• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çikolata kisti olanlar, kaçıncı ayınızda (denemenizde) hamile kaldınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sade frappe

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2019
4.644
6.771
158
Arkadaşlar merhaba. Çikolata kisti olup da hamile kalan arkadaşlar varsa, kaçıncı aylarında hamile kaldıklarını yazabilirler mi acaba?

Benm wardi cikolata kistim hemde 9 cm gecen ay laparoskopi oldum maalesef kalamadim ama doktorum simdi bi engel kalmadi 6 ay dene kalmak icin dedi insallah Allahin izniyle kalicam

Yumurtalık zarar gormedi mi nerede ve hangi doktora ameliyat oldunuz benim de var tüp bebek diyorlar ;( maddi imkanlardan dolayı yapamiom
Laparoskopi oldugu icin zarar wermedi yumurtlaiklarima istanbulda tup bebek merkezinde oldum doktorum Aret Kamar Allah ondan razi olsun ne agri ne sizi cektim ameliyat oldum adetlerim agrisiz sizisiz geldi

Arkadaşlar merhaba. Çikolata kisti olup da hamile kalan arkadaşlar varsa, kaçıncı aylarında hamile kaldıklarını yazabilirler mi acaba?
Çikolata kistim ameliyat boyutunda degil 4. Yilimda tüp bebekle gebe kalabildim onuda kaybettim simdi tekrar basladim tedaviye. Kendiliğinden olacagina pek ümidim kalmadi artik. Oldukca illet bisey bu kist 3 aşılama yaptik tutmadi. Ameliyat sonrasida tekrarliyormus kist oda Çözüm degil. Tüp bebekte ilk sırayı biz çikolata kistliler geliyoruz galiba 😂😂

ewet ameliyat cozum degil ama benm baska carem yoktu benm ameliyat oldugum doktor turkiyenin ileri gelen tup bebek uzmanlarindan bu sekilde tup bebek yaparim sana dusuk yapma riskin cok fazla dedigi icin ameliyat oldum ben yoksa dusundgum bisey degildi

Bende vardı hala var 5 cm 3’5 cm bir senedir kalamadım hsg çekildim soğan kürü denedim olmadı olmadı ne yaptıysam olmadı tiroid ameliyatı oldum hamile kaldım valla bence kistle alakası yok bebek olayının Allah bilir yinede

Benm wardi cikolata kistim hemde 9 cm gecen ay laparoskopi oldum maalesef kalamadim ama doktorum simdi bi engel kalmadi 6 ay dene kalmak icin dedi insallah Allahin izniyle kalicam
merhaba,
kaç yaşındasın? yumurtalık rezervin ne durumda? bende de çikolata kisti var 7 cm. ameliyat olmadım. tüp bebek e yönlendirdiler. ben de ağrılardan dolayı ameliyat olsam iyi diye düşünmeye başladım. ama yumurtalığa zarar verir diye de korkuyorum.

Yumurtalik durumun iyi laparoskopi oldugu icin zarar en aza iniyor ama tekrar cikio kist siz bian once tup bebege baslayin derim gerci kistinizde baya buyukmus

Yaa arkadaşlar bn 1 yildir cikolata kistim var diye biliyordum fakat kistime bu sefer de dermoid kist teshisi konuldu. Bu kist hakkinda bilgisi olan var mi acaba?

Yumurtalik durumun iyi laparoskopi oldugu icin zarar en aza iniyor ama tekrar cikio kist siz bian once tup bebege baslayin derim gerci kistinizde baya buyukmus
Aynen kist büyük , bir de rahim altında da 4 cm kadar kist oluştu. En son gittiğim Dr 35 yaşındasın zaman kaybetme tüp bebek yaptır dedi ama eşim de kistten kurtulalım diyor. Çok zor bir süreç , kafalar karışık, hakkımızda hayırlısı olsun

doktoruna danis oncelikle cnm bu sekilde tup bebek yapiliosa yaptr yok kisti alalim rahatla diosada doktorunu dinle sonra uzulme sonucta yikici durumlar

Kime danışsam' benim tanıdıgım bu kistle hamile kaldi diyor ' hani nerde bu tanıdıklar ya cikolata kistiyle hep 3.kişilermi hamile kaliyo :KK76:
cnm, sağ ve solda 2 kist varmıs, rahimde de perde varmış, bu konuda prof bir dr buldum ona gittim dün. ameliyata karar verdi dr um. rahimde perde olduğu için de ameliyat olmam gerekliymiş, bebek olsa dahi düşük riski olur dedi. derdime yenileri eklendi yani. hayırlısı olsun.

Back