- 21 Ocak 2014
- 593
- 245
- 133
selam arkadaşlar.sol yumurtalığımda bulunan 2 adet kistin boyutları 3.5 cm ye 5.0 cm olmuş.geçen ay vısanne kullanmıştım.vısanne veren doktora 2. kez muayene için gittiğimde kistte hiçbir küçülme olmadı.üstüne bide adet düzenim bozuldu.ilaç yan etki yapmış.10 gün nerdeyse lekelenme şeklinde geldi.
bende özel hastaneye gittim.ordaki doktorada olayı anlattığımda neden ameliyata yönlendirmedi dedi ilaç tedavisi boşa zaman kaybı dedi..şimdi amh testi yaptırdım haftaya belli olcakmış.değerlerim yüksek çıkarsa eğer laproskopi olcakmışım düşük çıkarsa da tüp bebeğe yönlendircem dedi
iki türlüde durumum kötü arkadaşlar evleneli bu ayın sonunda 1 sene olcak..biz bebek çalşmalarına da son 6 aydır devam ediyoruz zaten...sizce tüp bebek olayı için erkenmi acaba...?
bilgisi olan,ya da benim gibi olan arkadaşlar,paylaşalım yardımlaşalım
bende özel hastaneye gittim.ordaki doktorada olayı anlattığımda neden ameliyata yönlendirmedi dedi ilaç tedavisi boşa zaman kaybı dedi..şimdi amh testi yaptırdım haftaya belli olcakmış.değerlerim yüksek çıkarsa eğer laproskopi olcakmışım düşük çıkarsa da tüp bebeğe yönlendircem dedi
iki türlüde durumum kötü arkadaşlar evleneli bu ayın sonunda 1 sene olcak..biz bebek çalşmalarına da son 6 aydır devam ediyoruz zaten...sizce tüp bebek olayı için erkenmi acaba...?
bilgisi olan,ya da benim gibi olan arkadaşlar,paylaşalım yardımlaşalım