Çikolata kisti ve hamilelik

Ben soğan kürü yaptığım ay hamile kaldım bence deneyin onun öncesinde de clife macun ve impryl kullandim

Peki adet öncesi kahverengi akıntı olur muydu hamile kaldığınız ay geldi mi o akıntılar ya da ne gibi belirtiler oldu
Kahverengi değil de bazı aylar Bi kaç gun kırmızı az az gelirdi. O ay gelmedi tabi. Adet belirtilerinden hic bi farkı yoktu bence belirtiye takilmamak lazim

Kahverengi değil de bazı aylar Bi kaç gun kırmızı az az gelirdi. O ay gelmedi tabi. Adet belirtilerinden hic bi farkı yoktu bence belirtiye takilmamak lazim
Clife macunu ilk defa duydum bilmiyodum araştırdım biraz baya işe yarıyomuş kullandığı ay hamile kalan çok varmış sipariş verdim ben de inşallah faydasını görürüm.

Bendede var hamile kalamadım

Bende de çikolata kisti var benim de adet öncesi ve sonrası kahverengi lekelenmelerim olurdu, hamile kaldığım ay olmadı sadece regl olacakmış gibi bir his ve sancılarım oldu.

Bende de çikolata kisti var benim de adet öncesi ve sonrası kahverengi lekelenmelerim olurdu, hamile kaldığım ay olmadı sadece regl olacakmış gibi bir his ve sancılarım oldu.
Ben de lekeler geldiği ay ümidi kesiyorum zaten doktor belli olmaz falan diyo da normal olan gelmemesi zaten. Peki sizin hemen oldu mu ya da olması için ekstra bişeyler yaptınız mı?

Ben de lekeler geldiği ay ümidi kesiyorum zaten doktor belli olmaz falan diyo da normal olan gelmemesi zaten. Peki sizin hemen oldu mu ya da olması için ekstra bişeyler yaptınız mı?
Doktor ameliyat tavsiye etmişti 3 ay kadar zaman vermişti bize kistim 6cm den büyük olduğu için. Olsa da bu kistler bebeğin tutunmasını engelleyebilir demişti. Ekstra bir şey kullanmadım 2. ay denememizde oldu. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Canım benimde 5 cm büyüklüğünde çikolata kıstım vardı her ay düzenli olurdum ama öncesi dediğin gibi leke olurdu bitiş ide lekeyle olurdu hamile kaldırım ay hiç leke gelmedi sadece adet görecekmişim gibi sancim vardı bekledim adeti gelmedi baş dönmesinden anladım gebe oldumu

Sizin hemen oldu mu peki bu süreçte nasıl bir yol izlediniz bizde de hiçbir sorun gözükmüyor ama 1.5 yıl olacak

Sizin hemen oldu mu peki bu süreçte nasıl bir yol izlediniz bizde de hiçbir sorun gözükmüyor ama 1.5 yıl olacak
Hemen olmadı bir yıl geçmişti rahim filmi çekindim 3. Ay hamile kaldım tabi tiroid ameliyati da olmuştum o sıra bir mucize gerçekleşti canım bende hiç beklemiyordum Allah isteyen herkese versin

Bemde çikolata kisti var dedi doktor geçen ay başladım tüp bebek yapalım dedi olmadı yüzde iki normal yolla dedi
Bitkisel şeyler denediniz mi ben şuan clife kullanmaya başkadım üzerinde çikolata kisti olanlar için de yazıyo bi de burda biri yazmıştı bunu kullandıktan sonra çikolata kisti kaybolmuş ben de bir umut başladım bakalım

Hemen olmadı bir yıl geçmişti rahim filmi çekindim 3. Ay hamile kaldım tabi tiroid ameliyati da olmuştum o sıra bir mucize gerçekleşti canım bende hiç beklemiyordum Allah isteyen herkese versin
Ben de çekildim bi tıkanıklık yokmuş tüplerde iki kere çatlatma iğnesi denedim sonuncusu başka bi kist yaptı ara verdik hayırlısı gerçekten

Yok açıkcası hiç denemedim o dediğinizi duydum ama yapmadım takip edeyim .bir an önce olsun istiyorum artık çok moralim bozuluyor tüp bebek deneyeceğim şans daha yüksek diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…