How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

çikolata kisti-vısanne-amh testi

jeosevda

02-05-2015
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2014
593
245
133
selam arkadaşlar.sol yumurtalığımda bulunan 2 adet kistin boyutları 3.5 cm ye 5.0 cm olmuş.geçen ay vısanne kullanmıştım.vısanne veren doktora 2. kez muayene için gittiğimde kistte hiçbir küçülme olmadı.üstüne bide adet düzenim bozuldu.ilaç yan etki yapmış.10 gün nerdeyse lekelenme şeklinde geldi.

bende özel hastaneye gittim.ordaki doktorada olayı anlattığımda neden ameliyata yönlendirmedi dedi :( ilaç tedavisi boşa zaman kaybı dedi..şimdi amh testi yaptırdım haftaya belli olcakmış.değerlerim yüksek çıkarsa eğer laproskopi olcakmışım düşük çıkarsa da tüp bebeğe yönlendircem dedi :(

iki türlüde durumum kötü arkadaşlar :( evleneli bu ayın sonunda 1 sene olcak..biz bebek çalşmalarına da son 6 aydır devam ediyoruz zaten...sizce tüp bebek olayı için erkenmi acaba...?

bilgisi olan,ya da benim gibi olan arkadaşlar,paylaşalım yardımlaşalım :43::43::43:

canım bende amh degerımı bugun ogrendım 7.64 cıktı yalnız ben ultrasonla da yumurta takıbı yaptırdım bu ay kıst vs hıc yok dedı doktor hatta dun en son baktığında 20mm bı yumurtam vardı bugun yarın catlar dedı sorun yoksa ınsallah bu değerden korkmalımıyım bılmıyorum:( yarın gıdıcem doktora aynı zamanda yumurtam çatladı mı çatlamadı mı bakıcak

vala değerlerine göre bi sıkıntı yok gibi duruyor canım.zaten çok şükür kistin de yokmuş.umarım kötü bişey yoktur

canım ben dun doktorla gorustum amh degerımden dolayı detaylı ultrasonla bırdaha baktı herhangı bı kıst goremıyorum dedı yumurtamda 21mm olmuş hala catlamamıs herneyse amh degerın bu durumda yumurta rezervının cok ıyı olduğunu gosterıyor dedı doktor her nekadar ben sordukça zorla açıklama yapsada ıcım rahatladı darısı basına canım

İnşallah rabbim gönlümüze göre verir.bende bekliyorum bakalım haftaiçinde sonuçları alıcam.gerçi benimki iki türlüde sıkıntı gibi.hayırlısı olur inşlh

amh testim 4.8 çıktı kızlar.doktor çok iyi dedi bu değer için..ama yinede laproskopi yapalım diyor.ben şuan soğan kürünü kullanıyorumm..bakalım inşlh faydası olurrr

selam arkadaşlar.sol yumurtalığımda bulunan 2 adet kistin bose:emir_bebek:yutları 3.5 cm ye 5.0 cm olmuş.geçen ay vısanne kullanmıştım.vısanne veren doktora 2. kez muayene için gittiğimde kistte hiçbir küçülme olmadı.üstüne bide adet düzenim bozuldu.ilaç yan etki yapmış.10 gün nerdeyse lekelenme şeklinde geldi.

bende özel hastaneye gittim.ordaki doktorada olayı anlattığımda neden ameliyata yönlendirmedi dedi :( ilaç tedavisi boşa zaman kaybı dedi..şimdi amh testi yaptırdım haftaya belli olcakmış.değerlerim yüksek çıkarsa eğer laproskopi olcakmışım düşük çıkarsa da tüp bebeğe yönlendircem dedi :(

iki türlüde durumum kötü arkadaşlar :( evleneli bu ayın sonunda 1 sene olcak..biz bebek çalşmalarına da son 6 aydır devam ediyoruz zaten...sizce tüp bebek olayı için erkenmi acaba...?

bilgisi olan,ya da benim gibi olan arkadaşlar,paylaşalım yardımlaşalım :43::43::43:

selam. bende yaklaşık 1.5 yıl önce gaziantep özel hatem hastanesinde dr.bülent gürhan kahraman 'a laparoskopi yaptırdım. doktorum her iki tupumunde kapalı olduğunu yalnızca soldaki tüpün acildigini söyledi. ben hemen karamsarlığa kapıldım ancak doktorum hamile kalabilmek için tek tüpün açık olmasının yeterli olduğunu ve 6ay ile 1yıl içinde hamile kalabilecegimi söyledi. ben 8 ay gibi bir süre sonunda hamile kaldım. şu an doğuma 3 haftam var. laparoskopi olmasaydım eğer tuplerimin cikolata kisti ile kaplı olduğunu asla ogrenemicektim . bu konuda beni direk bu tedavi yöntemine yonlendirdigi için doktoruna çok teşekkür ediyorum.

geçmiş olsun ve gözünaydın olsun canm. inşlh bebeğinin sağsalim kucağına alırsın..benim amh testim 4.8 çıktı doktora çok iyi dedi .ama laproskopi öneriyor .hatta adet olduğunda gel konuşalm gün belirleyelm dedi . ama ben şuan soğan kürüne başladım .bi 2 ay devam edeyim ondan sonradaha iyi bi doktora gittikten sonra ameliyat olayım diyorum ama bilemiyorum çokmu geç olur..

geçmiş olsun ve gözünaydın olsun canm. inşlh bebeğinin sağsalim kucağına alırsın..benim amh testim 4.8 çıktı doktora çok iyi dedi .ama laproskopi öneriyor .hatta adet olduğunda gel konuşalm gün belirleyelm dedi . ama ben şuan soğan kürüne başladım .bi 2 ay devam edeyim ondan sonradaha iyi bi doktora gittikten sonra ameliyat olayım diyorum ama bilemiyorum çokmu geç olur..

kesinlikle geç kalmış olamazsın. daha evliligin çok yeni. fakat şöyle birşey var; ben 4 sene bekledikten sonra yaptırdım.birkaç kez rahim filmi cektirmistim. daha önceki doktorum hiçbir problem yok bekleyelim demişti. fakat biz boşuna beklemisiz. çünkü rahim filminde tikaniklik kesin olarak belli olmuyormuş. inşallah biran önce sende bebeğine kavuşursun. çok sıkıntılı ve stresli bir süreç allah yardımcı olsun. bu arada çok korkulacak bir olay değil .benim ameliyatim çok sıkıntılı olmasına rağmen bir haftada toparlanmistim .

vala 2 ay daha küre devam edeyim ondan sonra belli olur muayenede kistin küçüldüğü, ki tabi inşlh küçülürde yok olur....ya bide bana hiç rahim filminden bahsetmedi niyeyse iki doktorda....şuanki doktorum zaten beklemek zaman kaybı diyor o yüzden hemen ameliyat diyor..

Son düzenleme:
Back