- 26 Aralık 2016
- 1.653
- 512
- 123
- Konu Sahibi patiliseker
-
tüplerin açık olması çok güzel bi haber. HSG ' ni biz mi çektik acaba :))Canım ilk gorusmemde benden hsg filmi istemişti, temiz çıktı tüplerim açık ve temiz.. reglmin 4.günü gelmemi istedi.. yani yarın gideceğim.. bakalım yarın ne gibi bir tedavi izleyecek?
Bilmem :) ben medikabilde çektirdim. Figen hanim çekti..sağolsun çöl memnun kaldım kendisinden.tüplerin açık olması çok güzel bi haber. HSG ' ni biz mi çektik acaba :))
oranın radyolojisinde 5 yıl çalıştım. İyidirBilmem :) ben medikabilde çektirdim. Figen hanim çekti..sağolsun çöl memnun kaldım kendisinden.
Bu arada ben, aslanpencesi, cpbancantasi, civanpercemi oylarının karışım yaparak bir çay içiyorum..tüplerin açık olması çok güzel bi haber. HSG ' ni biz mi çektik acaba :))
İçime sindi, birde temiz çıkınca sonuçlar daha bir mutlu oldum.siz neler yapıyorsunuz? Tedavi doktor ilaç?oranın radyolojisinde 5 yıl çalıştım. İyidir
Bu arada ben, aslanpencesi, cpbancantasi, civanpercemi oylarının karışım yaparak bir çay içiyorum..
Hotmonlarâ çok iyi geldiğini düşünüyorum..inşallah gerçekte de bana iyi gelca
cnm onlar östrojen içeriyor. Çikolata kisti östrojenden beslenir. Ben tavsiye etmem içmemde. Ama sen bilirsin kafana yattıysa. ben sadece yeşil çay içiyorum.
evet. ben antioksidan ağırlıklı besleniyorum. o otlar yumurtalar iyi geliyor olabilir ama çikolata kisti için pek iyi değil. Çikolata kisti olmayan bi kadın için evet içilebilir. Hatta incir kürü derler ama ben yapmadım çünkü yumurtayı beslerken kisti de besliyor. Ziya bey 'den aldığın bilgileri paylaşmanı bekliyor olacağım :)Bilmiyorum açıkçası o kadarını.. doktoruma sorayım olmadı yarın?
Şimdi söyle bir netten inceledim de bu otları birçok yer ve kişi öneriyor.mesela ibrahim saraçoğlu Ahmet maranki.. ben hiç dediğin gibi bir yorum bulamadim.istersen sende bak internete.. bu arada sen tedavi gormuyorsun değilmi? Evlimiydin, hormon değerlerin nasıldı? Ziya beyin soylediklerini senle paylaşirim elbetteevet. ben antioksidan ağırlıklı besleniyorum. o otlar yumurtalar iyi geliyor olabilir ama çikolata kisti için pek iyi değil. Çikolata kisti olmayan bi kadın için evet içilebilir. Hatta incir kürü derler ama ben yapmadım çünkü yumurtayı beslerken kisti de besliyor. Ziya bey 'den aldığın bilgileri paylaşmanı bekliyor olacağım :)
sen içebilirsin tabiki içine sindiyse. Bu benim düşüncem. Ben östrojen içeren yiyecekleri araştırdığımda listede isimleri vardı. bir çok makale okudum östrojenden uzak durmam gerektiğine kanaat getirdim. zaten doğum kontrol hapıda bu yüzden verilir. Sen şifasını görürsün belki. Benim amh 0.50 ca 125 baya yüksek. doğum kontrol hapı dışında bi ilaç kullanmıyorum şimdi bıraktım onu. 6 ay deneyeceğim eğer olmazsa tedavi için başvuracağım. zaten hep kadın doğumcuların radyologların içindeyim. ama tedavi herekirse Ziya beye gideceğim. onun bana vereceği deneme süresini ben önceden kullanıp gideceğim :)Şimdi söyle bir netten inceledim de bu otları birçok yer ve kişi öneriyor.mesela ibrahim saraçoğlu Ahmet maranki.. ben hiç dediğin gibi bir yorum bulamadim.istersen sende bak internete.. bu arada sen tedavi gormuyorsun değilmi? Evlimiydin, hormon değerlerin nasıldı? Ziya beyin soylediklerini senle paylaşirim elbette
İyi yaparsın, bana 2 arkadaşım da Ziya beyi önerdi.. ben yıllar evvelden de duyuyordum Ziya beyi..bu konularda iyiymiş diye duydum..6 ay devam edeceğiz. Olmazsa artık tüp bebek.. inşallah oralara kadar gelmem.. hakkımızda hayırlısı..benimde amh düşük. Sanırım çikolata kisti düşürdü bu degerlerimizisen içebilirsin tabiki içine sindiyse. Bu benim düşüncem. Ben östrojen içeren yiyecekleri araştırdığımda listede isimleri vardı. bir çok makale okudum östrojenden uzak durmam gerektiğine kanaat getirdim. zaten doğum kontrol hapıda bu yüzden verilir. Sen şifasını görürsün belki. Benim amh 0.50 ca 125 baya yüksek. doğum kontrol hapı dışında bi ilaç kullanmıyorum şimdi bıraktım onu. 6 ay deneyeceğim eğer olmazsa tedavi için başvuracağım. zaten hep kadın doğumcuların radyologların içindeyim. ama tedavi herekirse Ziya beye gideceğim. onun bana vereceği deneme süresini ben önceden kullanıp gideceğim :)
evet kist düşürüyor. Birde yaşımız artık 20 lerde değil :) sen ne zamandır uğraşıyorsun. sadece kiste bağlı mıİyi yaparsın, bana 2 arkadaşım da Ziya beyi önerdi.. ben yıllar evvelden de duyuyordum Ziya beyi..bu konularda iyiymiş diye duydum..6 ay devam edeceğiz. Olmazsa artık tüp bebek.. inşallah oralara kadar gelmem.. hakkımızda hayırlısı..benimde amh düşük. Sanırım çikolata kisti düşürdü bu degerlerimizi
Ben 38 yaşındayım canım..çikolata kistim var amh değerim düşük yani yumurta rezerv azliğim var maalesef..9 aylık evliyiz ve uğraşıyoruzevet kist düşürüyor. Birde yaşımız artık 20 lerde değil :) sen ne zamandır uğraşıyorsun. sadece kiste bağlı mı
Merhaba cnm bnde aslanpençesi ve civanperçemi içiyorum yazdıklarinizi okudumda bendede çikolata kisti var 8 ay önce amelyt oldm ama kist tekrarladı oyuzden büyümesinden korkyrm acaba bu bitkiler büyütürmu yaBu arada ben, aslanpencesi, cpbancantasi, civanpercemi oylarının karışım yaparak bir çay içiyorum..
Hotmonlarâ çok iyi geldiğini düşünüyorum..inşallah gerçekte de bana iyi gelir
%70 tekrarlama oranı var zaten bu illetin. Ben okudukça o kanaata vardım . Özellikle civan perçemi ostrojen üretimine yardımcı olur. d. kontrol hapıda östrojeni baskılarMerhaba cnm bnde aslanpençesi ve civanperçemi içiyorum yazdıklarinizi okudumda bendede çikolata kisti var 8 ay önce amelyt oldm ama kist tekrarladı oyuzden büyümesinden korkyrm acaba bu bitkiler büyütürmu yabide bende bursadaym ziya çetin hangi hastanede şuan
Hadi ya bilmiyordum valla östrojen üretimine yardımcı olduğunü ve kisti büyüttügünü inşallah büyümemiştiR ztn bi kaç güne adet olucam doktra gitcem . Benm hormon değerlerim hep norml çıkıyor sadce kistim her iki yumurtaliklarimda 5.5 ve 6 cm di sonra büyüdü ağrılarm da dayanılmaz hale geldi amelytı bursa uludağ üniversitesin de oldm amlyttan önce tüp bebek yaptırdım olmadı kist tekrarladı tekrr tüp bebek yaptrdm aynı hastanede bu sefer transferde sorun çıktı doktr rahimden geçerken zorlanıyorum kanama oluyor dedi ilk transfermde de aynısı olmuştu transferi ertelediler embriyolari dondurdular cnm%70 tekrarlama oranı var zaten bu illetin. Ben okudukça o kanaata vardım . Özellikle civan perçemi ostrojen üretimine yardımcı olur. d. kontrol hapıda östrojeni baskılararadaki mantığı düşünürsünüz.. Sizin hikayeniz nedir? hormonlarınızı sonuçlarınız v.s? nerede ameliyat oldunuz ayrıca ?
benimde 3.5 ve 3 cm olmak üzere iki taraflı. inşallah doğum kontrol hapı yokken hızlıca büyümezler.. en azından sizin amh normalmiş. benim 0.50Hadi ya bilmiyordum valla östrojen üretimine yardımcı olduğunü ve kisti büyüttügünü inşallah büyümemiştiR ztn bi kaç güne adet olucam doktra gitcem . Benm hormon değerlerim hep norml çıkıyor sadce kistim her iki yumurtaliklarimda 5.5 ve 6 cm di sonra büyüdü ağrılarm da dayanılmaz hale geldi amelytı bursa uludağ üniversitesin de oldm amlyttan önce tüp bebek yaptırdım olmadı kist tekrarladı tekrr tüp bebek yaptrdm aynı hastanede bu sefer transferde sorun çıktı doktr rahimden geçerken zorlanıyorum kanama oluyor dedi ilk transfermde de aynısı olmuştu transferi ertelediler embriyolari dondurdular cnm
Merhabalar.. ben yaklaşık 8 sene evvel bu ameliyatı oldum. Necdet Kirker yapmıştı ameliyatımi.Zübeyde hanim hastanesinde olmuştum.8 cmlik bir kistim vardı. 4 sene boyunca d.kontrol hapi kullandım 6 ay kadarda visanne. Ama 4 sene sonra baktım kist tekrarladı. Ve ameliyat olmayı ise hiç düşünmedim.9 ay evvelde evlendim hemen çocuk yapmak istedik ve bu sürede de olmadı. En Son Ziya beye gittim.methini çok duydum.inşallah banada iyi bir tedavi uygular. Ziya bey özel hiç biryere bağlı değil. Ama anlaşmalı olduğu hastaneleri illaki vardır.. 2 kez gittim yarın da gideceğiz bana adet olduğunda 4.gün gel dedi..Merhaba cnm bnde aslanpençesi ve civanperçemi içiyorum yazdıklarinizi okudumda bendede çikolata kisti var 8 ay önce amelyt oldm ama kist tekrarladı oyuzden büyümesinden korkyrm acaba bu bitkiler büyütürmu yabide bende bursadaym ziya çetin hangi hastanede şuan
Siz kaç yaşındasıniz? Amh değerlerinizi olcturdunuz mu? Bu kistin tek çaresi bebek ve de menepoz.. şu An hangi doktora gidiyorsunuzHadi ya bilmiyordum valla östrojen üretimine yardımcı olduğunü ve kisti büyüttügünü inşallah büyümemiştiR ztn bi kaç güne adet olucam doktra gitcem . Benm hormon değerlerim hep norml çıkıyor sadce kistim her iki yumurtaliklarimda 5.5 ve 6 cm di sonra büyüdü ağrılarm da dayanılmaz hale geldi amelytı bursa uludağ üniversitesin de oldm amlyttan önce tüp bebek yaptırdım olmadı kist tekrarladı tekrr tüp bebek yaptrdm aynı hastanede bu sefer transferde sorun çıktı doktr rahimden geçerken zorlanıyorum kanama oluyor dedi ilk transfermde de aynısı olmuştu transferi ertelediler embriyolari dondurdular cnm
ben 34 yaşındayım. Amh 0.50 sabri kartal bizim aile doktorumuz gibi bişey. Ama o daha çok kadın hastalıklarında uzman bebek ile ilgili tedavi gerektiren bi durum olduğu için Ziya beye gideceğim..Siz kaç yaşındasıniz? Amh değerlerinizi olcturdunuz mu? Bu kistin tek çaresi bebek ve de menepoz.. şu An hangi doktora gidiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?