Teşekkür ediyorum canımSüper çok sevindim sizin adınızaBen de kesinlikle doğal yöntemlerden yanayım tabi bazen ilaç desteği zaman kaybı olmaması açısından gerekli oluyor, çünki doğal yöntemler uzun süre sabırla uygulandıktan sonra netice gösteriyor
Sizin adınıza çok çok sevindim :) maalesef bana soğan kürü çok da fayda sağlamadı. Aksine yaklaşık 5-6 yıldır bu kistlerle mücadele ediyorum.. Hayırlısıyla bende bu müjdeyi bir gün duyabilirim inşallah :)Kızlar 4 cm çikolata kistim vardı doktor visanneyi verdi ve sonra kontrole gitmemi söyledi bu sürede araştırmalar yaparak ilaçla birlikte soğan kürü yaptım dün doktora gittim ve kistim yok olmuş doktor bile çok şaşırdı bir ayda yok olmazdı aslında diye her zaman doğal yöntemlere güveniyorumMutlu sonuç ve kürden dolayı adetim zamanında geldi sorularınız olursa beklerim.
Soğan kürü bende de kist yaptı hiç iyi gelmediSizin adınıza çok çok sevindim :) maalesef bana soğan kürü çok da fayda sağlamadı. Aksine yaklaşık 5-6 yıldır bu kistlerle mücadele ediyorum.. Hayırlısıyla bende bu müjdeyi bir gün duyabilirim inşallah :)
Ya çok üzüldüm geçmiş olsunn bende yok etti şükürBen de 3 cm çikolata kistim için soğan kürü denemiştim kanama alanı oluşmuş patlamak üzereymiş hala da duruyor malesef..
Bu tarz kürler herkeste aynı etkiyi yaratmıyor malesef.. Siz şanslıymışsınız bir sıkıntısını görmemişsiniz şükür ki..
Olan kisti düşürmek için kullandım ve yok oldu şanslıymışım demek kiSoğan kürü bende de kist yaptı hiç iyi gelmedi
İnşallah canım belki ilaç belki kür vesile oldu aynı anda kullandım benSizin adınıza çok çok sevindim :) maalesef bana soğan kürü çok da fayda sağlamadı. Aksine yaklaşık 5-6 yıldır bu kistlerle mücadele ediyorum.. Hayırlısıyla bende bu müjdeyi bir gün duyabilirim inşallah :)
Doğrudur ilaçla tedavi deneyin birdeBen de 3 cm çikolata kistim için soğan kürü denemiştim kanama alanı oluşmuş patlamak üzereymiş hala da duruyor malesef..
Bu tarz kürler herkeste aynı etkiyi yaratmıyor malesef.. Siz şanslıymışsınız bir sıkıntısını görmemişsiniz şükür ki..
Canım kistim yok şuan ama olduğunu sağ kasıkta ağrıyla öğrenmiştim kramp ağrısı gibiydiMerhaba, agrilariniz ne boyitta
Kistiniz varmıydı kullanınca mı oluştuSoğan kürü bende de kist yaptı hiç iyi gelmedi
Evet hiç gelmedi, kistım yoktu öncesindeKistiniz varmıydı kullanınca mı oluştu
Belki olmadığı içindir bende vardı çünkü olanı yok etti hatta şey diye duymuştum eskiden çocukdüşürmek için kullanılırmış.Evet hiç gelmedi, kistım yoktu öncesinde
Hiç bilmiyorum ben hamile kalmak için yapmıştımBelki olmadığı içindir bende vardı çünkü olanı yok etti hatta şey diye duymuştum eskiden çocukdüşürmek için kullanılırmış.
Onu kullanırken hamile kalamassın ki düşürmek için kullanılıyor.Hiç bilmiyorum ben hamile kalmak için yapmıştım
Ya ben adet döngümü düzenleyip hamile kalmak için yaptım ama maalesef ters tepti daha da yapmadım, zaten 7 ay kadar kist ile uğraştımOnu kullanırken hamile kalamassın ki düşürmek için kullanılıyor.
Bünyeden bünyeye göre değişiyor demekki umarım biran önce güzel haberi alırsın bende kistten olmuyor diye uğraştım şimdi yok ama eşim varikosel tanısı aldı ve ameliyat oldu bakalım beklemedeyiz iyileşmesini bekliyoruzYa ben adet döngümü düzenleyip hamile kalmak için yaptım ama maalesef ters tepti daha da yapmadım, zaten 7 ay kadar kist ile uğraştım
Merhaba. Sizin için çok sevindim inşallah bir daha yaşamazsınız maşallah maşallahKızlar 4 cm çikolata kistim vardı doktor visanneyi verdi ve sonra kontrole gitmemi söyledi bu sürede araştırmalar yaparak ilaçla birlikte soğan kürü yaptım dün doktora gittim ve kistim yok olmuş doktor bile çok şaşırdı bir ayda yok olmazdı aslında diye her zaman doğal yöntemlere güveniyorumMutlu sonuç ve kürden dolayı adetim zamanında geldi sorularınız olursa beklerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?