Hayırlı olsunBen soğan kürü yaptığım ay hamile kaldım bence deneyin onun öncesinde de clife macun ve impryl kullandim
Evet 5 cm diHayırlı olsunÇikolata kisti mi vardı sizin de?
Peki adet öncesi kahverengi akıntı olur muydu hamile kaldığınız ay geldi mi o akıntılar ya da ne gibi belirtiler olduEvet 5 cm di
Kahverengi değil de bazı aylar Bi kaç gun kırmızı az az gelirdi. O ay gelmedi tabi. Adet belirtilerinden hic bi farkı yoktu bence belirtiye takilmamak lazimPeki adet öncesi kahverengi akıntı olur muydu hamile kaldığınız ay geldi mi o akıntılar ya da ne gibi belirtiler oldu
Clife macunu ilk defa duydum bilmiyodum araştırdım biraz baya işe yarıyomuş kullandığı ay hamile kalan çok varmış sipariş verdim ben de inşallah faydasını görürüm.Kahverengi değil de bazı aylar Bi kaç gun kırmızı az az gelirdi. O ay gelmedi tabi. Adet belirtilerinden hic bi farkı yoktu bence belirtiye takilmamak lazim
Bendede var hamile kalamadımHerkese merhabalar, aklıma takılan bir soru var bu siteden arayıp da bulamadığım. Şöyle ki benim sol yumurtalığımda 2 cm civarı çikolata kisti var. Adetlerimi düzenli olurum ve her adet öncesi 3-4 gün önceden kahverengi lekelenmelerim başlar ve sonra günümde adet olurum. Bu durum sanırım çoğu kisti olanda aynıymış. Sormak istediğim ise yarın adet günüm ama hiç kahverengi akıntım olmadı acaba çikolata kistiyle hamile kalanlar nasıl bi belirti yaşadılar benim gibi lekelenme yaşayıp da hamile kaldığı ay lekelenmesi olmayan oldu mu?
Ne kadar oldu denemeye başlayalıBendede var hamile kalamadım
Ben de lekeler geldiği ay ümidi kesiyorum zaten doktor belli olmaz falan diyo da normal olan gelmemesi zaten. Peki sizin hemen oldu mu ya da olması için ekstra bişeyler yaptınız mı?Bende de çikolata kisti var benim de adet öncesi ve sonrası kahverengi lekelenmelerim olurdu, hamile kaldığım ay olmadı sadece regl olacakmış gibi bir his ve sancılarım oldu.
İki yıl malesefNe kadar oldu denemeye başlayalı
Doktor ameliyat tavsiye etmişti 3 ay kadar zaman vermişti bize kistim 6cm den büyük olduğu için. Olsa da bu kistler bebeğin tutunmasını engelleyebilir demişti. Ekstra bir şey kullanmadım 2. ay denememizde oldu. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Ben de lekeler geldiği ay ümidi kesiyorum zaten doktor belli olmaz falan diyo da normal olan gelmemesi zaten. Peki sizin hemen oldu mu ya da olması için ekstra bişeyler yaptınız mı?
Bizim de 1.5 yıl oldu sürekli kontrole gidiyoruz hiçbir sorun gözükmüyor daha vakti gelmemiş demek ki hayırlısı olsun diyelim.İki yıl malesef
Sizin hemen oldu mu peki bu süreçte nasıl bir yol izlediniz bizde de hiçbir sorun gözükmüyor ama 1.5 yıl olacakCanım benimde 5 cm büyüklüğünde çikolata kıstım vardı her ay düzenli olurdum ama öncesi dediğin gibi leke olurdu bitiş ide lekeyle olurdu hamile kaldırım ay hiç leke gelmedi sadece adet görecekmişim gibi sancim vardı bekledim adeti gelmedi baş dönmesinden anladım gebe oldumu
Bemde çikolata kisti var dedi doktor geçen ay başladım tüp bebek yapalım dedi olmadı yüzde iki normal yolla dediBizim de 1.5 yıl oldu sürekli kontrole gidiyoruz hiçbir sorun gözükmüyor daha vakti gelmemiş demek ki hayırlısı olsun diyelim.
Hemen olmadı bir yıl geçmişti rahim filmi çekindim 3. Ay hamile kaldım tabi tiroid ameliyati da olmuştum o sıra bir mucize gerçekleşti canım bende hiç beklemiyordum Allah isteyen herkese versinSizin hemen oldu mu peki bu süreçte nasıl bir yol izlediniz bizde de hiçbir sorun gözükmüyor ama 1.5 yıl olacak
Bitkisel şeyler denediniz mi ben şuan clife kullanmaya başkadım üzerinde çikolata kisti olanlar için de yazıyo bi de burda biri yazmıştı bunu kullandıktan sonra çikolata kisti kaybolmuş ben de bir umut başladım bakalımBemde çikolata kisti var dedi doktor geçen ay başladım tüp bebek yapalım dedi olmadı yüzde iki normal yolla dedi
Ben de çekildim bi tıkanıklık yokmuş tüplerde iki kere çatlatma iğnesi denedim sonuncusu başka bi kist yaptı ara verdik hayırlısı gerçektenHemen olmadı bir yıl geçmişti rahim filmi çekindim 3. Ay hamile kaldım tabi tiroid ameliyati da olmuştum o sıra bir mucize gerçekleşti canım bende hiç beklemiyordum Allah isteyen herkese versin
Yok açıkcası hiç denemedim o dediğinizi duydum ama yapmadım takip edeyim .bir an önce olsun istiyorum artık çok moralim bozuluyor tüp bebek deneyeceğim şans daha yüksek diyeBitkisel şeyler denediniz mi ben şuan clife kullanmaya başkadım üzerinde çikolata kisti olanlar için de yazıyo bi de burda biri yazmıştı bunu kullandıktan sonra çikolata kisti kaybolmuş ben de bir umut başladım bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?