- 26 Şubat 2019
- 4.644
- 6.771
- 158
- Konu Sahibi Sade frappe
Arkadaşlar merhaba. Çikolata kisti olup da hamile kalan arkadaşlar varsa, kaçıncı aylarında hamile kaldıklarını yazabilirler mi acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtalık zarar gormedi mi nerede ve hangi doktora ameliyat oldunuz benim de var tüp bebek diyorlar ;( maddi imkanlardan dolayı yapamiomBenm wardi cikolata kistim hemde 9 cm gecen ay laparoskopi oldum maalesef kalamadim ama doktorum simdi bi engel kalmadi 6 ay dene kalmak icin dedi insallah Allahin izniyle kalicam
Laparoskopi oldugu icin zarar wermedi yumurtlaiklarima istanbulda tup bebek merkezinde oldum doktorum Aret Kamar Allah ondan razi olsun ne agri ne sizi cektim ameliyat oldum adetlerim agrisiz sizisiz geldiYumurtalık zarar gormedi mi nerede ve hangi doktora ameliyat oldunuz benim de var tüp bebek diyorlar ;( maddi imkanlardan dolayı yapamiom
Çikolata kistim ameliyat boyutunda degil 4. Yilimda tüp bebekle gebe kalabildim onuda kaybettim simdi tekrar basladim tedaviye. Kendiliğinden olacagina pek ümidim kalmadi artik. Oldukca illet bisey bu kist 3 aşılama yaptik tutmadi. Ameliyat sonrasida tekrarliyormus kist oda Çözüm degil. Tüp bebekte ilk sırayı biz çikolata kistliler geliyoruz galibaArkadaşlar merhaba. Çikolata kisti olup da hamile kalan arkadaşlar varsa, kaçıncı aylarında hamile kaldıklarını yazabilirler mi acaba?
Takipteyim hamile kalırsan bilgilendir olur muLaparoskopi oldugu icin zarar wermedi yumurtlaiklarima istanbulda tup bebek merkezinde oldum doktorum Aret Kamar Allah ondan razi olsun ne agri ne sizi cektim ameliyat oldum adetlerim agrisiz sizisiz geldi
merhaba,Benm wardi cikolata kistim hemde 9 cm gecen ay laparoskopi oldum maalesef kalamadim ama doktorum simdi bi engel kalmadi 6 ay dene kalmak icin dedi insallah Allahin izniyle kalicam
Aynen kist büyük , bir de rahim altında da 4 cm kadar kist oluştu. En son gittiğim Dr 35 yaşındasın zaman kaybetme tüp bebek yaptır dedi ama eşim de kistten kurtulalım diyor. Çok zor bir süreç , kafalar karışık, hakkımızda hayırlısı olsunYumurtalik durumun iyi laparoskopi oldugu icin zarar en aza iniyor ama tekrar cikio kist siz bian once tup bebege baslayin derim gerci kistinizde baya buyukmus
bugün farklı bir dr a gidicem, hem kist hem tüp bebekte uzman. bakalım sonuç ne olacak. hayırlısı olsun hakkımızda.doktoruna danis oncelikle cnm bu sekilde tup bebek yapiliosa yaptr yok kisti alalim rahatla diosada doktorunu dinle sonra uzulme sonucta yikici durumlar
cnm, sağ ve solda 2 kist varmıs, rahimde de perde varmış, bu konuda prof bir dr buldum ona gittim dün. ameliyata karar verdi dr um. rahimde perde olduğu için de ameliyat olmam gerekliymiş, bebek olsa dahi düşük riski olur dedi. derdime yenileri eklendi yani. hayırlısı olsun.Kime danışsam' benim tanıdıgım bu kistle hamile kaldi diyor ' hani nerde bu tanıdıklar ya cikolata kistiyle hep 3.kişilermi hamile kaliyo![]()