Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben varım her iki overseas vardı 3 cm kadar 4.ayda hamile kaldım kızım 5 aylik oldu bile Umudunuzu kaybetmeyin ve dua edinMerhaba,
Çikolata kisti olup hamile kalanların deneyimlerini nelerdir acaba ?
Cikolata kisti buyuklugu, Ne kadar surede hamile kalındığı, liste değişiklik olup olmadığı gibi konuları paylaşırsanız sevinirim...
Normal yollami kaldiniz peki ben cok stres yapiorm elimde dil her ay umut ay sonu husranBenim de sol overde vardı 3,5 cm.2. ayda hamile kaldım.rabbim isterse herşey olur gönlünüzü ferah tutun en önemlisi strese girmemek
evet canım normal yolla hamile kaldım.ne kadar zaman oldu çocuk çalışmalarına başlayalı?Normal yollami kaldiniz peki ben cok stres yapiorm elimde dil her ay umut ay sonu husran
bende tedavi amaçlı 6 ay kadar içtim sonra hamilelik düşündüğüm için bıraktım ama hamilelik öncesi diş bakımı yaptırmak çok önemli diye duyduğumdan bakım yaptırdım bu sürecte 2 ay kadar eşim korundu.sonrasında korunmayı bıraktık 2.ayda hamile kaldım.Dr.a gittinmi peki canım?6 ay oldu 6 aydir dogum kontrl hapi icmiorum ama bunun oncesinde 2.5 sene icmisligim var bekardim cunku ozman doktor tedavi amacli vermsti ztn korunma amcli yutmadim 6 ay gecio artk ilac etkisini surdureblmste olablr ins bende kalirim doktor duser falan dedi moralim okdr bozulduku
Doktora gittim ztn de visanneyi yazdi bende tekrar baska doktora gidicm ins iste suan sogan kuru ne basldim iki gun dur uygun birgun ayarlayip tekrar baska doktora gidicm doktor arastririoryormBi dr a gidip muayene olmanı tavsiye ederim canım yumurta takibi falan yapabilir kolay hamile kalabilmen için.Çünkü ben de hamile kalmam zor olur diye düşünüyordum ve bikaç ay deneriz olmazsa dr.a gider durumuma baktırırım diye düşünüyordum
Doktora gittim ztn de visanneyi yazdi bende tekrar baska doktora gidicm ins iste suan sogan kuru ne basldim iki gun dur uygun birgun ayarlayip tekrar baska doktora gidicm doktor arastririoryormBi dr a gidip muayene olmanı tavsiye ederim canım yumurta takibi falan yapabilir kolay hamile kalabilmen için.Çünkü ben de hamile kalmam zor olur diye düşünüyordum ve bikaç ay deneriz olmazsa dr.a gider durumuma baktırırım diye düşünüyordum
hımm iyi yapmıssın canım gitmekle doktor kontrolünde olursan daha kolay olur bebişin inşallahDoktora gittim ztn de visanneyi yazdi bende tekrar baska doktora gidicm ins iste suan sogan kuru ne basldim iki gun dur uygun birgun ayarlayip tekrar baska doktora gidicm doktor arastririoryorm
Evt doktor kontrolunde tabiki ama dogum kontrol haplarini istemiorm artk erteldikce ertelio gbi gelio bana onlar bitkisel yollari denemek gelio suan icimden umtlaniormhımm iyi yapmıssın canım gitmekle doktor kontrolünde olursan daha kolay olur bebişin inşallah
Benim de çikolata kistim var sol yumurtalığımda 4 cm 3 aydır korunmuyoruz dr yaşım 33 olduğu için 6 ay doğal yollardan dene olmazsa kistini aldırıp denersin dedi doğu da görev yapıyorum en yakın kadın doğumcu başka ilçede her testi de yapamıyolar burda inş yaz tatiline kadar hamile kalırım da kist aldırma yada tüp bebek denemeye gerek olmaz çok stres yapıyorum doktor düşük ihtimal hamile kalman dedihımm iyi yapmıssın canım gitmekle doktor kontrolünde olursan daha kolay olur bebişin inşallah
Ama burda kiste rağmen hamile kalanları görünce çok mutlu oldum :)Benim de çikolata kistim var sol yumurtalığımda 4 cm 3 aydır korunmuyoruz dr yaşım 33 olduğu için 6 ay doğal yollardan dene olmazsa kistini aldırıp denersin dedi doğu da görev yapıyorum en yakın kadın doğumcu başka ilçede her testi de yapamıyolar burda inş yaz tatiline kadar hamile kalırım da kist aldırma yada tüp bebek denemeye gerek olmaz çok stres yapıyorum doktor düşük ihtimal hamile kalman dedi
Amelyti son care dusun canim ya ins kalirsin rabbim yardimcin olsunBenim de çikolata kistim var sol yumurtalığımda 4 cm 3 aydır korunmuyoruz dr yaşım 33 olduğu için 6 ay doğal yollardan dene olmazsa kistini aldırıp denersin dedi doğu da görev yapıyorum en yakın kadın doğumcu başka ilçede her testi de yapamıyolar burda inş yaz tatiline kadar hamile kalırım da kist aldırma yada tüp bebek denemeye gerek olmaz çok stres yapıyorum doktor düşük ihtimal hamile kalman dedi
Amin canım inşallahAmelyti son care dusun canim ya ins kalirsin rabbim yardimcin olsun
Banada düsuk yaparsin cocuk olmaz boyle dedi son gittigim bazen bu erkek doktorlari ünükleyesim geliiii :))3 gün ağlaya aglya uyuyup kaldim ama simdi iyiyim psikolojimizi yüksek tutalim kizlar Sogan suyuna basla baklaim canim ben de basladim gelismeleri burda anlatirizKızlar ben 2009 dan beri polikistik overliyim. Universite son sınıfta anladım. 3 yıl sonra birkaç doktor ameliyat dedi hep ama tekrar çıkıyor diye istemedim. Daha sonra bir doktor ilaçla kontrol altına alırız boşuna ameliyat olma zarar verir dedi. 3 yıl kullandım doğum kontrol hapı kist 5 cm civarı kaldı hep. Ama geçen yıl bıraktım. Şimdi de 2 aydır bebek için uğraşıyoruz. 10 gün önce doktora gittim akıl almak için moralimi bozdu. Tüp bebek uzmanı na gitmemi söyledi doğru dürüst test bile istemedi. Bende mail ile bir tüp bebek uzmanına akıl danıştım. Bana önce test yaptır dedi AMG ve adetin 3. Günü testleri yaptır önce dedi. Bende ay ki adeti bekliyorum fakat doktor beni çok kötü etkiledi. Direk tüp bebek uzmanı deyince. Ben kist le ilgili doğru düzgün sıkıntı da çekmedim tesadüfen öğrendim zaten. Adet düzensizliği de olmazdı. Şimdi test için bekliyorum. Yarın soğan kürü ne de başlıyorum sonra incir falan. Elimden gelen ne varsa yapmak istiyorum. Test sonuçları nasıl olur çıkar sadece dua ediyorum. Kist hiç gitmedi hep 5 civarı kaldı