Gebeliğe Hazırlık Çikolata kisti var anne olamamaktan korkuyorum kahverengi akıntı ☹️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım canım evet gün aşırı ya da 2 günde bir öneriyorlar ilişkiyi. Sıkıntı yok dediyse çok iyi hadi inşallah yakında güzel haberleri alırsın kuzumm
İnşallah dua edin hsg çektirmeme gerek kalmasın.korkutuyorlar çok o işlemi yaptırmama gerek kalmasın istiyorum 2.3ayda inş hayırlı haberler alırım

İnşallah dua edin hsg çektirmeme gerek kalmasın.korkutuyorlar çok o işlemi yaptırmama gerek kalmasın istiyorum 2.3ayda inş hayırlı haberler alırım
Hsg de korkulacak hiç bir şey yok kuzum, anestezili çekildim ben

Tamam bende öyle rica edeceğim zaten ayık olanlar var acılı diyen korktum.
Özelde kaç TL çekiyorlar acaba o filmi
Ben 800 e çekilmiştim ama cihaz eskiydi diye sanırım. 1000-2000arası değişiyor sanırım fiyatlar

Kuzenim de siz gibiydi ergenliğinden tutun evlenene kadar bu kistle uğraştı. Doktor çocuğun çok zor olur dedi fakat 28 yaşında evlenmesine rağmen ilk ay hamile kaldı. Ama Saraçoğlu nun soğan kürünü uyguluyordu

Ya çok teşekkürler denemek isterim aslında ama ilaçlarla sorun oluşturur mu acaba
23 Ocak adetim bitti ama 3 gün sonra seyrekte olsa ara kanamam başladı mesela suan da var 1 Şubat ilaçla baslıycam bıktım lekelenmezlerse dua edin ne olur elimi ile birlikteliklerim bile sayısı azaldı affedersiniz 15 gün bire düşüyor bazen lekelenmelerim ara kanamalardan rahatsız olduğum İçin
Ama doktor kist ara kanama lekelenme yapabilir demişt i
Lekelenme olsa da adet dışı birlikte olabilirdik dedi takvim verdi bakalım nasip herşey ama üzülmemek elde değil

Ovulasyon testi kullanmalısınız kesinlikle

Bende 3 ve 5 cm olmak üzere kistlerim varmış ama bunlar rahmin arkasında olduğu için ultrasonda hiç gözükmemiş, elle muyane sonucu doktorum yapışmalar olduğu için olabileceğini söyledi. Ayrıca miyomum vardı ve bir tüpüm tıkalıydı, kistler bağırsaklarıma kadar yapmışmış, 1 ay önce ameliyat oldum, şimdlik bu kahve akıntılarım durdu sadece adetten önce 1 gün ve adet bitiminden sonra 2 gün gördüm. Eskiden dediğiniz gibi temiz kaldığım gün sayısı 5-6 gündü, ped takmaktan bıkmıştım , ağrılarımda cabasıydı. Demem o ki rahim filmi, mr vs çekilin ve çikolata kistinden anlayan bir doktora muyane olun, her kadın doğum doktoru bunu anlamıyor malesef.

Benim size verebileceğim tek öneri eğer maddi durumunuz iyiyse Ankara da ki Prof.Dr Polat Dursun hocaya gitmen. O bu konuda çok ama çok iyidir.

İnstagramda endometriozis dayanışma grubu var aynı zamanda telegram grubu da var katılmanızı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…