- 3 Eylül 2023
- 422
- 197
- 29
-
- Konu Sahibi Umudayolculuk35
Neden olmasın öncelikle dışarısı sana ne derse desin sen duyma. Özellikle olumsuzları :) onlar toplanan yumurtalardan ve spermlerden en kalitesi düzgün olanları seçip dölleme yapıyorlar zaten sonra 3. Ve 5.gün seni arayıp döllenmeler hakkında vs bilgi veriyorlar. Tek yumurtası olup onunla hamile kalanı duydum o yüzden her zaman umudumuz olmalı :) bol bol embriyoların olur kaliteli inşallah güzel haberlerini yazarsın buraya da.Kızlar merhabalarr, ben 28 yaşındayım amh değerim 3.81. 3 ve 1.5 cmlik çikolata kistlerim var ama yapışıklık, hormon bozukluğu, tüplerde tıkanıklık vs hic bir sey yok. Tüp bebek yapıp amh iyiyken denemek istedik. 6 gün gonal f kullandım 225 lik, adetten sonraki 9. Gün yani bugün doktor kontrolüm vardı ve sağda 7 solda 6 yumurta gördüğünü, en büyüğünün 15 mm olduğunu söyledi. Perşembe tekrar kontrolüm var ve muhtemelen pazartesi opu olacağım. 2-3 gün daha gonalf devam ve çatlatma için GONAPEPTYL kullanacağını söyledi. Eşimde sperm sorunu yok hareketlilik %48 kadar. Bu durumda kaliteli yumurtalar olur mu, tüp bebeğin tutma ihtimali yüksek midir acaba? Morale ihtiyacım var heyecanlıyım
Yaa çok teşekkür ederim amiiin insallahhNeden olmasın öncelikle dışarısı sana ne derse desin sen duyma. Özellikle olumsuzları :) onlar toplanan yumurtalardan ve spermlerden en kalitesi düzgün olanları seçip dölleme yapıyorlar zaten sonra 3. Ve 5.gün seni arayıp döllenmeler hakkında vs bilgi veriyorlar. Tek yumurtası olup onunla hamile kalanı duydum o yüzden her zaman umudumuz olmalı :) bol bol embriyoların olur kaliteli inşallah güzel haberlerini yazarsın buraya da.
Benimde ilk denemem olacak ben hiç olumsuzu düşünmüyorum şuan olacak gözüyle bakıyorum. Olmazsa da embriyolarım var gene denerim Allahın izni ile.Yaa çok teşekkür ederim amiiin insallahhinsan ilk defa böyle bir deneyim yaşayınca korkuyor tabii bir de ilk denemede olmuyor falan diyenleri görünce icim bi kötü oluyor
Çok haklısınız insallah ikimizinde tutar da buraya mutlu mutlu bebeklerimizin haberini yazarıızBenimde ilk denemem olacak ben hiç olumsuzu düşünmüyorum şuan olacak gözüyle bakıyorum. Olmazsa da embriyolarım var gene denerim Allahın izni ile.
Bende süreçten ilk defa geçiriyorum ama dışarıya kötü olanlar açısından tamamen kapalıyım erkesin vücudu herşeyi farklı kötü yorumları görsem de böyle düşünüyorum
Amiiinn inşallahÇok haklısınız insallah ikimizinde tutar da buraya mutlu mutlu bebeklerimizin haberini yazarıızhenüz benim opu olmadı nasıl bir sürec olacak bilmiyorum heyecanla bekliyorum
Kaç yumurta toplandı sizden acabaAmiiinn inşallah
opu benim çok yumurta toplandığı için ağrım olmuştu 4.5 gün kadar ama geçti sonra 1 hafta olmadan.
44Kaç yumurta toplandı sizden acaba
Ay masallah yaaa cok sevindim bende 15 tane görünüyor maalesef
Asla morelini bozma,15 de çok iyi bir sayı. Sayıdan öte kalitesi önemli. 43-44 yumurta toplandı ama 26 si kaliteli çıktı benim de meselaAy masallah yaaa cok sevindim bende 15 tane görünüyor maalesef
İnsallah canım benim hersey güzel olsun bizim iciin ikimizde haberimizi yazalımmmAsla morelini bozma,15 de çok iyi bir sayı. Sayıdan öte kalitesi önemli. 43-44 yumurta toplandı ama 26 si kaliteli çıktı benim de mesela
1 yumurta ile hamile kalanı da duydum asla morelini bozmanı istemiyorum güzel haberlerimizi yazacağız inanıyorum
Amiiinnİnsallah canım benim hersey güzel olsun bizim iciin ikimizde haberimizi yazalımmm
Benimde iki adet çikolata kistim vardı 2,5 ve 3 cm tüp bebekle hamile kaldım 8 yumurta gelişmiş toplandı 5 tanesi embriyoya dönüştü 2 tanesi 5. Güne gelebildi transfer edildi 8 aylık olduk şimdiKızlar merhabalarr, ben 28 yaşındayım amh değerim 3.81. 3 ve 1.5 cmlik çikolata kistlerim var ama yapışıklık, hormon bozukluğu, tüplerde tıkanıklık vs hic bir sey yok. Tüp bebek yapıp amh iyiyken denemek istedik. 6 gün gonal f kullandım 225 lik, adetten sonraki 9. Gün yani bugün doktor kontrolüm vardı ve sağda 7 solda 6 yumurta gördüğünü, en büyüğünün 15 mm olduğunu söyledi. Perşembe tekrar kontrolüm var ve muhtemelen pazartesi opu olacağım. 2-3 gün daha gonalf devam ve çatlatma için GONAPEPTYL kullanacağını söyledi. Eşimde sperm sorunu yok hareketlilik %48 kadar. Bu durumda kaliteli yumurtalar olur mu, tüp bebeğin tutma ihtimali yüksek midir acaba? Morale ihtiyacım var heyecanlıyım
Kesinlikle öyle gerçekten çok yıpratıcı, sizinde gonalf kullanırken bağırsaklarda bozulma, şişkinlik ve hassasiyet oldu mu acaba?Amiiinnmaddi manevi Allah herkesin yardımcısı olsun zor süreç
Ayy cok sevindim Rabbim evladınızı size bağışlasınnBenimde iki adet çikolata kistim vardı 2,5 ve 3 cm tüp bebekle hamile kaldım 8 yumurta gelişmiş toplandı 5 tanesi embriyoya dönüştü 2 tanesi 5. Güne gelebildi transfer edildi 8 aylık olduk şimdisizede nasip olsun inşallah
Kızım 2016 da oldu onda kistim yoktu oda tüp bebek ilk transferde tuttu , ikinci yine ilk transferde oldu . Tüm bunlardan önce ben birde çikolata kisti ameliyatı oldum kızımdan önce 8 cm kist alındı yumurtalıklarmdanAyy cok sevindim Rabbim evladınızı size bağışlasınnilk transferde mi bebeğiniz size tutundu nasıl bir süreç izlediniz anlatabilir misiniz
Çok geçmiş olsunn evlatlarınıza kavuşmuşsunuz ne güzel Rabbim bize de nasip etsin insallahh heyecanla bekliyorum duanızı esirgemeyin insallahKızım 2016 da oldu onda kistim yoktu oda tüp bebek ilk transferde tuttu , ikinci yine ilk transferde oldu . Tüm bunlardan önce ben birde çikolata kisti ameliyatı oldum kızımdan önce 8 cm kist alındı yumurtalıklarmdan
Merhaba. Benim de sol yumurtaligimda çikolata kistim var, sağda ise tupte tıkanıklık var. Yani bir taraf yumurta uretemiyor, uretebilen tarafa da yol kapalıKızlar merhabalarr, ben 28 yaşındayım amh değerim 3.81. 3 ve 1.5 cmlik çikolata kistlerim var ama yapışıklık, hormon bozukluğu, tüplerde tıkanıklık vs hic bir sey yok. Tüp bebek yapıp amh iyiyken denemek istedik. 6 gün gonal f kullandım 225 lik, adetten sonraki 9. Gün yani bugün doktor kontrolüm vardı ve sağda 7 solda 6 yumurta gördüğünü, en büyüğünün 15 mm olduğunu söyledi. Perşembe tekrar kontrolüm var ve muhtemelen pazartesi opu olacağım. 2-3 gün daha gonalf devam ve çatlatma için GONAPEPTYL kullanacağını söyledi. Eşimde sperm sorunu yok hareketlilik %48 kadar. Bu durumda kaliteli yumurtalar olur mu, tüp bebeğin tutma ihtimali yüksek midir acaba? Morale ihtiyacım var heyecanlıyım
İnşaallah benim şansım size geçer çikolata kistinden çok çektim üstelik bizim çift taraflı idi esimde morfoloji 0 di doğal hamile kalma şansım çok çok düşüktü hatta embriyo oluşması bile çok güçtü ama rabbim istedi demek oldu sizin içinde hayırlısı olsun gebe kalırsanız kistlerinizde kaybolur rahatlarsınizÇok geçmiş olsunn evlatlarınıza kavuşmuşsunuz ne güzel Rabbim bize de nasip etsin insallahh heyecanla bekliyorum duanızı esirgemeyin insallah