• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çikolata kisti ve hamile kalamamak

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende asla olmam diyodum ama 2 doktora muayene oldum ikisi de bebeğin tutunmasiha engel dedi mecburen olucam. Kistim 5 cm

Ilacla tedavi etmeye çalışmadılar mı? Bana da doktor öncekilerde nasıl ameliyat olmadın da geçti diye sordu durdu geçti ama.
Benim kistimi öğreneli 10 yıl oldu çok şey denedim bazen küçüldü ama yine büyüdü..

Bende düşünmemeye başladım. Korona biterse Allah nasip ederse önce bütün tahlilleri yaptırmakla başlayacağım
Bende bende korona bitsin diyorum ama o da bi kargaşa ne zaman bitecek normal hayata döneceğiz önümü göremeyince sinirleniyorum bende böyle bi huyum var 😂

Canım bende onu düşünüyorum ilaçla tekrarlıyor ameliyatta tekrarlıyor ne yapacağız nasıl çocuk olacak kafamda deli sorular 😕
Biz tüp bebek yapıcaz kısmet olursa şu virüs geçince öncesinde kist ameliyatı olucam. Dedim doktora yine çıkma ihtimali var dedim ever çıkıcak ama ameliyattan sonra geçici menapoza sokucam sonra da tüp bebek dedi. İnşallah hemen hamilelik oluşurda en azından çıkma süreci uzar.. Kiminun hemen çıkıyormuş kiminin Bi kaç yıl sonra.

Canım bende onu düşünüyorum ilaçla tekrarlıyor ameliyatta tekrarlıyor ne yapacağız nasıl çocuk olacak kafamda deli sorular 😕
Aynen tekrarlıyor sürekli Allah büyük çikolata kisti olup hemen hamile kalanda varmış zor olanda varmış. Doktor bana zor olabilir ama tüp bebek olur demişti

Selmm canim neredeyse ayni seyleri yasamiyiz ben 4 yillik evli 3 bucuk yil vaninimusla ugrastim
Ekimde yendim ve kasimdan beri isdedik doktora gittik herseyime bakildi cikolata kistim ciktii
Doktorum bizim.icin sknti yapmicak suan dedi canim
Ben vajinimusken bisiler yapmaya gebe kalmaya calisiodum.ama.olmamisti.doktora bunuda demistim klomene baslatti.martta doktorum ve hamileyim cokkk sukur rabbime yarabbim en kisa zamanda sanada nasip etsin vajinimus olup neler cektigini iyi anlarim rabbim.kimseye aratmasinnn herkese hayirlisini versin benden sana tavsiye guzel bi doktor bul

Biz tüp bebek yapıcaz kısmet olursa şu virüs geçince öncesinde kist ameliyatı olucam. Dedim doktora yine çıkma ihtimali var dedim ever çıkıcak ama ameliyattan sonra geçici menapoza sokucam sonra da tüp bebek dedi. İnşallah hemen hamilelik oluşurda en azından çıkma süreci uzar.. Kiminun hemen çıkıyormuş kiminin Bi kaç yıl sonra.
Allahım inşallah sağlıklı bebek nasip etsin 🤲korona bitince bende hemen başlayacağım bekle bekle sadece beklemekle geçiyor zaman tutmuyor çünkü 😞

Back