• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çikolata kisti ve hamilelik

Bu çikolata kistinin varlığı ultrasonda belli oluyor mu acaba
Evet orda bi kistin varlığını gördüklerinde önce adet olmanı bekliyolar bakalım adetle kaybolcak mı diye eğer duruyosa mr çektirmen ve kan tahlili vermen isteniyo kanda ca125 değerine bakıyolar iyi huylu mu kötü huylu mu diye mr da da ne tür bi kist olduğu anlaşılıyo.

Evet orda bi kistin varlığını gördüklerinde önce adet olmanı bekliyolar bakalım adetle kaybolcak mı diye eğer duruyosa mr çektirmen ve kan tahlili vermen isteniyo kanda ca125 değerine bakıyolar iyi huylu mu kötü huylu mu diye mr da da ne tür bi kist olduğu anlaşılıyo.
Anladım teşekkür ederim çok ultrasona girdim herhangibir sey söylemediler de sıkıntı yok demişti doktor o yüzden sormak istedim sağolun

evet cikolata kistiydi doktor ya ameliyat yada gebe kalmaya calis dedi bende gebe kalmaya calistim 5. ayda kaldim simdi 4 bucuk cmye dustu kistim.Ben sogan kürü yaptim o yuzden kuculdu
canım hayırlı olsun öncelikle benımde çikolata kistım var gebe kalmaya çalış dedi doktor ama kalamayınca da nasip olmuyor.. ameliyat demedı bana küçükmüş kist ama nasıl gebe kalınacak kafaya taktıkça da olmuyor 2 senedir

canım hayırlı olsun öncelikle benımde çikolata kistım var gebe kalmaya çalış dedi doktor ama kalamayınca da nasip olmuyor.. ameliyat demedı bana küçükmüş kist ama nasıl gebe kalınacak kafaya taktıkça da olmuyor 2 senedir
kistin kac cm baska sorun varmi yoksa sadece kist mi var

4 falan cnm kıstım başka sorun yok dedi doktor eşim de sperm testi yaptırdı morfoloji yüzdesi 3 çıktı 4 olmalı dedi bi ne alakaysa bu kadar sonra pandemı girince araya bir daha gitmedım hastaneye

4 falan cnm kıstım başka sorun yok dedi doktor eşim de sperm testi yaptırdı morfoloji yüzdesi 3 çıktı 4 olmalı dedi bi ne alakaysa bu kadar sonra pandemı girince araya bir daha gitmedım hastaneye
4 cm kist bisey degil sogan kuru yap ic temizler kistini kafayada takma kendi haline birak olur hayirlisiyla

4 cm kist bisey degil sogan kuru yap ic temizler kistini kafayada takma kendi haline birak olur hayirlisiyla
düzensizlik yapar mı kı soğan suyu emın de olamadım sakıncalı mı kı yapmayı çok ıstıyrm ama cesaret edemedım bı

düzensizlik yapar mı kı soğan suyu emın de olamadım sakıncalı mı kı yapmayı çok ıstıyrm ama cesaret edemedım bı
mide rahatsizligin yoksa sorun olacagini dusunmuyorum ama yanlis bilgide vermek istemem iyice arastirip yapabilirsin

Herkese merhabalar, aklıma takılan bir soru var bu siteden arayıp da bulamadığım. Şöyle ki benim sol yumurtalığımda 2 cm civarı çikolata kisti var. Adetlerimi düzenli olurum ve her adet öncesi 3-4 gün önceden kahverengi lekelenmelerim başlar ve sonra günümde adet olurum. Bu durum sanırım çoğu kisti olanda aynıymış. Sormak istediğim ise yarın adet günüm ama hiç kahverengi akıntım olmadı acaba çikolata kistiyle hamile kalanlar nasıl bi belirti yaşadılar benim gibi lekelenme yaşayıp da hamile kaldığı ay lekelenmesi olmayan oldu mu?
canım bendede çikolata kisti var ve şuan hamileyim bende senede bi kaçkere kahve akıntı oluyordu sürekli olmuyordu hamile kaldıgım ay kasık agrısı çok çektim en büyyük belirtim buydu

canım bendede çikolata kisti var ve şuan hamileyim bende senede bi kaçkere kahve akıntı oluyordu sürekli olmuyordu hamile kaldıgım ay kasık
çok çektim en büyyük belirtim buydu
Bende her ay oluyo ya bi de bi kaç aydır adet öncesi baya koyu kırmızı kanamalarım olmaya başladı artık doktor dün smear testi istedi onu yaptırcam bakalım sonuç ne çıkacak

Bende her ay oluyo ya bi de bi kaç aydır adet öncesi baya koyu kırmızı kanamalarım olmaya başladı artık doktor dün smear testi istedi onu yaptırcam bakalım sonuç ne çıkacak
canım kistin kaç santimdi benim 4cm di 2,5cm e düşmüştü en son

büyüklügü güzl şuan sıkıntı yapacak büyüklükde degil
Bu ay klomen kullanmadım bugün doktora gittim sol yumurtalıkta tam kistin olduğu yerde 18 mm büyüklüğe erişen bi yumurta oluşmuş normalde hep sağda oluşurdu o biraz sevindirdi beni yarın sabah ovitrelle yapcam bakalım😊

Bu ay klomen kullanmadım bugün doktora gittim sol yumurtalıkta tam kistin olduğu yerde 18 mm büyüklüğe erişen bi yumurta oluşmuş normalde hep sağda oluşurdu o biraz sevindirdi beni yarın sabah ovitrelle yapcam bakalım😊
hadi hayırlısı canım

benim sol yumurtaligimda 6 cm kist vardi benimde duzenliydi ama oncesinde lekelenme olmazdi ilk gun lekelenmem baslardi sonra kirmiziya donerdi.Hamile kaldigimda hic belirti yasamadim 5. haftamda lekelenmem oldu o kadar halada belirtim yok 😊
Mrb sana bisy sorabilir miyim
5.5 cm kistim var daha önceki haftalarda hafif karin agrim vardi bu aralar geçmeyen karin agrim var sende de böyle oldu mu dogum yaptin mi normal mi yaptin

Back