- Konu Sahibi kirmizisilgi
-
- #1.521
maşaallahgünaydın kızlar
iyi haftalar olsun hepimize.artık 34.haftamızdayız.şu an herşey yolunda şükürler olsun.ama ayaklarda şişme başladı.yürüyüş ve bol su iyi geliyor.hadi bakalım bunların hepsi darısı başınıza.
iyi haberlerinizi bekliyorum.
canım sen birkaç ay oluruna bırak bence,çünki herşeyin normal gözüküyo,2 yıl tedavi yıpratıcı gerçektende,biz çok takıyoruz belki ondan olmuyo,ben artık saldım çayıra mevlam kayıra hesabı düşünüyorum,takmicam bi adet olabileydim...:Saruboceq:Merhaba Gökdeniz. İnan sizleri takip ediyorum forumdan ve hamile kalmana çok sevindim. Sizler benim durumumda olanlar için umutsunuz. HSG çekildi tüpler açık dendi. Hormonlarımda bir problem yok. Adetleri düzenli. Yumurtlamam normal yani. 2 yıldır tedavideyim zaten. Açıkçası fazlada bişey yapılmadı. Klomenle 3 ay denendi. Arada kistler oluştu, 1!er ay ara verildi. Sonra ben çok sıkıldım ve bıraktım. Üniversite hastanesine gittim. Orda da direkt aşılamaya geçtiler. Peşpeşe 2 aşılama negatif. Yine beklemedeyim.3.ye cesaretim yok. Allah büyüktür belki sizin gibi kendiliğinden olur diye bekliyorum. İşte hikayemiz bu canım
nasılsın canım....eveeet çok mantıklı,bu sayede kistlerdende kurtulursun,yerimsenibengünaydın kızlar
vermidon doğumum sezeryan olacak çünkü doktorum iki işi birden yapalım diyor hem kisti temizleyecek hem bebeği alacak.eğer bebek olmasaydı 2009 da laproskopi yapacakdı.
duru bebeğim Allah ın bir mucizesi.normal yolla oldu.ama çok önemli bir noktası varki.ben çoçuk için uğraşmadığım kafama takmadığım ay hamile kalmışım.adetim 3 gün gecikti test bile yapmadım.çünkü bu ay olmaz mümkün değil diyordum.bu formda yazan emeliko arkadaşım onun ısrarı ile test yaptık.ve çift çizgiyi görmek nasip oldu.
ALLAH İSTEYEN TÜM KULLARINA NASİP ETSİN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?