E
ekrulum_mor ametist
Ziyaretçi
- Konu Sahibi kirmizisilgi
- #1.341
merhaba kızlar...topiğinizi arada birkaç sayfaları atlayaarkta olsa okudum...öncelikle güzel dayanışmanız için sizleri tebrik ediyorum....gökdenz ve pandora bebeklerinizi hayırlısı ile kucağınıza alırsınız inşallah:Saruboceq:geo sende bu kadar güç bir ameliyat geçirip yumurtalığını kaybetmediğin için çok şanslısın..belkide bundan bebeğin olacağına dair içimde güzel bir his oluştu...ve silgi bu güzel topiğin sahibesi,güzel anne adayı....ben 1. oğlumdan 5 yıl sonra dış gebesi oldum tüpüm parçalanmıştı,yumurtalığım korundu ama tüpüm alındı....ama tabii o yumurtamdan normal yolla bebek sahibi olma şansım kalmamıştı...sol tüpüm alınmıştı....üstelik her iki yumurtamın etrafı minik mikroskopik kistlerle sarılmıştı dr um ameliyatta elimden geldiği kadar temizlemeye çalıştım dedi....ben bir daha çocuk sahibi olamayacağım düşüncesi ile çok yoğun bir üzüntü geçirdim psikolojim alt üst oldu...operasyondan sonraki hafta bir hafta içinde tam 8 kilo verdim...panik atak oldum...dr larım bebeğin olur tek yumurtadan deselerde ikna olamadım...beni hemen bebe tedavisine aldılar bebeğim olursa psikolojimde düzelir diye ...tedevi süreci hızlandırmak içindi...1,5 yıl tedavi aldım olmadı:1no2:kendimede çevremede çok mutsuzluk verdim...daah doğrusu sürekli üzgün halim onları çok yordu....benden bir yıl önce evlenen bir arkadaşım bebek sahibi olamadı ve olamayacaktı...üstelik sorun onda değildi...eşinin hiç canlı spermi yoktu...hatta ölü bile yoktu...dr lar kesinlikle olmaz dediler....birgün o arkadaşım bana yeter artık şımarıklık seninki bir oğlun var sağlıklı...ben keşke kalsam karnımda onu hissetsemde düşsün ziyanı yok ....onu bile yaşayamıyorum:mymeka:dedi o gün kendime geldim tedavileri kaldırıp attım...oğluma sarıldım Allah'a dua ettim,rabbim oğluma hayırlı uzun ömürler ver şükürsüzlük ettim bağışla beni diyerek:Saruboceq:...bebek düşüncesini sildim aklımdan hayatıma bambaşka bir yön verdim....veeeeeeeeee tedaviyi bıraktıktan 1,5 yıl sonra hamile olduğumu öğrendim..:CüvCüv:29 yaşındaydım...8 aylık erken doğum yaptım....ama hazırlıklı idik 2,5 aylıkken kanamalarım başlamıştı tam kaanmalarım kesildi bu seferde rahimde kasılmalarım oldu rahim bebeği doğurmaya çalışıyordu....4 aydan doğuma kadar iğne ilaç durdurduk...fakat çok dikkatli bir beslenme programı ile 1.800 le 2 kilo olması beklenen 8.ayımda bebeğim 3,5 kiloya ulaşmış ve tüm gelişimi dış dünyaya hazırdı...hemen sezeryana alındım....ve çok şükürler dünyalar yakışıklısı bir oğlum daha oldu (dün 12 yaşını doldurdu)ve dr'um ameliyat sonrası bana harikasın,bir mucize yakalamışın farkında bile değiliz dedi....rahim kasımın içinde bebeğimle beraber büyüyüp gelişen bir myom'um varmış ikiz büyütür gibi ikisini büyütmüşüm....bitmedi sağ yumurtamın üstünde kocaman portakal büyüklüğünde bir çikolata kistim(patlmak üzereymiş)...ve sol yumurtamın üstünde 4_5 cm çapında başka bir kistim....bitmedi dış gebelik ameliyatımda rahimimin sol boynuzuda alınmış...buda rahimi küçültmüş...dr'um ve sen tüm bunlarla 8 aylık 3,5 kilo bebeğini sağlıkla doğurdun....bu gerçekten mucize Allah seni seviyor yada bebeğin mutlaka doğması gereken bir şahısmış dedi....:roflol:....yani kısacası tek yumurta ve bir sürü infertilite sebebi rahatsızlıklaar sahip bir rahimle 29 yaşında hamile kaldım ve dünyaya getirdim Allah'ıma çok şükürler olsun:Saruboceq:hiç ümitsiz olma....herşey Allah'ın izni ve müsaadesiyle ...nasibinde varsa oluyor....topiğinin başlığı çikolata kisti ile hamile kalan varmı ???bende diyorumki çikolata kistim ve daah nelerim vardı...:roflol:kaldım ve doğurdum...güzel haberlerini okuyacağız burdan yürekten inanıyorum ....sevgiler:1hug: