Allahım sendeki şansı bana da nasip etsin canımben hapı bıraktıktan sonra 2 ay eşim korundu.korunmayı tamamen bıraktıktan sonra da 2.ayda hamile kaldım.ben tahlil falan yaptırmadım.hapı da kendim bıraktım.
İnşallah canım benim adetlerim hep düzenli oluyo ağrı sancı da çekmiyorum tesadüfen öğrendim kistim olduğunu 5 ay doğum kontrol hapı kullandım ve bıraktım 4 aylık evliyim 3 aydır korunmuyorum inş allah bana da nasip edermrb umarım doğal yollarla hamile kalırsın canım.bendede solda 3,5 cmdi.her dr hemen hamile kalmanı öneririrm diyordu ama ben istediğim zaman olsun istiyordum ve sol yumurtalığımdan hamile kaldım.hamile kalmaya kesin olarak engel diye birşey yok canım.9 cm le bile hamile kalanı okumustum.ama dr.lar 6 ay bekleme süresi veriyor doğal yolla olmazsa baska çözümler üretiyorlar.
amin canım inşallah en yakın zamanda kucağına almayı nasip etsin allahAllahım sendeki şansı bana da nasip etsin canım
inşallah canım allahım sana da yasatsınİnşallah canım benim adetlerim hep düzenli oluyo ağrı sancı da çekmiyorum tesadüfen öğrendim kistim olduğunu 5 ay doğum kontrol hapı kullandım ve bıraktım 4 aylık evliyim 3 aydır korunmuyorum inş allah bana da nasip eder
AYNI OLAY BENIMDE BASIMA GELDI BU AY ADETIM 4 GÜN GEÇTİ SONRASINDA 4 GUN GUN SUREKLI KAHVE RENGI GELDI SONRA ADET OLDUMBenim de sağ ve solda toplam.2 tane çikolata kistim var. En son gittiğim de hamile kalmana engel değil 6 ay dene olmazsa gel dedi. Ama hala hamile kalamadım. Bu ay da adetime 4 5 gün var dün hafif lekelenme gibi geldi tuvalete gittikçe peçeteye geliyor hala ama çok hafif. Çamaşırım bile batmıyor. Çikolata kisti olup başına böyle bişey gelen var mı arkadaşlar
Yazdıklarını benim adetim geçmedi aslında ama 3 gün önce lekelenme oldu dün biraz kanamam oldu tamam adet oldum dedim ama tekrar bugün lekelenme ye döndü. Noluyor anlamadim yaa hafif adet ağrım da var ama adetim gelmiyor bi turluAYNI OLAY BENIMDE BASIMA GELDI BU AY ADETIM 4 GÜN GEÇTİ SONRASINDA 4 GUN GUN SUREKLI KAHVE RENGI GELDI SONRA ADET OLDUM
inşallah hamilesinizdirrrr :) bende te gittim kan testibile yaptırdım ama yinede ertesi gün adet oldum malesefYazdıklarını benim adetim geçmedi aslında ama 3 gün önce lekelenme oldu dün biraz kanamam oldu tamam adet oldum dedim ama tekrar bugün lekelenme ye döndü. Noluyor anlamadim yaa hafif adet ağrım da var ama adetim gelmiyor bi turlu
Canım bilemiyorum ki yaa dün hafif kanamam oldu yine ama pedi bile doldurmayacak kadar. Bugün tamamen bitti ama kasiklarimda hala ağrım var. Göğüslerimde geçmedi normalde adetin ilk günü gecerdi agrisi. Adet oldum gibi ama tam adette diyemiyorum. Çikolata kisti bu tarz şeyler yapar mı ki acabainşallah hamilesinizdirrrr :) bende te gittim kan testibile yaptırdım ama yinede ertesi gün adet oldum malesef
Yok genelde yapmaz inşallah yerleşme kanamasdirCanım bilemiyorum ki yaa dün hafif kanamam oldu yine ama pedi bile doldurmayacak kadar. Bugün tamamen bitti ama kasiklarimda hala ağrım var. Göğüslerimde geçmedi normalde adetin ilk günü gecerdi agrisi. Adet oldum gibi ama tam adette diyemiyorum. Çikolata kisti bu tarz şeyler yapar mı ki acaba
Yok canım adet oldum. Kasigimda batma var hala oturup kalkarken sanki içinde yumurta oynuyormuş gibi oluyor. Öyle de olunca umitlenmistim ama batma sanırım kistten kaynaklı adetim yoğun bi şekilde geliyor cunkuYok genelde yapmaz inşallah yerleşme kanamasdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?