- 3 Eylül 2023
- 422
- 197
- 29
-
- Konu Sahibi Umudayolculuk35
Ah yaaa çok mutlu oldum okurkenn insallah Rabbim bize de bu mutlulukları tadabilmeyi nasip etsinn, bende rahim filminde hersey temiz cıktı ama heyecanlanıyor insan tabii gerginlikle birlikteMerhaba. Benim de sol yumurtaligimda çikolata kistim var, sağda ise tupte tıkanıklık var. Yani bir taraf yumurta uretemiyor, uretebilen tarafa da yol kapalı2023 mart ayında opu yapıldı. 17-19 adet yumurta toplandı, 5 embriyo 5.gune gelebildi, 2 tanesi donduruldu. Nisan ayında rahmimde polip görüldü (5 adet) onun için bir ameliyat geçirdim. Mayıs ayında doğal siklus ile transferim gerçekleşti. Dondurulan 2 embriyomdan birinin kalitesi düşük olduğu için kullanılamadı, onca yumurtadan tek şansım kalmıştı yani Şuan 35+6dan yazıyorum, tünelin ucunda ışık var ilk denememizde nasip oldu çok şükür, inşallah darısı başınıza şimdiden hayırlı olsun tedavi sureciniz su gibi aksin
Amiiin insallah ya cok zorluklarla bebisiniz gelmis belki bizimki de bizi bekliyordurİnşaallah benim şansım size geçer çikolata kistinden çok çektim üstelik bizim çift taraflı idi esimde morfoloji 0 di doğal hamile kalma şansım çok çok düşüktü hatta embriyo oluşması bile çok güçtü ama rabbim istedi demek oldu sizin içinde hayırlısı olsun gebe kalırsanız kistlerinizde kaybolur rahatlarsıniz
Hatırlamıyorum tam olarak,ama öyle sorunlar yaşamadım sanırım. Onları yumurta toplama işlemi sonrası yaşamıştım ama.Kesinlikle öyle gerçekten çok yıpratıcı, sizinde gonalf kullanırken bağırsaklarda bozulma, şişkinlik ve hassasiyet oldu mu acaba
Anladım benim biraz daha hassas sanırım, cumartesi opu var cok heyecanlıyımHatırlamıyorum tam olarak,ama öyle sorunlar yaşamadım sanırım. Onları yumurta toplama işlemi sonrası yaşamıştım ama.
Allah yardımcın olsun canımAnladım benim biraz daha hassas sanırım, cumartesi opu var cok heyecanlıyım
Bugun cumartesi,ne yaptın merak ettim,nasılsın? Umarım herşey yolundadırAnladım benim biraz daha hassas sanırım, cumartesi opu var cok heyecanlıyım
Merhaba canımm 13 yumurta toplanmışş bakalım insallah sağlıkla büyürlerrBugun cumartesi,ne yaptın merak ettim,nasılsın? Umarım herşey yolundadır
Oy maşallahMerhaba canımm 13 yumurta toplanmışş bakalım insallah sağlıkla büyürlerr
Opu oldunuz mu acabaÇok haklısınız insallah ikimizinde tutar da buraya mutlu mutlu bebeklerimizin haberini yazarıızhenüz benim opu olmadı nasıl bir sürec olacak bilmiyorum heyecanla bekliyorum
Canım ağrım oldu mu opudan sonraMerhaba canımm 13 yumurta toplanmışş bakalım insallah sağlıkla büyürlerr
Oldum tatlım anesteziden hicbirsey hissetmedim sonraki günler de biraz ağrı olsu ama dayanılmayacak gibi değilCanım ağrım oldu mu opudan sonra