amlyttan önce 4.59 du snra 1.33 düştü snra 2.16 çıktı :) şuan uludağ ünv tüp bebek merkezine gidiyrm senSiz kaç yaşındasıniz? Amh değerlerinizi olcturdunuz mu? Bu kistin tek çaresi bebek ve de menepoz.. şu An hangi doktora gidiyorsunuz
Aaa ben hiç bilmiyodum ya hatta biraz zayfim kilo alaym diye makarna fln yiyorm :) bide adacayi almıştım bir iki kere içtim onuda bak ya hiç bilmiyorm sağol varsa başka dikkat etmem gerekn söylermisinotlarla ilgili kafan karışmasın. Bu benim düşüncem. Zararı tabiki yoktur ama uzak durulması gereken besinlerde var sonuçta. Mesela şeker. ben bikerede kestim. Mesela ekmek, mesela buğday . Eğer bu hastalık östrojen fazlalığından oluyorsa, östrojen içeren besinler diye arattığımızda içinde adı geçiyorsa ben onu içmem. Mesela adaçayı gibi. Ama herkesin mantığı başka çalışır :) önemli olan şifa olması. belki bana olan sana olmaz, sana olan bana olmaz
yeşil çay içmeye özen gösteriyorum. Tatli şeker yok, buğday karbonhidrat yok. Omega 3 takviyesi önemli. Antioksidan ne varsa ye :) ne kadar mor kırmızı okadar antioksidan :) nar suyu,kırmızı lahana v.s. Soğan kürü diyorlar ama ben denemedim.. onun yerine herkaşma soğan yemeye özen gösteririm hafta 1-2 de sarımsak yutarım:)Aaa ben hiç bilmiyodum ya hatta biraz zayfim kilo alaym diye makarna fln yiyorm :) bide adacayi almıştım bir iki kere içtim onuda bak ya hiç bilmiyorm sağol varsa başka dikkat etmem gerekn söylermisin
Sen bayağ dikkat ediyorsun ya ne güzel. Balık hapı içiyorm ben sadce :) nar suyu lahana fln hiç yemem bundan snra dikkat etmeye çalışıcm cnmyeşil çay içmeye özen gösteriyorum. Tatli şeker yok, buğday karbonhidrat yok. Omega 3 takviyesi önemli. Antioksidan ne varsa ye :) ne kadar mor kırmızı okadar antioksidan :) nar suyu,kırmızı lahana v.s. Soğan kürü diyorlar ama ben denemedim.. onun yerine herkaşma soğan yemeye özen gösteririm hafta 1-2 de sarımsak yutarım:)
en azından bebek yapma aşamasında dikkat etmeliyiz.. Kistin Etkilerini en aza indirmek için . Bebek olunca ağrı sızı boşver :) istediğini ye iç diyorum kendimeSen bayağ dikkat ediyorsun ya ne güzel. Balık hapı içiyorm ben sadce :) nar suyu lahana fln hiç yemem bundan snra dikkat etmeye çalışıcm cnm
Haklısın cnm. bi kavuşsak bebeklerimze bütün çektiğim ağrıları unutrm herlde :)en azından bebek yapma aşamasında dikkat etmeliyiz.. Kistin Etkilerini en aza indirmek için . Bebek olunca ağrı sızı boşver :) istediğini ye iç diyorum kendime
Değerin çok iyiymiş sonrasında düşük tekrar yükselmeside çok ilginç.. senin şu anki değerin kötü değilki. Neden tüp bebek yaptırıyorsun? Üstelik yaşında çok genç26 yaşındayım cnm amh degerim amlyttan önce 4.59 du snra 1.33 düştü snra 2.16 çıktı :) şuan uludağ ünv tüp bebek merkezine gidiyrm sen
Bnde şaşırmıştım amlyttan hemen sonra bakmislardi 1.33 dedi bnde çok düştu diyalog ağlamıştım hatta bi kaç ay snra tekrr baktılar 2.16 olmuş doktr amlyttan hemen snra yeni olduğu içn düşük snra toparlaynca yükselmiş normal dedi. Doktr da doğal yolla olabilir dedi ama 5 ayda kist solda 1.5 cm tekrarlaynca ben büyümeden tekrar tüp bebek yapmak istedimDeğerin çok iyiymiş sonrasında düşük tekrar yükselmeside çok ilginç.. senin şu anki değerin kötü değilki. Neden tüp bebek yaptırıyorsun? Üstelik yaşında çok genç
Haydaa kaç günde bir adet olduğunu sordu mu cnm yada yumurta çatladiktan snra ilacın ise yaşayıp yaramadıgına mi bakcak ki bnde anlamadm vllaMerhabalar.. bugün ziya bey ile muayenem vardı.. kafam çok karısti açıkçası ve bu da beni sinir etti.. sabahtan beri düşünüyorum duruyorum.. bana klomen verdi sabah akşam içmek üzere.. O salı günü bitecek dedi.bu arada benim reglimin 4.günü yarın başla dedi.. bir NOT kağıdına 13 14 17 yazdı bunu yazarken bu günler senin için önemli Günler. Bende o anda sordum mart'in mi dedim evet dedi.. O gün gelirsin dedi bakarız dedi kistinede bakarız bu arada dedi..sonra ödeme yapmak istedim yok 13 ünde geleceksin ya dedi o zaman alırız dedi.tamam dedi eve geldim takvime baktım benim yumurtlama günlerim 7 sinde başlayıp 13 ünde bitiyor.. ama kağıda 13 14 17 yazmış. Haydaaa dedimne alaka bu dedim.. içime kuşku girdi aradım ne zaman geleceğim ben dedim orayı kaçırdım ben dedim kağıda yedik ya tarihi dedi.. tamam dedim bende uzatmadan.. burada bakıyorum herkes ilaç bittikten 3 gün sonra gidiyorlar bu neden bana taa o güne gel diyor.. aşırı yoğun bir doktor.. orada zaten kafan karışıyor..allahtan NOT almıştım defterime onları sordum o da cevapladı tek tek ama bu konu kafamı çok karıştırıyor ve canım sıkıldı açıkçası
Zqnnedersem 13 14 17 günleri yumurtaların büyüdüğü günler o zaman bakıp karar verecek..iğne Vs. . Yada olusmamissa hiç başka bir şey düşünecek..kistim de var ya benim..Haydaa kaç günde bir adet olduğunu sordu mu cnm yada yumurta çatladiktan snra ilacın ise yaşayıp yaramadıgına mi bakcak ki bnde anlamadm vlla
He ben yumurtlama günlerin den sonra çağırdı sandım tmm ozman cnm doğrudurZqnnedersem 13 14 17 günleri yumurtaların büyüdüğü günler o zaman bakıp karar verecek..iğne Vs. . Yada olusmamissa hiç başka bir şey düşünecek..kistim de var ya benim..
Öyle zaten benim yumurtlama haftam 7 sinde başlayıp 13 ünde son buluyor ama bu beni 13 ü gel dedi.. maksimum büyüdüğü zaman çağırdı sanırsam gün aşırı çağırmak istemedi diye düşündüm ben artikHe ben yumurtlama günlerin den sonra çağırdı sandım tmm ozman cnm doğrudur
Bi bildiği vardır tabi cnm sen düşünpte stres yapmaÖyle zaten benim yumurtlama haftam 7 sinde başlayıp 13 ünde son buluyor ama bu beni 13 ü gel dedi.. maksimum büyüdüğü zaman çağırdı sanırsam gün aşırı çağırmak istemedi diye düşündüm ben artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?