- 18 Ekim 2017
- 33
- 14
- 3
- 29
- Konu Sahibi Nasipherseyyy
-
İnşallah aşılaman tutar canım benim tez zamanda mucizene kavuşursun inşallahAa sizde demi cikilota kisti vardı ne güzel bi haber ya allahım kucağınıza almayı nasip eylesin.doktorumda bana zaman dio ama bn acleeci davrandigim için tüp bebek yapalim bile dedi.esim hemen istemedi.normal bi deneyelim dedi.bi kaç aydır tedavi goruyorum catlatma iğneleri yumurta geliştirici iğneleri ve bugün de aşılama oldum ıns tutar.tutmazsa tedavi girmicem bi kaç normal denicem baktım olmuo tüp bebeğe gecicem inan bu süreçte psikoloji çok önemli rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin
Bende öyle ümitsizim ama Allah büyüktür. Doktor bana günlük işlerine devam edebilirsin dedi ama sen yinede ağır falan kaldırma belim ağrıyo falan deBanada açıkçası benimki tutmaz gibime geliyor içind e hiç umut yok.ama bakalim bi umut.peki zehra aşılama olduktan sonra hareketlerimize dikkt etmem gerekir mi.ne bilim iş yapıyoruz sonuçta.bnm çalıştığım yerde biraz ağır işler kimseye de diyemiyorum
Erken yapmışsın canım idrar testi doğru sonuç vermesi için en az adet gününden bir hafta geçmesi lazım. Bende aşılamamın 15. Günü bugün kan testim <0.100 çıktı tutmadı inşallah senin tutmuştur kanda baktırsaydın daha iyi olurduBugün aşılamanın 11. Gunu sabah dayanamadım idrar testi yaptim tek çizgi negatif cıktı çok moralim bozuldu ya sizce kizlar çok erkenmi yaptim yoksa yarın gidim kan testimi yapım
Canım daha çok erken benim kanda bile çıkmamıştı sonra adetim geçince çıktıBugün aşılamanın 11. Gunu sabah dayanamadım idrar testi yaptim tek çizgi negatif cıktı çok moralim bozuldu ya sizce kizlar çok erkenmi yaptim yoksa yarın gidim kan testimi yapım
Evet canım aşılamamın 15.günü kanda negatif çıktı bende alttan progestan kullanıdum bende halen adet olmadım internetten baktım progestan gecikme yapıyomuş diye okudum inşallah senin gecikmen bebektendir canım[QUOTE="Zehra 8678 sendemi aşılama oldun canım benimde 12.gunu ama bndede birşey yok bn biliyorum adetim gecikti fakat kesin progestan verdiği için öyle oluyor.
Üzülme demenin bi faydası yok biliyorum ama üzülmeninde bi faydası yok. İlk aşılamam tutmayınca bende çok üzüldüm ama bu sefer hiç takmadım sonrasına odaklan inşallah elinde sonunda bizde anne olacağız ben kalpten inanıyorum sende inan dua et canımNe kadar üzücü tutmamis moral psikoloji sıfır bnde
Benim ikinci aşılamamdı bende ilk aşılamam tutmayınca bidaha gitmek istemedim dört ay aradan sonra ikinciyi yaptırdım bu ay tüp bebekle devam edicem inşallahSenin bu kaçıncı aşılaman canım. Insan üzülüyor üzülmüyor degilim bide psikolojisi bozuluyor inan. Ya bn bu ay hc doktora gtmicem. Az kafamdan atmam lazım bide çok stres oluyorum doktora git gek git gel bunaldim.olmadi tüp bebekle gecicem yapcak birşey yok artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?