• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çikolata kisti ve hamilelik

Mrb sana bisy sorabilir miyim
5.5 cm kistim var daha önceki haftalarda hafif karin agrim vardi bu aralar geçmeyen karin agrim var sende de böyle oldu mu dogum yaptin mi normal mi yaptin
henuz dogum yapmadim. hamile kalmadan once kistim 6 cmdi hamile kaldiktan sonra 2cmye dustu suanda bebegjm buyudugu icin kist gorunmuyo😊 bana agri flan yapmadi ama hamile olmadan oncede yapmiyodu zaten

henuz dogum yapmadim. hamile kalmadan once kistim 6 cmdi hamile kaldiktan sonra 2cmye dustu suanda bebegjm buyudugu icin kist gorunmuyo😊 bana agri flan yapmadi ama hamile olmadan oncede yapmiyodu zaten
Çok sağol sana da kolay bi çırpıda doğumlar 🙏 😊

amin sanada insallah😊
Canım meraba öncelikle bende gebeyim. Ve bugün ilk kontrlme gittim kese gayet güzel gelişmiş yeri falan iyi dedi doktor ama 11 cm çikolata kistim varmış nasıl farketmedn bu zamana kadar dedi ama sadece 1 aydır kalcamda ara ara ağrı oluyordu okadar. %90 bebek büyüdükce küçülür dedi ama çok korkuyorum birşey olur mu diye 😢

Herkese merhabalar, aklıma takılan bir soru var bu siteden arayıp da bulamadığım. Şöyle ki benim sol yumurtalığımda 2 cm civarı çikolata kisti var. Adetlerimi düzenli olurum ve her adet öncesi 3-4 gün önceden kahverengi lekelenmelerim başlar ve sonra günümde adet olurum. Bu durum sanırım çoğu kisti olanda aynıymış. Sormak istediğim ise yarın adet günüm ama hiç kahverengi akıntım olmadı acaba çikolata kistiyle hamile kalanlar nasıl bi belirti yaşadılar benim gibi lekelenme yaşayıp da hamile kaldığı ay lekelenmesi olmayan oldu mu?
MERHABA kahverengi lekelenmeniz tek seferde gelen kahverengi akinti mi yoksa bir kac gun devam edip sonra adet mu basliyor acaba bilgi verebilir misiniz

İşte adetten 3-4 gün önce başlayıp 4 gün boyunca adet olana kadar sürüyo sonra kırmızıyı görüyorum
Tesekkurler benim hic ara kanama olmadi ama cikolata kistinden supheleniyorum gecmeyen bel kasik bacak aglari var :( sadcee bir kere leke tarzi oldu oda klamidya enfeksiyinu vardi o yapar dedi dr bilemedim vajinal ult da cikmadi ama ciddi suphem var bakalım yeniden gudecegim dr ye tskler gevmis olsun size de

Back