Çıkolata kisti üzgünüm kizlar

aycaftr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
153
49
98
42
Bugun adetimin 3.gunu ve arkadas tavsiyesiyle baska doktora gittim aylardir bana folikul kistimin oldugu soyleniyordu bugün şak doktor çikolata kisti dedi bende şaşirdim neye kime inanacagimi .tedavisi yok dedi ama kucukmus daha once bende yoktu yani kizimda hic boyle bisey dememislerdi rabbim buyuk herseyin hayirlisini versin .doktora her gitmemde kafa karisikligi bilmiyorum ne yapmam gerekiyo

Doğum kontrol haplarıyla küçülüyor hatta kayboluyor. Bende kist yok ama bir arkadaşımda çikolata kisti vardı 1 ay kullandı sadece ve gitmişti..

Ben bu konularda biraz cahilim maalesef o yüzden soruyorum. Kısırlık gibi bir durum söz konusu oluyor mu cikolata kistinde?

Cikolata kisti çok büyük bir dert değil ki boşuna üzülme. Hap ile kuculebiliyor küçülmeye büyümeye devam derse 1 saatlik ameliyat ile sorun halloluyor. Geçen sene hem ablam hem kuzenim ameliyat oldu bir problemleri yok çok şükür. Hatta kuzenimiki yumurtaligimda yapışmış birini almak zorunda kaldılar. Ama kuzenim 1 ay sonra hamile kaldı

Merhabalar Kızlar benimde 6,5 cm çikolata kistim vardı hayıt otu ile o kistimi atmış bulunmaktayım herkese tavsiye ederim agrılar uykusuz geceler düşünceler bitti Rabbim herkese acil sifa versin :)

Back