- Konu Sahibi kirmizisilgi
-
- #2.021
Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
arkadaşlar ,bu siteyi daha önce ziyaret ediyordum kimi zaman umutlanıyo kimi zamanda hayal kırıklıgı hıssedıyordum okuduklarımdan.bende 5 ay önce çikolata kistim oldugunu öğrendim sol tarafta 3cmlik .ve ıkı ay korundum korunmasız 8 ayım oldu. doktorum 12 ayın dolmasını beklıyordu gereklı tedaviye baslamak için .AMA BEN BU AY HAMİLEYİM HİÇ BEKLEMEDİĞİM Bİ ANDA VE HİÇ BİR TEDAVİ YAPMADIGIM AYDA...GERÇİ DAHA ÇOK ERKEN 4 HAFTALIK .HAFTAYA KESEYİ GÖRMEYE GİDECEĞİM.UMARIM HERSEY YOLUNDA OLUR VE BEBİŞİ GÖREBİLİRZ.umudu kaybetmeyin .önemli olan kafanıza takmamaya calısın ben gelecek ay tedaviye baslamayı düşünüyodum .ovulasyon günlerimi bile takip etmedimmmmm.inanannınnn.ve bir sürü insan duydum bu hastalıkla normal yolla gebe kalabılen ......hersey gönlünüzce olsun
Canım tebrikler Allah tamamına erdirsinhamilelerin duası kabul olurmuş benim içinde et :Saruboceq:
Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
arkadaşlar ,bu siteyi daha önce ziyaret ediyordum kimi zaman umutlanıyo kimi zamanda hayal kırıklıgı hıssedıyordum okuduklarımdan.bende 5 ay önce çikolata kistim oldugunu öğrendim sol tarafta 3cmlik .ve ıkı ay korundum korunmasız 8 ayım oldu. doktorum 12 ayın dolmasını beklıyordu gereklı tedaviye baslamak için .AMA BEN BU AY HAMİLEYİM HİÇ BEKLEMEDİĞİM Bİ ANDA VE HİÇ BİR TEDAVİ YAPMADIGIM AYDA...GERÇİ DAHA ÇOK ERKEN 4 HAFTALIK .HAFTAYA KESEYİ GÖRMEYE GİDECEĞİM.UMARIM HERSEY YOLUNDA OLUR VE BEBİŞİ GÖREBİLİRZ.umudu kaybetmeyin .önemli olan kafanıza takmamaya calısın ben gelecek ay tedaviye baslamayı düşünüyodum .ovulasyon günlerimi bile takip etmedimmmmm.inanannınnn.ve bir sürü insan duydum bu hastalıkla normal yolla gebe kalabılen ......hersey gönlünüzce olsun
gokdeniz, emeliko, panoran..
sayfalariniza baktim ugruyormussunuz hala :)
vay be nostalji oldu bu baslik benim icin artik...
Merhaba Arkadaşlar,
bende de çikolata kisti var. 5-6 yıl önce çıkmıştı. d.kontrl hapı kullandım bi dönem. büyümedi. 6 ay sonra gel takip edelim dedi doktorum. ama ben gitmedim3-4 ay önce akıntılarımda bi gariplik gözlemledim ve sebebinin bu olduğunu düşününce koştum doktora yine :)
baktı kistim bi tane daha yavrulamış 2 olmuşlar :S
d.kntrl hapı verdi yine bakalım haftaya tekrar gideceğim. umarım ameliyat falan demez.
evli değilim. evli olsam bebek telaşına düşerdim ve tedavi hızlanırdı belki
Allah hepimize sağlık versin inş...
Merhaba arkadaslar,
Bu basligi ben acmistim, birkac yil oluyor.. ne aci ve degisen hicbir sey olmadi. ayni donem yazistigimiz bircok kisi hamile kaldi ama ben de tik yok :)
sanirim cokta ugrasmadim...
gecen yaz laparoskopi oldum, Dr. Semra Kahraman gerceklestirdi...yaklasik 5 ay gecti hala hamile degilim. moral bozmak icin yazmiyorum bunu ki hala umutluyum. hic ollmadi tup bebek deniycem.
umarim sizlerde sonuca ulasirsiniz..
dualarinizi esirgemeyin.
opuyorum.
merhabalar
bendede 6 cm rahim duvarinda rahme dogru buyuyen miyomum birde sag yumurtaligimda 3 cm kist var bende yucel karaman ameliyat olmak istiyorum ama telden ucret ogrenemedim arkadasim sen kaca kapali ameliyat oldun telden sadece muayene ucret ogrenebildim oda yuksek maasallah
ztn hertulu kapali ameliyat yapiyormus simdi ameliyat ucret cokyuksekse bosa o muayene ucretinide vermek istemiyorum sen bilgi verirsen sevinirim arkadasim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?