Çikolata kisti olup hamile kalanlar

Kaltusssss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2016
60
36
Arkadaşlar çikolata kisti olup doğal yollardan hamile kalan var mı ben 33 yaşındayım doktor küçük bi ihtimal dedi

Tabii ki var. Benim çikolata kistim vardı üzerine az yumurtam ve hormonlarda yüksek degerler vardı. Ayrıca tek tüpüm sıvı doluydu ameliyat olacaktım. 1 defa tüp bebek denedim olmadı. Sonra kendiliğinden hamile kaldım. Sakın böyle düşünmeyin. Herkesin rahminde kistler miyomlar var. Her hamile kalanın rahmi çok mu içi boş ? O nedenle moral bozmadan normal yolla denemeye başlayın :)

Tabii ki var. Benim çikolata kistim vardı üzerine az yumurtam ve hormonlarda yüksek degerler vardı. Ayrıca tek tüpüm sıvı doluydu ameliyat olacaktım. 1 defa tüp bebek denedim olmadı. Sonra kendiliğinden hamile kaldım. Sakın böyle düşünmeyin. Herkesin rahminde kistler miyomlar var. Her hamile kalanın rahmi çok mu içi boş ? O nedenle moral bozmadan normal yolla denemeye başlayın :)
Çok teşekkür ederim moral oldu yaşımdan dolayı da biraz endişeliyim bu 3. Ayımız deniyoruz allah bize de nasip eder inş

Çok teşekkür ederim moral oldu yaşımdan dolayı da biraz endişeliyim bu 3. Ayımız deniyoruz allah bize de nasip eder inş
Eder inşallah merak etmeyin. Tüp bebek başlığına bakın herkesin bir derdi var ve buna ragmen hamile kalınıyor. Sizin sadece bir çikolata kistinden hiç sorun yaşamazsınız. Belki birkaç ay geç olur ama olur. O yüzden önemli olan moral . Morali yüksek tutup deneyin. İyi haberlerinizi alırız insallah

Bu arada hsg denen bir rahim filmi var, doktorunuzla görüşüp onu çektirmenizde yarar var. Onun sonucuna göre rahim ve tüplerinize bakılıyor ve daha net sekilde ilerlersiniz.

Eder inşallah merak etmeyin. Tüp bebek başlığına bakın herkesin bir derdi var ve buna ragmen hamile kalınıyor. Sizin sadece bir çikolata kistinden hiç sorun yaşamazsınız. Belki birkaç ay geç olur ama olur. O yüzden önemli olan moral . Morali yüksek tutup deneyin. İyi haberlerinizi alırız insallah
İnşallahhh :KK52:

Arkadaşlar çikolata kisti olup doğal yollardan hamile kalan var mı ben 33 yaşındayım doktor küçük bi ihtimal dedi
Canimm ben pko hastasiyim tum belirtilerini tasidim hep 1 sene adet olamafigimi hatirliyorum pko devam ediyodu doktor tedavisiz hamileligin olmaz dedi evlwndim ve tedavisiz ilk aydan hamile kaldim

Bnde de çikolata kisti var dedi doktr. Ondn 3 ay snra falan hamil3 oldgmu öğrendim. Smdi kızım 4 yasnda ve 4 aylk oğluma hamileyim. İnşaAllah isteyen herkesin olur. Stresten uzak durun yeter. Eşinzle ilişkideykende stres yapmayın knfnze yetr. Gerisi Allahın iznyle olur inşaAllah.

Ya kızlar ben yeni üye oldum fakat paylaşım yapmayı bilmiyorum yardımcı olur musunuz bende bu dertten yakınıyorum

Merhaba arkadaşlar. Bende kendi evrelerimden bahsetmek istiyorum. Haziran 2015 te evlendim Kasım 2015 te neymiş ne değilmiş bi kontrol olayım diye doktora gittiğimde hayatımın şokunu yaşadım. 2 tarafta da sağda 2 cm, solda 3.4cm ve 3.9cm olmak üzere 2 adet çikolata kistim vardı. ileri derece endometrioma dedi yani doktor. 4. evre olmuşum da haberim yokmuş. hemen rezervlere bakıldı ve yumurta rezervlerim de normalden düşük çıktı. 6 ay dene dediler olmazsa tüp bebek veya laparoskopi. 5 ayrı doktora gittim kafam allk bullak oldu. Bununla beraber acil bebek denemelerine başladık tabi. 6 ay oldu 8 ay. En son bu cumartesi doktora gittiğimde laparoskopiyi artık kimseye önermiyoruz hele ki yumurta rezervi düşük olanlara hiç, direk tüp bebeğe başlayalım dendi. Bayram sonrası rahim filmi çekilecek tüplerin durumuna da bakılacak ama ya tüp bebek ya tüp bebek. Bu hastalıktan kurtulmanın hiç yolu yok sanırım. sebze ye, soğan suyu hiç, diyete gir, çörekotu bal tarçın karıştır hiçbiri en ufak bir santim bile etkilemedi. Hatta üstüne ağrılarım arttı. Şimdi burda mucizevi şekilde benim durumumda olupta hamile kalanları okuyunca mutlu oluyorum. Umarım herkes bu illetten bi an önce kurtulur da en güzel yıllarımız o tedavi mi bu tedavi mi diye düşünmekle geçmez...

Arkadaslar umudunuzu yitirmeyin,benim de sol yumurtaligimda 4.5 cm lik bir cikolata kistim vardi dr bana visanne diye bir ilac verdi kist 2.5 cm oldu (bu arada 3 kutu kullandim bu ilaci) ve bir kac sonra da hamile kaldim șok oldum inanin.simdi 21 haftalik hamileyim cok sukur....

Arkadaslar umudunuzu yitirmeyin,benim de sol yumurtaligimda 4.5 cm lik bir cikolata kistim vardi dr bana visanne diye bir ilac verdi kist 2.5 cm oldu (bu arada 3 kutu kullandim bu ilaci) ve bir kac sonra da hamile kaldim șok oldum inanin.simdi 21 haftalik hamileyim cok sukur....
Eksik yazmisim bir kac ay sonra hamile kaldim...

X