- 20 Şubat 2019
- 302
- 282
- 103
- Konu Sahibi Toprak6560
Normal yolla gebe kalan var mıdır acaba arkadaşlar ???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benm 3 cm.hsg cekilmedim.amh degerimide bilmiyorum.henuz yasim 25Sizin kaç cm kistiniz?
Hsg çekildiniz mi.
Yaş ve amh da çok önemli bu kistte.
Ben 2 buçuk yıllık evliyim. Bir defa boş gebelik yaşadım bi daha da gebe kalamadım![]()
evet çıkıyorÇikolata kisti nasıl anlaşılır ulturasında çıkar mı bileği verir misiniz
Benm 3 cm.hsg cekilmedim.amh degerimide bilmiyorum.henuz yasim 25
Çikolata kisti nasıl anlaşılır ulturasında çıkar mı bileği verir misiniz
Ben kaldim fakat kalbi durdu. Rahimde perde vardi operasyndan snra gebe kalmistimNormal yolla gebe kalan var mıdır acaba arkadaşlar ???
peki özel birşey yapmışmıyıdınız kür vs.Ben kaldim fakat kalbi durdu. Rahimde perde vardi operasyndan snra gebe kalmistim
Normal yolla gebe kalan var mıdır acaba arkadaşlar ???
Ben varım. Gecen ay hamileydim ama 7 haftalikken dusukle sonuclandi, kurtaj oldum simdilik korunuyorum.
Geçmiş olsun.
Allah tekrar nasip etsin inşallah.
kaç cm di kistiniz
2cmdi. Suan erimiş olarak gozukuyor, yani hamile kalindiginda kist kolay bi sekilde eriyor, hormanlar baskiladigi icin. Ama gebelikten ve dogumdan sonra yeniden cikiyor genellikle. Ne kadar surede tekrarlar orasi bunyeye gore degisiyordur tabi.
Senin ki küçükmüş cnm.
tekrar kalırsın bence. Dert etme. Bi kaç ay korun dinlen.
Ben hsg çekildim tüpler açık çok şükür. Eşimin testler de normal.
Ovulasyon test ile takip ediyorum bir süredir.
Bakalkm artık kısmet. Rabbim nasip eder inşallah isteyen herkese![]()
Hic bir faydasini goremedim sogan kuru aslnpencesi vs kistime bi etkisi olmadipeki özel birşey yapmışmıyıdınız kür vs.